Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Anladım çok zor ya sabırlar diliyorum.. tuzlu çubuk kraker yiyorum ama çok kalori yazıyor üstünde. Bir tek o hızlı iyi geliyor bana

Anladım çok zor ya sabırlar diliyorum.. tuzlu çubuk kraker yiyorum ama çok kalori yazıyor üstünde. Bir tek o hızlı iyi geliyor bana
Ben zayıfım iyi gelse denerim asla canım istemiyor sanki ekmek yedikten sonra dahada kötü oluyorum

yaa işte :) hiç belli olmuyor. benimde bi geliyiii bi gidiyii

maşallah de maşallah :) belli olmaz hiç yaşamayadabilrsin
AY CİDDEN :d CUBUK KRAKER BENİM SADIK YARİMDİR
Bende öyle demek istemiyorum sonra bodoslama bulantının içinde bulmamayım kendimi diye
Sadece kasık artısıyla güne devamke
GÜZEL GÜZEL hayat kaliteni bozmasın benim de kasıklarıma giriyor ara ara. hiç geçmeyecek mi bu regl olacakmış hissi acaba

Tmd2020 hastaneye gidecekmisin bügün canım
Bana kalsa gidicem de eşimin işleri yoğun. beni bekle diyor. kendi doktoruma randevu bulmak zor. başka doktora da gitmek istemiyorum. cumartesi ye randevumuz var. bekliyoruz bakalım
iyi dayandık ama
kendimizi avutuyoruz cumartesiye ne kaldı şurada diye diye

Aynısını yaşıyorum hiç açlık hissetmiyorum, görünce yiyesim gelmiyor, düşündüğümde bile kötü oluyorum

Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Hepimize sağlıklı, mutlu, keyifli ve rahat bir gebelik dönemi geçirmemizi diliyorum
Aslında ikinci ama ilk çocuğumu kaybettiğim için bu miniğim ilk çocuğum olacak..
Sat: 7 Aralık
Tahmini doğum tarihi: 26 Eylül
İlk pozitifimi 16 Ocak da gördüm. Testler sırasıyla 16 Ocak, 17 Ocak ve 19 Ocak. Beta testi de 19 Ocak da yapıldı.
Listeye ben de eklenebilir miyim? topraktonlari

Eklentiler

• 20250120_135957.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20250119_152255_Drive.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar beta değerlerim 9-36-137-340 bugün kan verdim 340 çıktı eve geldim ama kanamam var dün lekelenme vardı geçti sandım ama baya kırmızı kan geliyor neden olabilir

Ben zayıfım iyi gelse denerim asla canım istemiyor sanki ekmek yedikten sonra dahada kötü oluyorum
Ben de zayıfım da hamileyken çok kilo alıyorum ekstra, sonra gidiyor tekrar gerçi. Ekmek beni de ekstra kötü yapıyor yemiyorum
Bende çok alıyorum ama sonra hepsi gidiyor..haftaları sayıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…