- 4 Ağustos 2021
- 1.402
- 1.935
- 83
- 30
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.921
Ben haftaya gideceğim kalp atışı için. Duyunca rahatlaycağız inşallah hep birlikteKızlar nasılsınız? Kalp atısı duydunuz mu? Çok geriliyorum beklerken kafamda milyon tane soru var ya duyamazsam? Bos gebelik midir acaba dış gebelik midir? İçim içimi yiyor. Günler geçmek bilmiyor
Canım keseyi gördükten sonra dış gebelik ihtimali olmuyor, keseye o yüzden bakılıyor zaten. Ama boş gebelik için bir şey diyemem, benimde 5+2 gittiğim sadece kese görünmüştü dr daha çok küçük görünmez dedi, aklımda deli sorular yarın kalp atışı randevumuz var karnıma ağrılar girdi duyacakmıyız bebeği görecekmiyiz.Kızlar nasılsınız? Kalp atısı duydunuz mu? Çok geriliyorum beklerken kafamda milyon tane soru var ya duyamazsam? Bos gebelik midir acaba dış gebelik midir? İçim içimi yiyor. Günler geçmek bilmiyor
Bence bekle canım kalbi duymasan da bebeği görürsün için rahat ederBiraz daha bekleyeyim mi sizce
Yarın benim de randevum var 6+1 oluyoruz siz ne kadarlık olacaksınız umarım duyulur kalp atışıCanım keseyi gördükten sonra dış gebelik ihtimali olmuyor, keseye o yüzden bakılıyor zaten. Ama boş gebelik için bir şey diyemem, benimde 5+2 gittiğim sadece kese görünmüştü dr daha çok küçük görünmez dedi, aklımda deli sorular yarın kalp atışı randevumuz var karnıma ağrılar girdi duyacakmıyız bebeği görecekmiyiz.
İnşallah hepimizin süreci sağlıkla ilerlesinBen haftaya gideceğim kalp atışı için. Duyunca rahatlaycağız inşallah hep birlikteiçini ferah tut lütfen aklına kötü şeyler getirmemeye çalış
Ay öyle mi oluyor bilmiyorum hiçCanım keseyi gördükten sonra dış gebelik ihtimali olmuyor, keseye o yüzden bakılıyor zaten. Ama boş gebelik için bir şey diyemem, benimde 5+2 gittiğim sadece kese görünmüştü dr daha çok küçük görünmez dedi, aklımda deli sorular yarın kalp atışı randevumuz var karnıma ağrılar girdi duyacakmıyız bebeği görecekmiyiz.
İnşallah yarın güzel haberler alırızYarın benim de randevum var 6+1 oluyoruz siz ne kadarlık olacaksınız umarım duyulur kalp atışı
İnaşallah sene sonu hepimiz anneler klübündeyizİnşallah hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin
Ay öyle mi oluyor bilmiyorum hiçinşallah duyarsınız sağlıkla ilerlesin sürecimiz
Ben sona kadar yerleştiriyorum ama lekenin ondan olduğuna sanmıyorumİlk kullanışımdı belki yapamadım beş cm falan yerleştirdim
Güzel haberlerle inşallahİnşallah yarın güzel haberler alırızben 6+5 oluyorum yarın, sizin kaçta randevunuz bize 16:00 verdiler saatin geç olması bile geriyor beni
Yok ya doğduğunda sadece 30 gün vere bildim bence bizde genetik annemdede fazla olmamış kardeşimde aynıAa hamile olduğun için mi kesildi? Benim de kesilecek mi acababebeğim yemek yemiyor sen nasıl besliyorsun
Bizim 11.30da, sizin duyma olasılığınız bizden daha yüksekİnşallah yarın güzel haberler alırızben 6+5 oluyorum yarın, sizin kaçta randevunuz bize 16:00 verdiler saatin geç olması bile geriyor beni
İnşallah bugün beta baktırdım 366 dan 760a yükselmiş olumsuz bi durum olsa düşük çıkardı demibi yerde şey okumuştum. kahverengi akıntılar eski reglden kalma yada eski kanamadan kalma da olabiliyormuş. belki öyle bir şeydir
Galeta lar iyi geliyor galiba. Tam emin değilim amaKızlar mide yanmasına ne iyi gelir midem de yanma var
Gayet iyi yükselmiş içinizi ferahbtutun ben de bugün beta verdim ama yarın çıkacak sonuçİnşallah bugün beta baktırdım 366 dan 760a yükselmiş olumsuz bi durum olsa düşük çıkardı demi
Sizi eldorinin açtığı gruptan hatırlıyorum çok sevindim benim de beklenen doğum tarihi 25 Eylül hemen hemen aynı gibi sizinleKızlar mide yanmasına ne iyi gelir midem de yanma var
Cnm benim de cuma günü randevum sanırım cuma 7 haftalık oluyorum yalnız bende hiç belirti yok ya bu normal mi endişeleniyorum belirtilerim geçtikçe ne mide bulantısı ne başka bişey gögüslerim agrıyordu o da azaldıİnaşallah sene sonu hepimiz anneler klübündeyiz
Canım tahin mutlaka iç seviyorsan bir iki yemek kaşığı direk iç üzerine bı 15 20 dk su içme ki mideme yapissin. Yiyemem tek diyorsan muz dilimle üzerine dok onunla ye anında kesecekKızlar mide yanmasına ne iyi gelir midem de yanma var
Bu arada 8 olmuşum bile çok şükürCanım tahin mutlaka iç seviyorsan bir iki yemek kaşığı direk iç üzerine bı 15 20 dk su içme ki mideme yapissin. Yiyemem tek diyorsan muz dilimle üzerine dok onunla ye anında kesecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?