Ben de 6+6 yım geçen hafta yoğun kanamam oldu. Rahimde kanama alanım vardı. Hastanede yattım. Progestan iğne gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Eve geldikten sonra kahverengi lekelenmem devam etti arada kanama oldu bir kere hatta. Dün gece de koyu kahverengi akıntım oldu lekelenmelerim arttı iki gün önceye göre kasık ağrılarım var biraz. İğnelere devam ediyorum bol bol su içip yatıyorum.Daha önce düşüğüm olmuştu çok korkuyorum. Bebeklerimiz iyidir inşallah Rabbim aynı acıları yaşatmasınKızlar hastaneden geldim şimdi moralimi çok bozdular iki farklı hastaneye gittim ikiside aynı şeyi söyledi kese etrafında kanama alanı var ve gününe göre 4 gün geride,bebek göründü kalp atışı var lekem falan yok çok şükür ama ultrasondan kese etrafında kanama alanı var bı dahaki kontrole 1 ay sonra çağırdı ikiside ben 1 ayı bu korku stresle nasıl geçirecem
Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım gerçekten bı kez kayıp olunca insan çok korkuyor benimde sancılarım oluyor 2 cm kist de göründü solda stres yaptıkça sancilaniyorum şuan yine yattım progestanı kullanıp eğer sancım artarsa ignem var evde onuda kullanirim dün fırını söküp temizledim battaniye makinaya atıp serdim ağır kaldırıp deterjana maruz kaldım ondandır diye için içimi yiyor şimdi yemeği de eşime yaptırdım hastaneden geldiğimden beri yatıyorum artık yataktan kalkmayacam 1 aya kadar sadece yemek yapar bulaşık yıkarım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun sımsıkı tutunsun bize kucağımıza alalım bugün dünyanın en güzel sesini duymak nasip oldu inşallah rabbimin izniyle kucagimiza da alırızBen de 6+6 yım geçen hafta yoğun kanamam oldu. Rahimde kanama alanım vardı. Hastanede yattım. Progestan iğne gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Eve geldikten sonra kahverengi lekelenmem devam etti arada kanama oldu bir kere hatta. Dün gece de koyu kahverengi akıntım oldu lekelenmelerim arttı iki gün önceye göre kasık ağrılarım var biraz. İğnelere devam ediyorum bol bol su içip yatıyorum.Daha önce düşüğüm olmuştu çok korkuyorum. Bebeklerimiz iyidir inşallah Rabbim aynı acıları yaşatmasın
Canım hcgye göre kesenin görünmesi gerekirdi hiç göründü mü yoksa ilk kontrolün müBugün hastaneye gittim kalp atışlarını duyma umuduyla karnimdan bakınca bir şey gözükmedi alttan muayeneyle çok küçük Ultrasonla kan istedi ultrasonda hiç gözükmedi yine 9 haftalık gibi durmuyo dedi gözükmüyordu yine yani.Kan sonuçlarımda fotolardaki gibi nasıl gözüküyor anlayan varsa yorumlayabilir mi doktor daha kan sonuçlarını görmediEki Görüntüle 3500330 Eki Görüntüle 3500331
Vajinal ultrasonla kese göründü mü tam anlayamadım. Gözüktü ise geç döllenmedir belkiBugün hastaneye gittim kalp atışlarını duyma umuduyla karnimdan bakınca bir şey gözükmedi alttan muayeneyle çok küçük Ultrasonla kan istedi ultrasonda hiç gözükmedi yine 9 haftalık gibi durmuyo dedi gözükmüyordu yine yani.Kan sonuçlarımda fotolardaki gibi nasıl gözüküyor anlayan varsa yorumlayabilir mi doktor daha kan sonuçlarını görmediEki Görüntüle 3500330 Eki Görüntüle 3500331
Vajinal ultrasonla kese göründü mü tam anlayamadım. Gözüktü ise geç döllenmedir belkiBugün hastaneye gittim kalp atışlarını duyma umuduyla karnimdan bakınca bir şey gözükmedi alttan muayeneyle çok küçük Ultrasonla kan istedi ultrasonda hiç gözükmedi yine 9 haftalık gibi durmuyo dedi gözükmüyordu yine yani.Kan sonuçlarımda fotolardaki gibi nasıl gözüküyor anlayan varsa yorumlayabilir mi doktor daha kan sonuçlarını görmediEki Görüntüle 3500330 Eki Görüntüle 3500331
Alttan bakınca bebek gözüküyorCanım hcgye göre kesenin görünmesi gerekirdi hiç göründü mü yoksa ilk kontrolün mü
Valla doktor bebeği gördüm dediVajinal ultrasonla kese göründü mü tam anlayamadım. Gözüktü ise geç döllenmedir belki
Merhaba bende en son gittiğimde ufak kanama alanları var dedi doktor. Fitil yazdı akşamları onu kullanıyorum. Benimde kanamam vs yok. Bol bol dinlenin imkanınız varsa.Kızlar hastaneden geldim şimdi moralimi çok bozdular iki farklı hastaneye gittim ikiside aynı şeyi söyledi kese etrafında kanama alanı var ve gününe göre 4 gün geride,bebek göründü kalp atışı var lekem falan yok çok şükür ama ultrasondan kese etrafında kanama alanı var bı dahaki kontrole 1 ay sonra çağırdı ikiside ben 1 ayı bu korku stresle nasıl geçirecem
