- 20 Ağustos 2024
- 160
- 85
- 13
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.901
Ben akşam fitil kullanıyorum ama sabah sadece beyaz akıntı oluyor belki yerleşmedi sendeKızlar selam dün doktora gittim lekelenmem ve kanamam vardı progestan fitil yazdı akşam kullandım. Sabah ayağa kalktığında çamur gibi kahverengi sulu yoğun leke geldi miktarı da fazla. Neden acaba bu durum normal mi ilk defa kullanıyorum diye mi
İlk kullanışımdı belki yapamadım beş cm falan yerleştirdimBen akşam fitil kullanıyorum ama sabah sadece beyaz akıntı oluyor belki yerleşmedi sende
Merhabalar taze anneler:)
Sat: 21 aralık
Beklenen doğum: 27 Eylül
İlk gebeliğim
Ben fitil olarak değil ama ağızdan hap olarak içtim lekelenmede artış olmadı az az devam edip dört günde bitti çok şükür. Doktoruna sor bi istersen her ihtimale karşıKızlar selam dün doktora gittim lekelenmem ve kanamam vardı progestan fitil yazdı akşam kullandım. Sabah ayağa kalktığında çamur gibi kahverengi sulu yoğun leke geldi miktarı da fazla. Neden acaba bu durum normal mi ilk defa kullanıyorum diye mi
Aa hamile olduğun için mi kesildi? Benim de kesilecek mi acabaBen emzirmiyorum sütüm kesildi malesef ama yumurta yiyorum ceviz badem bunlar hep var yemek olarak iştah yok
Lierac almalısın en iyisi o :) pahalı da Apothekelerde bulabilirsinHahahahha çok tatlııNeyse bol giyineyimde çaktırmayayım şimdiden Hangi marka alacağımı bilemiyorum, heryerde farklı yorumlar yazıyor. Bu gidişle saf zeytinyağı sürücem
Teşekkür ederimHayırlı olsunn
evet aynen öyle bi ağrı. yine ayakta çok dursam, yürüsem geliyor. tırsıyorum ama geçiyor sonra. ne kadar sürede geçer hatırlamıyorum ama geçiyor.Nasıl bir kasık ağrısıydı? Ben ayakta çok durduğumda yorulduğumda sanki bişey saplanıyor gibi oluyor dinlenince geçiyor bir haftaya geçer mi? Arkadaşlar on gün kadar sürüyor dediler iş yerinde
bi yerde şey okumuştum. kahverengi akıntılar eski reglden kalma yada eski kanamadan kalma da olabiliyormuş. belki öyle bir şeydirKızlar selam dün doktora gittim lekelenmem ve kanamam vardı progestan fitil yazdı akşam kullandım. Sabah ayağa kalktığında çamur gibi kahverengi sulu yoğun leke geldi miktarı da fazla. Neden acaba bu durum normal mi ilk defa kullanıyorum diye mi
Gittiğim doktor da aynısını söyledi. Adet kanaması gibi canlı bir kanama olmadıkça korkma demişti. İnsan yine de korkuyor orası da ayrıbi yerde şey okumuştum. kahverengi akıntılar eski reglden kalma yada eski kanamadan kalma da olabiliyormuş. belki öyle bir şeydir
İlk hamileliğe benzer geçer diyorlar bulantılar vsevet aynen öyle bi ağrı. yine ayakta çok dursam, yürüsem geliyor. tırsıyorum ama geçiyor sonra. ne kadar sürede geçer hatırlamıyorum ama geçiyor.
bugün mesela bulantım çok. gece de çok kalkar oldum ya.
Betam 3308 çıktı sizce kese görünür müBenim de sat 25 Kasım 31 Ağustos 1 Eylül dedi doktor. Ağustosa gidelim o zaman
Ben 3112 de gördüm görürsün ama sadece kese gördüm ben. Karından ultrasonBetam 3308 çıktı sizce kese görünür mü
Biraz daha bekleyeyim mi sizceBen 3112 de gördüm görürsün ama sadece kese gördüm ben. Karından ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?