- 23 Ekim 2024
- 298
- 167
- 18
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.601
Ben aynı senin gibiyimAşırı ağız kuruluğu cilt kuruluğu yaşayan var mı kızlar. Üstüne bir de çok su iciyorum ama çözemedim bu olayı bir türlü
Benim 7. Hafta henüz bir bulantı aşerme tiksinme vs hiç birini yaşamıyorum acaba normal değil mi bu durumgünaydınn , bulantıyla uyananlar burada mı? bu sabah ben baya zorlandım.
Sabah başlıyor akşama kadargünaydınn , bulantıyla uyananlar burada mı? bu sabah ben baya zorlandım.
Benim de hiç bulantım yok, ben de 6+3 üm sadece gögüs agrısı bel agrısı aşırı halsizlik var.Benim 7. Hafta henüz bir bulantı aşerme tiksinme vs hiç birini yaşamıyorum acaba normal değil mi bu durum
yaa işte :) hiç belli olmuyor. benimde bi geliyiii bi gidiyiiBEN BEN BEENN :d GÜNLERDİR MİDEM BULANMIYOR DİYORDUM NAZAR ETTİM AYOL KENDİMEE
maşallah de maşallah :) belli olmaz hiç yaşamayadabilrsinBenim 7. Hafta henüz bir bulantı aşerme tiksinme vs hiç birini yaşamıyorum acaba normal değil mi bu durum
bepanthol denedin mi? bende yok ama benim cildim yağlanmaya müsait zaten
Benim de dudaklarım ekstra kuruyor, vaseline kullanıyorum. Vücut için günlük nemlendirmek iyi olabilir güzel bi nemlendiriciyle
Şimdi sağlık ocağında kan verdim kızlar, umarım güzel bi artış olmuştur
Bugün hem çatlak yağı alayım hem de Bepantol alalım. Umarım iyi gelir sürekli de şu içiyorum ama yok geçmiyor ağız kuruluğu susuzluk geçmiyor yani.canım benim de dudaklarım felaket yaa yalnız olmadığıma sevindim. gebe kalmadan önceki ay dudaklarıma dolgu yaptırmıstım çok üzülüyorum yazık oluyo dolguma hdskhdks
Günaydın, 2 haftadır sabahları yoğun bulantı yaşıyorum. Dün ilk defa gece boyunca bulandı, sabahtan beri kaç kere kustumgünaydınn , bulantıyla uyananlar burada mı? bu sabah ben baya zorlandım.
aa işte herkeste aynı olmuyor. seni biraz zorlayacakGünaydın, 2 haftadır sabahları yoğun bulantı yaşıyorum. Dün ilk defa gece boyunca bulandı, sabahtan beri kaç kere kustumÇok zor geçiyor, azönce işimi bıraktım. Herşeyden tiksiniyorum, su'dan bile Sadece ekmek ve portakalla geçiyor öğünlerim
İnşallah yaşamam ya şu an yemekten sonra uyku basması dışında bi belirtim yok umarım bu iyi bir şeydiryaa işte :) hiç belli olmuyor. benimde bi geliyiii bi gidiyii
maşallah de maşallah :) belli olmaz hiç yaşamayadabilrsin
Sanırım öyle, inşaallah bir an önce geçeraa işte herkeste aynı olmuyor. seni biraz zorlayacak
çalışıyor musun ?
benim işyerimdekiler bilmiyor. şüphelenecekler diye ses etmiyoum
Canım peki sadece bulantımı yoksa çıkarmada oluyormu. Benim kokuya falan bulantım oluyor ama sadece bulantı çıkarmıyorumSabah başlıyor akşama kadar
normal normalİnşallah yaşamam ya şu an yemekten sonra uyku basması dışında bi belirtim yok umarım bu iyi bir şeydir
hayırlsıı olsun.Sanırım öyle, inşaallah bir an önce geçerevet ama bu sabah itibari ile bıraktım. Bendede eşim harici kimse bilmiyor. 3,5 aylık olana kadar çalışmayacağım sonra tekrar başlarım doğuma kadar. Saklamak istiyorsan mümkün olduğu kadar birşey söyleme canım.
Yok çıkarma yok şükür tek kokuya diğil bende hep bulantı var akşama kadar öyleyim zararlı ne varsa yiyorum yeterki iyi olayımCanım peki sadece bulantımı yoksa çıkarmada oluyormu. Benim kokuya falan bulantım oluyor ama sadece bulantı çıkarmıyorum
Bulantı için ne yiyorsun ne iyi geliyor?Yok çıkarma yok şükür tek kokuya diğil bende hep bulantı var akşama kadar öyleyim zararlı ne varsa yiyorum yeterki iyi olayım
Dediğim gibi bu gebeliğim çok farklı geçiyor ilkte midem kötü olunca yiyordum hemen geçiyordu ve o günü hiç olmuyordu şimdi ama biraz iyi oluyorum sonra tekrar bulanıyor..bu gün bunu yediysem yarın bu gün yediğimin faydası olmuyor ama genelde bunlar iyi geldi bana salatalık domates tuzla..tuzlu çekirdek..tuzlu peynir..portağal elma..sade sodaBulantı için ne yiyorsun ne iyi geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?