- 23 Ekim 2024
- 284
- 159
- 18
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.341
Ben 26 aralık 5.gün transfer olmuştum şu an 5+6. Keseyi gördük çok şükür ama bebeği daha göremedik hafta başı gitmiştim. Daha çok küçük 1 mm gibi bir şey ama kese durumu gayet iyi dedi dr çok şükür. Sizin kaç haftalıkNe guzel keske benim doktorum da sosyal medya icin videoya almak yerine biraz daha samimi konussaydi. Hayirli olsun tup bebek gebeliginizsiz ne asamadasiniz?
Ben de 24 aralikta transfer oldum son adet tarihim 3 aralik ona gore hesapliyor doktorum bugun 6+3 gozukuyor o yuzdenBen 26 aralık 5.gün transfer olmuştum şu an 5+6. Keseyi gördük çok şükür ama bebeği daha göremedik hafta başı gitmiştim. Daha çok küçük 1 mm gibi bir şey ama kese durumu gayet iyi dedi dr çok şükür. Sizin kaç haftalık
İnşallah canım sağlıkla büyüsünlerBen de 24 aralikta transfer oldum son adet tarihim 3 aralik ona gore hesapliyor doktorum bugun 6+3 gozukuyor o yuzdenikimiz de saglikla kucagimiza alalim insallah, siz nerede tedavi gordunuz?
Benim de ankara memorialİnşallah canım sağlıkla büyüsünler. Sizin kalp için ne zaman randevunuz yakındır . Ben şişli memorialda tedavi gördüm. Sizin nerdeydi?
Hadi geçmiş olsunKızlar çok sağ olun toplu olarak cevablıyor malum bebeğimle zor alttan baktı çok şükür kalb atışını duyduk güzel dedi her şey stresten kanama olmuş 6+5 haftalık testler istedi şimdi
Bende su içip gittim Altan bakar diye of süsten baktı çok su içmişsin göremiyorum dedi alltan içinde erken dedi haftaya gel dediDoktor yine karından görmedi keseyi istersen dedi alttan bakayım ve ya su iç ben dedim o zaman su içeyim içtim zar zor suyu bekliyorum daha fazla içemem zaten çıkolatayla bile zor içtim
Sağol canımHadi geçmiş olsun
Alttan bakmak için neden erkenkiBende su içip gittim Altan bakar diye of süsten baktı çok su içmişsin göremiyorum dedi alltan içinde erken dedi haftaya gel dedi
İstersen bakayım dedi ama çok erken gözükmez dedi bakmadı kan verdim artık varmı diye 4+6 rahmin kalınlaşmış gebeliğe hazırlık olmuş dedi inç haftaya görürüzAlttan bakmak için neden erkenki
Benimde 23 ocak kalp atışı randevumBenim de ankara memorialsimdi gecmis mesajlara bakiyorum kanlari bile ayni gunler vermisiz ben de ilkini 4 ocakta ikincisini 6 ocakta vermistim bana kalp randevusunu 23 ocaka verdi tup bebek doktorum fakat ben yarin perinatologuma gidecegim kontrole cagirmisti, yani aslinda 7+2 ye denk geliyor, yarin da 6+4 duyabilecegimizi umuyorum sizde kanama vs olmamisti degil mi?
Su içerek gitmek mi daha iyi su içmeden mi onu anlayamadımBende su içip gittim Altan bakar diye of süsten baktı çok su içmişsin göremiyorum dedi alltan içinde erken dedi haftaya gel dedi
Karından bakılacaksa su içmeniz lazım, alttan bakılacaksa boş olması lazım. Benim dr öyle bakmıştıSu içerek gitmek mi daha iyi su içmeden mi onu anlayamadımkan sonucun çıkınca da yazar mısın canım, seninle bizim sat günlerimiz yakın, inşallah güzel artış olmuştur
Cok sukur, benim bebegim biraz da geriden geliyor sanirim doktorlar birsey demedi ama… 5+4te kese 8.3 mm idi biraz kucuk sanirim, umarim bi sorun olmazBenimde 23 ocak kalp atışı randevumİnşallah duyarsınız güzel haberlerinizi bekliyorum . Bende çok şükür hiç kanama olmadı
Gecmis olsun canim ne testi istedi, durdu simdi kanaman degil miKızlar çok sağ olun toplu olarak cevablıyor malum bebeğimle zor alttan baktı çok şükür kalb atışını duyduk güzel dedi her şey stresten kanama olmuş 6+5 haftalık testler istedi şimdi
Hayır bence olması gerekn o, 8-10 mm arası olacak o haftalardaCok sukur, benim bebegim biraz da geriden geliyor sanirim doktorlar birsey demedi ama… 5+4te kese 8.3 mm idi biraz kucuk sanirim, umarim bi sorun olmaz
Çok değişik bide çıkıyor ama ucu falanda yok garip bi sivilcelYa benimde asla olmazdı ilk gebeliğimde de hiç olmadı hatta kız sivilcelenme yapar derler ama kızımda hiç olmadı.
Yaa o zaman evet erken gitmişsinİstersen bakayım dedi ama çok erken gözükmez dedi bakmadı kan verdim artık varmı diye 4+6 rahmin kalınlaşmış gebeliğe hazırlık olmuş dedi inç haftaya görürüz
Evet durdu bir sürü test daha yeni girdim eve listeye bakmadım bile devlette verdim benGecmis olsun canim ne testi istedi, durdu simdi kanaman degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?