- 1 Nisan 2022
- 12.935
- 15.672
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.641
Hastaneye git beklemeKızlar beta değerlerim 9-36-137-340 bugün kan verdim 340 çıktı eve geldim ama kanamam var dün lekelenme vardı geçti sandım ama baya kırmızı kan geliyor neden olabilir
CANIM ben 13 ocakta gittim kese gördüm. 31 inde kalp atışına gel dedi :) sen gitmedin mi halaasende mi hiç gitmedin doktora
baya kanamamı yoksa lekelenme miKızlar beta değerlerim 9-36-137-340 bugün kan verdim 340 çıktı eve geldim ama kanamam var dün lekelenme vardı geçti sandım ama baya kırmızı kan geliyor neden olabilir
hee tamam o zaman. bende dedim yalnız değilim. yok işten izin almayalım dedik, yükselmemiştir erken dedik bu cumartesi ye kaldı. inşallah bu sefer gidicezCANIM ben 13 ocakta gittim kese gördüm. 31 inde kalp atışına gel dedi :) sen gitmedin mi halaa
Kızlar beta değerlerim 9-36-137-340 bugün kan verdim 340 çıktı eve geldim ama kanamam var dün lekelenme vardı geçti sandım ama baya kırmızı kan geliyor neden olabilir
Bence direkt git sana da bir şey olabilir tehlikeliKızlar tuncelide bir ilçedeyim burada hastane falan yok çarşamba günü gidebilirim hastaneye inşallah geç olmaz dua edin
Sen hastaneye nereye gidiyorsun ora git benim kaldığım yerdede hastane yok hiç bekleme ilaç iğne yazarlarKızlar tuncelide bir ilçedeyim burada hastane falan yok çarşamba günü gidebilirim hastaneye inşallah geç olmaz dua edin
Hangi doktor acaba? Bende medicalparkın yanındaki yeni yüzyış üniversite hastanesinde bir doktor ile tanıştım 1 kere gttim çok ilgili sağolsun ama aklımda bulunsun diye sormak istedimİstanbul Avrupa yakasi
Medicalpark da Gaziosmanpaşapasa (orada takip ettiğim dr var)
Ben 2 hafta önce keseyi görmüştüm ama kalp atışı yok henüz cumaya gidicem tekrar sen gördün mü canım bugün kalp atışını duydun muBen bugün ilk defa gideceğim çok heyecanlıyım
Yok geçen cuma 4+6 da gittim gözükmedi o gün beta 1500 Du bu cuma gideceğimCanım sen keseyi gördün mü
25 ocakta randevumhayır canım 31 ocakta gideceğim 8. haftam dolunca sen?
Merhaba hayırlı olsun inşallah diğer konu başlığından görmüştüm sizi çok sevindim pozitif olmanıza süperrrYaş:29
Çocuk:2
Sat:16 Aralık
Doğum:24 Eylül tabi sezeryan olacağı için tarih sonradan değişebilir
4gündür deli gibi başım dönüyor, hafifte mide bulantım vardı bugün mide bulantımda çok fazlaydı ve sürekli uyuyorum ve halsizimKızlar belirtilerinşz başladımı bulantı filan
Vallaha kaçta görünmeye başlar bilmiyorum. 700 lerde görünmemişti. 4 gün sonrasına tekrar çağırdı. 7300 olmuş beta öyle gördümmerhabalar keseyi gördüğünüzde beta kaçtı kızlar biliyor musunuz?
Canım benimde 4+5 pazartesi gitsem görünür mü acabaYok geçen cuma 4+6 da gittim gözükmedi o gün beta 1500 Du bu cuma gideceğim 25 ocakta randevum
Teşekkür ederim canım Ekim'de kimyasal geçirdim o nedenle bu ay tedirginim pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar 5+5 olcak inşallah kese görünürMerhaba hayırlı olsun inşallah diğer konu başlığından görmüştüm sizi çok sevindim pozitif olmanıza süperrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?