- 12 Ocak 2025
- 45
- 14
- 3
- 24
Çok geçmiş olsun. Gidin bence ne olur ne olmazkızlar günaydın ben zehirlendim galiba
dün akşam söylemesi ayıp ciğer yedim. sabah ishal kusma çok fena oldum. doktora gitsem mi napsam bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Gidin bence ne olur ne olmazkızlar günaydın ben zehirlendim galiba
dün akşam söylemesi ayıp ciğer yedim. sabah ishal kusma çok fena oldum. doktora gitsem mi napsam bilemedim
Gerçekten bu sene kim hamileyse 80% oğlan diyoraaaaa yaaaasağlıkla gelsin inşallah
oğlan senesi mi acaba![]()
ee bizi iki doktorda kıza benzetttiGerçekten bu sene kim hamileyse 80% oğlan diyor
ayy kilo mu yapıyorlar ben de başladımm her vitamini verdibu arada magnezyum, demir ,balık yağı, dvitamini, ve bir tanede tüm vitaminlerin olduğu bir ilaç verildi.Bu ilaçlarla doğurana kadar varil gibi olurum heralde![]()
![]()
canım ben nebülizator (doğru mu yazdım dont knowBenm oluyor doktora sordum ne yapabilirim diye serum fizyoloji önerdi
Aynı Benm gibi ve kız hissediyorum et yiyemiyorum yüzüm kötü oldu bulantı yok
benim de bacaklarını gayet açmıştı arsız bebeee bizi iki doktorda kıza benzettti![]()
Gerçekten bu sene kim hamileyse 80% oğlan diyor
ee tabi iştah açarlar zatenayy kilo mu yapıyorlar ben de başladımm her vitamini verdi![]()
haklısın.. kilo almak istemiyorum ya. spor yapacak var mı aranızda? ne düşünüyorsunuz gebelikte spor yapmakla ilgiliee tabi iştah açarlar zaten
ben gebeliğimi öğrendiğimde dahi spor yapıyordum ama bulantılar ve yorgunluk yüzünden bıraktık evde başlamayı düşünüyoruz eşimle hergün erteliyoruzhaklısın.. kilo almak istemiyorum ya. spor yapacak var mı aranızda? ne düşünüyorsunuz gebelikte spor yapmakla ilgili
inşallah kolay geçer sürecin devamı da herkes hareketini yapar :) <3ben gebeliğimi öğrendiğimde dahi spor yapıyordum ama bulantılar ve yorgunluk yüzünden bıraktık evde başlamayı düşünüyoruz eşimle hergün erteliyoruz
inşallah canıminşallah kolay geçer sürecin devamı da herkes hareketini yapar :) <3
Muhtemelen kana çok az olmuştur durmuştur ve o kan dışarı çıkana kadar zaman geçince kahve rengi oluyor açık renk kanamalardan biraz endişe etmek gerekiyor geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsınızKahverengi gelirse korkma sıkıntı yok dedi ama insan yine de bizzat yaşayandan da fikir almak istiyor damdan düşeni damdan düşen anlar derler ya o misal![]()
Kanama alanı herzaman net görülemeyebilşr belki bebeğin arkasında kalıyorda olabilir belkide adet gelince sebebpsiz kanama şeklimdede olabilir tedbirlik olmakta fayda var çok geçmiş olsun 9 ay kanama yaşayan sağlıklı doğum yapan kişiler var sakin olup süreci öyle değerlendirmek gerekiyor biz biraz fazla evhamlıyız taze anneler olarakÖzellikle daha önce kanama olan arkadaşlara bir sorum olacak.durumumu bir arkadaşima anlattigimda ben 9 ay boyunca her regl günüm geldiginde bir iki gün kanama olur geçerdi korkmana gerek yok tüm hamileliğim boyunca boyle oldu dedi.dusunuyorumda benimkisi gercekten de adet zamanlarimla orantili .sizinkilerde oyle mi acabaa?? Onun dediğiyle bir ilgisi olabilir mi acaba gerçekten de?? Çünkü doktor bana kanama alani ile ilgili gecerli bir sebep soylemiyor neden oldu diye
Kesildiyse üzülme Rabbim sana bağışlasın inşallah bebişini bend ekızımda yaşadım bildiğin pıhtı pıhtı adettende yoğundu ama çok şükür birde normal doğum oldu erkende olmadı sakin ol duanı et çünkü ona emanetiz verende o alanda oSelam kızlar dün öğlen durup dururken bende de kahverengi kanama oldu wc sıkıştım gibi oldu sonra bir baktım klozet olduğu gibi kan dolmuş sonra da sildikçe hep pıhtı geldi doktorum gel dedi gittik iki tane iğne yaptı ve progestan verdi. Akşama doğru kesildi lekelenme. Ama kasıklarım çok acıyor. Bugün saat 14 te tekrar kontrol var. İlişkiyi ve seyahati yasakladı 5 kgdan fazla hiçbir şeyi kaldırmayacaksın dedi. Muhtemelen rapor verir diye düşünüyorum çünkü işim hep ayakta kaldığım yorulduğum bir iş. Neden oldu böyle bilmiyorum ilk gebeliğimde yaşamadım bu durumu. Hatırlamaya çalışıyorum kendimi zorlayacak hiçbirşey yapmadım. Korkmalı mıyım düzelir mi![]()
Aynı durumdayız erkekse alışveriş yapmayacağım zaten evde çok varkabullendim sezeryanı
emin söylemyince herhangi bir alışveriş yapamıyrum e bebek takip edip duruyoruz en ufak bir zıbın bile alamadıkkızınki ince askılı erkeğinki kalın
Benimde oğlumda düşük plesanta diye baya sorun yaşadım herşeyde ağrım oluyordu leke oluyordu dinlenmen gerekiyor tamamen mi kapatıyormuş rahim ağzını biraz tehlikeli plesanta konu inşallah yukarı çıkar biran evvel rahatlarsın canımKızlar doktordan çıktık şimdi plesanta rahim ağzını kapatıyormuş o yüzden kanama olmuş. Önceki haftalarda böyle birşey yoktu neden olur acaba düzelir mi? Dinleneceksin çok aktivite yok dedi. Birde kan uyuşmazlığı olduğu için kan aldı yarın iğne yapılacak
Sadece kan veriyorsun ikili için evetCanlar bu ikili tarama nasıl yapılıyor sadece anneden kan mı alıyorlar. Ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum perinatoloji den randevu al dedi
Ben yapacaktım, zaten her gün çok hareketliydim günde kaç saat dışarda gezdim hiç kilo almadım 1,5 kilo almıştım onu sa vermişim… ama kanama bitmiyor o yüzden dün karar verdim bu hafta markete bile gitmeyeceğim belki kanama biter . Sen iyisen hamile pilatesi yap ve yürüyüş yap.. diğer doğumun nasıldı? Ben diğer hamileliğimde de çok yürüdüm hareketliyim çok kolay bir vakinal doğum yaptım kilomda kalmamıştı.haklısın.. kilo almak istemiyorum ya. spor yapacak var mı aranızda? ne düşünüyorsunuz gebelikte spor yapmakla ilgili
Dinsen güzellik olsada ben hiç sanmıyorum oğlumda hep leke oldu yüzüm hiçbirşey engelde olmuyor lekelere kızımda ne sivilce ne leke olmuştumÇikolatami yedinizErkek bebekte annede guzellik oluyor diyorlar sizde oldumu oyle bi durum
![]()