Zaten 1 aydan fazla oldu yatıyorum sürekli eşim ve annem işlerimi görüyor sağ olsunlar tedaviyle olan gebeliklerde risk daha yüksekmiş yatmaya devam edecem inşallah rabbim korusun miniklerimiziMerhaba bende en son gittiğimde ufak kanama alanları var dedi doktor. Fitil yazdı akşamları onu kullanıyorum. Benimde kanamam vs yok. Bol bol dinlenin imkanınız varsa
İnşallah geç döllenmedir miniginiz sizinledirAlttan bakınca bebek gözüküyor
2 haftaya yakın tuvaletime çıkamamıştım bugün sancılanmaya başladım kabızlık problemimden dolayı doktor lavman ve şurup verdi hepimiz yaşıyoruz sanırım bu sıkıntıyıKızlar şu bağırsak olayları ne olcak ya . Bi kabız oluyorum bi ishal oluyorum afedersiniz. Yemekten sonra karnım şişip taş gibi oluyor. Bi şey yiyesim gelmiyor artık bu yüzden. Çok fazla şişip sertleşiyor karnım rahatsız edici. Yediklerime de dikkat ediyorum halbuki
Ben de aynı şekilde sürekli yatıyorum doktorum riskli gebelik var wc harici kalkma dedi. İşe de gidemiyorum rapor alıyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde bağışlasın hepimize bebeğimiziZaten 1 aydan fazla oldu yatıyorum sürekli eşim ve annem işlerimi görüyor sağ olsunlar tedaviyle olan gebeliklerde risk daha yüksekmiş yatmaya devam edecem inşallah rabbim korusun miniklerimizi
İnşallah sağlıkla gelsinİnşallah geç döllenmedir miniginiz sizinledir
Böyle durumlarda kâr zarar hesabı yapılıyor yani ilaç almamak bebeğe daha zararliysa ilac kullanımı öneriliyor başka bir doktora daha görünün isterseniz oKızlar acil yardıma ihtiyacım var, Dokuz haftalık oldum iki haftadır dişimde apse oluştu ve şimdi diş doktoruna geldim. Diş doktoru röntgen çekmek istedi, çektirmedim. böyle kan dolaşımı ile bebeğe zarar verebilir dedi. ben de şu an ne yapacağımı bilmiyorum, antibiyotik yazdı, hiçbir şey kullanmadan bekleyeyim mi? apse herhangi bir sıkıntı yaratır mı bebeğe bilmiyorum. bekliyim mi beklemeli miyim hangisi daha doğru olur bilmiyorum . Amerika da yaşıyorum ve burda doktorlara da çok güvenemiyorum, özellikle dişçilere. Benzer durum yaşayan var mı ?
Yarın başka doktora gideceğimBöyle durumlarda kâr zarar hesabı yapılıyor yani ilaç almamak bebeğe daha zararliysa ilac kullanımı öneriliyor başka bir doktora daha görünün isterseniz o
Muhtemelen zaten Protestan kullandığın için kanama olmuyor, kullanmasan belki de kanama olacak. Bol dinlen, bu şekilde atlatacağını düşünüyorum, ilk 3 ay düşük riski oluyor, biraz dişini sık, sonrasında rahatlarsın inşaallah.İnşallah canım inşallah bişey olmaz önceden de düşüğüm olduğu için çok stres yaptım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ilişki yasak bol dinlen dedi doktorda net konuşamam inşallah dinlenirsen geçer dedi o da progestan kullandığım halde böyle olması normal midir
Zaten doktorun dinlen demesi, aynen dediğin gibi sürekli yatmak demek. Banyo tuvalet dışında sürekli yatmak gerekiyor. Zor bir şey ama bir süre sonra vücut alışıyor. Yani imkanın varsa keşke annen, teyzen, ablan vs sana yardıma gelecek destek olacak birisi olsa da, risk geçene kadar bu dönemde yemek bulaşık filan hiç yapmasan en güzeli.Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım gerçekten bı kez kayıp olunca insan çok korkuyor benimde sancılarım oluyor 2 cm kist de göründü solda stres yaptıkça sancilaniyorum şuan yine yattım progestanı kullanıp eğer sancım artarsa ignem var evde onuda kullanirim dün fırını söküp temizledim battaniye makinaya atıp serdim ağır kaldırıp deterjana maruz kaldım ondandır diye için içimi yiyor şimdi yemeği de eşime yaptırdım hastaneden geldiğimden beri yatıyorum artık yataktan kalkmayacam 1 aya kadar sadece yemek yapar bulaşık yıkarım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun sımsıkı tutunsun bize kucağımıza alalım bugün dünyanın en güzel sesini duymak nasip oldu inşallah rabbimin izniyle kucagimiza da alırız