Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar nasılsınız? Kalp atısı duydunuz mu? Çok geriliyorum beklerken kafamda milyon tane soru var ya duyamazsam? Bos gebelik midir acaba dış gebelik midir? İçim içimi yiyor. Günler geçmek bilmiyor
Ben haftaya gideceğim kalp atışı için. Duyunca rahatlaycağız inşallah hep birlikte içini ferah tut lütfen aklına kötü şeyler getirmemeye çalış

Kızlar nasılsınız? Kalp atısı duydunuz mu? Çok geriliyorum beklerken kafamda milyon tane soru var ya duyamazsam? Bos gebelik midir acaba dış gebelik midir? İçim içimi yiyor. Günler geçmek bilmiyor
Canım keseyi gördükten sonra dış gebelik ihtimali olmuyor, keseye o yüzden bakılıyor zaten. Ama boş gebelik için bir şey diyemem, benimde 5+2 gittiğim sadece kese görünmüştü dr daha çok küçük görünmez dedi, aklımda deli sorular yarın kalp atışı randevumuz var karnıma ağrılar girdi duyacakmıyız bebeği görecekmiyiz.

Yarın benim de randevum var 6+1 oluyoruz siz ne kadarlık olacaksınız umarım duyulur kalp atışı

Ben haftaya gideceğim kalp atışı için. Duyunca rahatlaycağız inşallah hep birlikte içini ferah tut lütfen aklına kötü şeyler getirmemeye çalış
İnşallah hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin
Ay öyle mi oluyor bilmiyorum hiç inşallah duyarsınız sağlıkla ilerlesin sürecimiz

Kızlar mide yanmasına ne iyi gelir midem de yanma var
Galeta lar iyi geliyor galiba. Tam emin değilim ama
Bide sana ne sorucam. Senin kullandığın o gün gün gebelik uygulamasının simgesi nasıldı? İki ğç tane çıktı bu mu?

Eklentiler

• IMG_2369.jpeg
    21,9 KB · Görüntüleme: 2
İnaşallah sene sonu hepimiz anneler klübündeyiz
Cnm benim de cuma günü randevum sanırım cuma 7 haftalık oluyorum yalnız bende hiç belirti yok ya bu normal mi endişeleniyorum belirtilerim geçtikçe ne mide bulantısı ne başka bişey gögüslerim agrıyordu o da azaldı

Selam kizlar, sabah kahvaltidan sonra baslayan bulanti ve ozellikle bas donmesi beni bugun cok zorladi. Bir ara bayilacakmis gibi hissettim. Kizimi okula zor biraktim. Doktordan vitamin ve demir tahlili istedim. Demirim mi dusuk acaba bu kadar basim dönüyor diyorum. Pekmez iciyorum vs hic faydasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…