- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.321
5+3 de duyduk kalbini canım. Korkma normal :)Masallahilk kalp atisi randevunuz ne zamandi acaba? Bir de birsey hissediyor musunuz ben bazen hic belirti hissetmiyorum korkuyorum buyumuyor diye
Maşallah canım benim :) çok şükür hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza :)Yaaa maşallahbiz henüz doktora gitmedik, bu sabah sağlık ocağına gittim. Doktor yeniden kan almadı, kadın doğuma gitmeden önce acilde tekrardan kan verip öyle gidersiniz dedi, çok heyecanlıyım hcg değerim bile arttı mı bilmiyorum. Ama olumsuz bir durum yaşamadım şu ana kadar, inşallah böyle devam ederiz
Merhaba ben de ayni durumdayim hatta kirmizi kanama da oldu benim. Kese randevum 10 ocak cumaydi, 7 ocak aksami hafif pembe sonradan kahverengiye donen lekelenmem oldu. Doktoruma haber verdigimde endiselenmememi yerlesme kanamasi oldugunu soyledi. Kafamin rahatlamasi icin kese randevumu Cuma gununden Persembe gunune cektik, 5+2 idim henuz. Kucuk bir kese ve icinde yolk kesesi gorundu, hatta doktorum sayfasina koymak uzere videoya aldi , herhangi bir sorun yok, sevinin dedi. Benim kan grubum b negatif o yuzden kan sulandirici ignem de yapildi. O gun cok mutluyduk bir de benimkisi tup bebek gebeligi, ailelerimiz de dort gozle sonucu bekliyorlardi onlara da olumlu oldugu haberini verdik.Kızlar merhaba, dün akşamdan beri ara ara gelen açık kahverengi akıntıya benzer bir kanamam var. Daha dün kese görmüştük sıkıntı yok demişti. Bugün tekrar gideceğim umarım problem yoktur. Oğlumdan önce bir düşüğüm olmuştu o yüzden korktum. Benim gibi olupta doktorun sıkıntı olmaz dediği oldu mu acaba?
Masallah5+3 de duyduk kalbini canım. Korkma normal :)
Maşallah canım benim :) çok şükür hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza :)
Canım önden değil vajinal bakmıştı doktorum devlette :) o yüzden duyduk bide beta değeri çok önemli :)Masallahsizin bebeginiz onden gidiyor heralde biz 5+4 te sordugumuzda duyamazsiniz normal dediler, yarin tekrar gidicem ve insallah duyacagiz
Ya krem bişey kullanıyor musun aile hekimine sordum kremlerin bi zararı yok kullan dedibenim yüzüm mayın tarlasına döndü uç vermeyen sivilcelerle doldu
Ya benimde asla olmazdı ilk gebeliğimde de hiç olmadı hatta kız sivilcelenme yapar derler ama kızımda hiç olmadı.Ben beeen son adete göre 4+3 normalde asla sivilcem çıkmaz ama sivilcelendim
Canim ben kanamam olduktan sonra alttan muayene oldum bisey olmaz bu seferlik bence, artirmadi kanamamiDoktor yine karından görmedi keseyi istersen dedi alttan bakayım ve ya su iç ben dedim o zaman su içeyim içtim zar zor suyu bekliyorum daha fazla içemem zaten çıkolatayla bile zor içtim
Zorlanıyorsan direk alttan baksın canım. Bukadar irdelemeye gerek yok 2 dk'lık birşeyDoktor yine karından görmedi keseyi istersen dedi alttan bakayım ve ya su iç ben dedim o zaman su içeyim içtim zar zor suyu bekliyorum daha fazla içemem zaten çıkolatayla bile zor içtim
yerleşme kanaması da olabilir. dediğiniz gibi bende bu şekilde düşük yapmıştım. doktora gitmeniz iyi olur, umarım sağlıklıdırKızlar merhaba, dün akşamdan beri ara ara gelen açık kahverengi akıntıya benzer bir kanamam var. Daha dün kese görmüştük sıkıntı yok demişti. Bugün tekrar gideceğim umarım problem yoktur. Oğlumdan önce bir düşüğüm olmuştu o yüzden korktum. Benim gibi olupta doktorun sıkıntı olmaz dediği oldu mu acaba?
