Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorumuz zararlı dedi biraz büyüsün dedi elimde sadece 6 haftalık ultrasonu var başka hiç yok bende bir sorayım acaba benimle aynı haftada olan varmı diye sorayım dedim
evet bazı doktorlar kalp sesini dinletmiyorlar. zararlı diyorlar. ama kalp atışlarını gösteriyorlar. bence bir sorun yoktur. olsa zaten doktorunuz söylerdi
evet bazı doktorlar kalp sesini dinletmiyorlar. zararlı diyorlar. ama kalp atışlarını gösteriyorlar. bence bir sorun yoktur. olsa zaten doktorunuz söylerdi
Bende aynı duyguları yaşicakmışım gibi geliyor herkes kiz diyor bi tek Kv hariç erkek diyen olmadı hepimiz kiz da kiz erkek çıkarsa herkes şok kizim bile diyor ben erkek olabilir 2 tane erkek kardeşin olmuş olur diye konusuyorum yok anne kiz bu kiz diyor
12+0da dr'um söyledi özel bir muayenehanede. 11+5te devlette ense burun baktı ama hiç cinsiyetten bahsetmedi. O yüzden biraz doktoradan doktora değişiyor.
Kızlar selamlar hepinize, 13+4 olduk, bugün sabahtan beri sol kasığımda şiddetli olmayan ama sık tekrarlanan bir sızı var, şimdiye kadar hiç olmadı. Doktoruma yazdım ama daha görmemiş mesajımı. Sizce korkmalı mıyım yoksa normal mi ?
Kimse inanmıyor bir de değil mi olsun ya sağlıkla gelsinler de işin esprisi ama iki hafta sonra doktor yok efendim yanlış gormusuz derlerse iyice yıkılırım
Kızlarrr birde size bir şey sormak istiyorum ilk haftalardan beri hiç mide bulantım yok sadece göğüs hassasiyetim var birde bel ağrısı acayip şekilde belimde ağrım oluyor normaalmi mide bulantım olmaması
Kızlarrr birde size bir şey sormak istiyorum ilk haftalardan beri hiç mide bulantım yok sadece göğüs hassasiyetim var birde bel ağrısı acayip şekilde belimde ağrım oluyor normaalmi mide bulantım olmaması