Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar beta değerlerim 9-36-137-340 bugün kan verdim 340 çıktı eve geldim ama kanamam var dün lekelenme vardı geçti sandım ama baya kırmızı kan geliyor neden olabilir
baya kanamamı yoksa lekelenme mi
lekelenmeyse git hemen
regl gibi kanamaysa

CANIM ben 13 ocakta gittim kese gördüm. 31 inde kalp atışına gel dedi :) sen gitmedin mi halaa
hee tamam o zaman. bende dedim yalnız değilim. yok işten izin almayalım dedik, yükselmemiştir erken dedik bu cumartesi ye kaldı. inşallah bu sefer gidicez

Kızlar tuncelide bir ilçedeyim burada hastane falan yok çarşamba günü gidebilirim hastaneye inşallah geç olmaz dua edin
Sen hastaneye nereye gidiyorsun ora git benim kaldığım yerdede hastane yok hiç bekleme ilaç iğne yazarlar

Kızlar bulantı konuşmuşsunuz benim henüz başlamadı ama ilkinde 6.aya kadar kusmuştum çok zordu. Tuzlu beyaz leblebi çok iyi geliyordu denemek isterseniz

İstanbul Avrupa yakasi
Medicalpark da Gaziosmanpaşapasa (orada takip ettiğim dr var)
Hangi doktor acaba? Bende medicalparkın yanındaki yeni yüzyış üniversite hastanesinde bir doktor ile tanıştım 1 kere gttim çok ilgili sağolsun ama aklımda bulunsun diye sormak istedim

Kızlar Kayseri'de yaşayan var mı? Doktor olarak kime gidiyorsunuz? Doğum paketleri ve muayene ücretleri hakkında bilginiz var mı?
İlk gebeliğimde Hüma Hastanesi'nde Nagihan hocaya gitmiştim çok da memnundum. Büyük ihtimalle yine ona gideceğim tıbbi geçmişimi biliyor diye. Hastanenin doğum paketi var mı bilmiyorum ama.

Merhaba hayırlı olsun inşallah diğer konu başlığından görmüştüm sizi çok sevindim pozitif olmanıza süperrr
Teşekkür ederim canım Ekim'de kimyasal geçirdim o nedenle bu ay tedirginim pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar 5+5 olcak inşallah kese görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…