- 27 Ağustos 2024
- 210
- 123
- 18
- 29
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.621
Anladım çok zor ya sabırlar diliyorum.. tuzlu çubuk kraker yiyorum ama çok kalori yazıyor üstünde. Bir tek o hızlı iyi geliyor banaDediğim gibi bu gebeliğim çok farklı geçiyor ilkte midem kötü olunca yiyordum hemen geçiyordu ve o günü hiç olmuyordu şimdi ama biraz iyi oluyorum sonra tekrar bulanıyor..bu gün bunu yediysem yarın bu gün yediğimin faydası olmuyor ama genelde bunlar iyi geldi bana salatalık domates tuzla..tuzlu çekirdek..tuzlu peynir..portağal elma..sade soda
Bende öyle demek istemiyorum sonra bodoslama bulantının içinde bulmamayım kendimi diyeBEN BEN BEENN :d GÜNLERDİR MİDEM BULANMIYOR DİYORDUM NAZAR ETTİM AYOL KENDİMEE
Aynı şekilde ilerleme yokmu diye düşünüyorum sadece kaşık agorısıBenim 7. Hafta henüz bir bulantı aşerme tiksinme vs hiç birini yaşamıyorum acaba normal değil mi bu durum
Ben zayıfım iyi gelse denerim asla canım istemiyor sanki ekmek yedikten sonra dahada kötü oluyorumAnladım çok zor ya sabırlar diliyorum.. tuzlu çubuk kraker yiyorum ama çok kalori yazıyor üstünde. Bir tek o hızlı iyi geliyor bana
AY CİDDEN :d CUBUK KRAKER BENİM SADIK YARİMDİRyaa işte :) hiç belli olmuyor. benimde bi geliyiii bi gidiyii
maşallah de maşallah :) belli olmaz hiç yaşamayadabilrsin
GÜZEL GÜZEL hayat kaliteni bozmasın benim de kasıklarıma giriyor ara ara. hiç geçmeyecek mi bu regl olacakmış hissi acabaBende öyle demek istemiyorum sonra bodoslama bulantının içinde bulmamayım kendimi diye
Sadece kasık artısıyla güne devamke
Sen kese kalp atışını gördünmüAY CİDDEN :d CUBUK KRAKER BENİM SADIK YARİMDİR
GÜZEL GÜZEL hayat kaliteni bozmasın benim de kasıklarıma giriyor ara ara. hiç geçmeyecek mi bu regl olacakmış hissi acaba
Canım sen keseyi gördün müBende öyle demek istemiyorum sonra bodoslama bulantının içinde bulmamayım kendimi diye
Sadece kasık artısıyla güne devamke
Bana kalsa gidicem de eşimin işleri yoğun. beni bekle diyor. kendi doktoruma randevu bulmak zor. başka doktora da gitmek istemiyorum. cumartesi ye randevumuz var. bekliyoruz bakalımTmd2020 hastaneye gidecekmisin bügün canım
o regl olacakmış hissi arada geliyor, çok tırsıyorum.AY CİDDEN :d CUBUK KRAKER BENİM SADIK YARİMDİR
GÜZEL GÜZEL hayat kaliteni bozmasın benim de kasıklarıma giriyor ara ara. hiç geçmeyecek mi bu regl olacakmış hissi acaba
Ben de zayıfım da hamileyken çok kilo alıyorum ekstra, sonra gidiyor tekrar gerçi. Ekmek beni de ekstra kötü yapıyor yemiyorumBen zayıfım iyi gelse denerim asla canım istemiyor sanki ekmek yedikten sonra dahada kötü oluyorum
Aynısını yaşıyorum hiç açlık hissetmiyorum, görünce yiyesim gelmiyor, düşündüğümde bile kötü oluyorumKızlar benim annem hiç bulantı kusma yaşamamış gebeliklerinde. Bende de iki üç günde bir hafiften gelirse geliyor. Yok denilebilir. Ama iştahım yok yani hadi bı kalk ye bı şeyler diyorum kendime sonra hiç içime alasim gelmiyor yemekleri. Sizde böyle bir şey var mı
hayır canım 31 ocakta gideceğim 8. haftam dolunca sen?Sen kese kalp atışını gördünmü
gerçekten bana da. ama normalmiş her gün rahmimiz büyüyor diye galibao regl olacakmış hissi arada geliyor, çok tırsıyorum.
sende mi hiç gitmedin doktorahayır canım 31 ocakta gideceğim 8. haftam dolunca sen?
Ben bugün ilk defa gideceğim çok heyecanlıyımsende mi hiç gitmedin doktora
bize at keseyi :) :)Ben bugün ilk defa gideceğim çok heyecanlıyım
Ben zayıfım iyi gelse denerim asla canım istemiyor sanki ekmek yedikten sonra dahada kötü oluyorumAnladım çok zor ya sabırlar diliyorum.. tuzlu çubuk kraker yiyorum ama çok kalori yazıyor üstünde. Bir tek o hızlı iyi geliyor bana
Bende çok alıyorum ama sonra hepsi gidiyor..haftaları sayıyorum resmenBen de zayıfım da hamileyken çok kilo alıyorum ekstra, sonra gidiyor tekrar gerçi. Ekmek beni de ekstra kötü yapıyor yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?