dün şans eseri yedim, bugünkini gidince yapıcam :)neden olmasın olabilirrr belki bi eksikliğini çekmiştir vücudun :) ye hemen
aa yok maşallah yerim , şimdilik iştahım kapanmadıAy ne güzel canınız çekiyorsa yiyin şifadır. Bende tam tersi yemek görmek istemiyorum
bende erken diye düşünüyorum. daha öncede olmamıştı ama böyle geliyor aklıma. değişik. psikolojikte olabiir tabi16. Haftadan sonra diye okumuştum
Bilmiyorum düşük yaşamışım korkuyorum ve doktorda nedense ısrar etmiyorCanim ben kanamam olduktan sonra alttan muayene oldum bisey olmaz bu seferlik bence, artirmadi kanamami
Girdim yeniden görmedi yetmez dedi bu sıkışıklık git gez iç ve ya yeniden gel hiç demedi alttan bakayımZorlanıyorsan direk alttan baksın canım. Bukadar irdelemeye gerek yok 2 dk'lık birşey
İstersen alttan bakayım demiş ya, oyüzden diyorum. Normalde doktorlar kendileri teklif eder zaten özellikle gebeliğin erken döneminde. Söylemiyorsada sen söyle, hayatımda hiç böyle saçma birşey görmedim?Girdim yeniden görmedi yetmez dedi bu sıkışıklık git gez iç ve ya yeniden gel hiç demedi alttan bakayım
Kızlar aslında biz biraz zor süreçlerden geçtiğimiz için alttan ultrasona endişeleniyoruz , burada yazılan bazı şeyler iyi gelmiyor bize. Ben dr sordum alttan bakılırsa kanama düşük riski oluyormuş diye oda güldü. O zaman kürtaj niye var, çocuk istemeyen kadınlar gelsin alttan ultrason olup bebeği düşürsünler kürtajla uğraşmasınlar diye güldü. Doktorunu dinle canım eğer alttan bakmakta sıkıntı yok diyorsa baktır niye eziyet ediyorsun kendineGirdim yeniden görmedi yetmez dedi bu sıkışıklık git gez iç ve ya yeniden gel hiç demedi alttan bakayım
Ben kanamam varken iki farkli doktora gittim ikisi de alttan bakti hem tup bebek doktorum hem perinatolog, tup bebek doktorum fazla uzatmayalim bugun dedi kisa kesti. Ben de korktum ama cidden kanamam artmadi aksine bitti. Bitmeseydi de olacagi varmis demek gerekiyor demek ki alttan muayene ile ilgili degil kesinlikleKızlar aslında biz biraz zor süreçlerden geçtiğimiz için alttan ultrasona endişeleniyoruz , burada yazılan bazı şeyler iyi gelmiyor bize. Ben dr sordum alttan bakılırsa kanama düşük riski oluyormuş diye oda güldü. O zaman kürtaj niye var, çocuk istemeyen kadınlar gelsin alttan ultrason olup bebeği düşürsünler kürtajla uğraşmasınlar diye güldü. Doktorunu dinle canım eğer alttan bakmakta sıkıntı yok diyorsa baktır niye eziyet ediyorsun kendine
Evet bende tüp bebek olduğu için her şeyden tedirgindim dr çok önemli rahatlattı mesela beni, şu forumlara girip okuma kafanı doldurma diyecem ama hamilelikte istemsiz endişeli oluyor anneler diye baya konuştu.Ben kanamam varken iki farkli doktora gittim ikisi de alttan bakti hem tup bebek doktorum hem perinatolog, tup bebek doktorum fazla uzatmayalim bugun dedi kisa kesti. Ben de korktum ama cidden kanamam artmadi aksine bitti. Bitmeseydi de olacagi varmis demek gerekiyor demek ki alttan muayene ile ilgili degil kesinlikle
Çok geçmiş olsun umarım tekrarlamak sizin de. Ben düşük yaptığım için kanamasını biliyorum ama yine de korkuyor insan. Eve geldiğimden beri uzanıyorum faydası olur diye düşündümMerhaba ben de ayni durumdayim hatta kirmizi kanama da oldu benim. Kese randevum 10 ocak cumaydi, 7 ocak aksami hafif pembe sonradan kahverengiye donen lekelenmem oldu. Doktoruma haber verdigimde endiselenmememi yerlesme kanamasi oldugunu soyledi. Kafamin rahatlamasi icin kese randevumu Cuma gununden Persembe gunune cektik, 5+2 idim henuz. Kucuk bir kese ve icinde yolk kesesi gorundu, hatta doktorum sayfasina koymak uzere videoya aldi , herhangi bir sorun yok, sevinin dedi. Benim kan grubum b negatif o yuzden kan sulandirici ignem de yapildi. O gun cok mutluyduk bir de benimkisi tup bebek gebeligi, ailelerimiz de dort gozle sonucu bekliyorlardi onlara da olumlu oldugu haberini verdik.
Cuma aksami evde otururken ve tv izlerken bir anda kirmizi kanamam basladi ama pihti vs yoktu sadece adet sancisi gibi sancilar ve ne az ne cok diyebilecegim miktarda kanamam oldu. Tanidik bir perinatologu aradim progestan fitil kullanmiyorsam kullanmaya baslamami ( kullaniyorum tup bebek oldugu icin), zaten kullaniyorsam hemen bir fitil koymami ve istirahat etmemi soyledi. Kisa sure icinde fitili koyunca kanamam kahverengiye dondu. Ertesi gun ultrason muayenesine gittigimizde de keseyi biraz buyumus gorduk, yine hersey yolunda dediler , istirahat etmemi ve kalp atisi randevusunu beklememi soylediler. Belirli bir kanama tarif etti doktorum dusuk kanamasi gibi, yogun, parca dusurmeli bir kanaman olursa mutlaka haber ver kahverengiden hic korkma dedi.
Size de cok gecmis olsun tekrardan kesinlikle uzanmak iyi geliyor ben bi haftadir yatiyorumÇok geçmiş olsun umarım tekrarlamak sizin de. Ben düşük yaptığım için kanamasını biliyorum ama yine de korkuyor insan. Eve geldiğimden beri uzanıyorum faydası olur diye düşündüm
Ne guzel keske benim doktorum da sosyal medya icin videoya almak yerine biraz daha samimi konussaydi. Hayirli olsun tup bebek gebeliginizEvet bende tüp bebek olduğu için her şeyden tedirgindim dr çok önemli rahatlattı mesela beni, şu forumlara girip okuma kafanı doldurma diyecem ama hamilelikte istemsiz endişeli oluyor anneler diye baya konuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?