- 20 Ağustos 2024
- 468
- 320
- 18
- 28
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.361
benim 5+4 te 6,4 mm dedi . gayet normal dedi neye göre geri geldiğini düşündünüz?Cok sukur, benim bebegim biraz da geriden geliyor sanirim doktorlar birsey demedi ama… 5+4te kese 8.3 mm idi biraz kucuk sanirim, umarim bi sorun olmaz
Benim de 5+1 de 6.2 mm dibenim 5+4 te 6,4 mm dedi . gayet normal dedi neye göre geri geldiğini düşündünüz?
doğrusu hcg değeri ile kesenin uyumu diye biliyorum ben ama kafam karıstıBenim de 5+1 de 6.2 mm di
Yaa ben de demin doktordan geldim 3,5 mm dedi 6 hafta ile uyumlu bir sıkıntı yok dedi benimki mi fazla minişHayır bence olması gerekn o, 8-10 mm arası olacak o haftalardaendişe etmeyin
bende acaba yarın gitsem mi diyordum ama göremem herhalde. yinede haftaya gideyim. biz seninle aynıyız ya bende göremem muhtemelenİstersen bakayım dedi ama çok erken gözükmez dedi bakmadı kan verdim artık varmı diye 4+6 rahmin kalınlaşmış gebeliğe hazırlık olmuş dedi inç haftaya görürüz
benim 5+4 te 6,4 mm dedi . gayet normal dedi neye göre geri geldiğini düşündünüz?
Kızlar benimkinde sorun var o zaman benim 5+de kesem 14 mm idi bişey olur mu ya gideyim mi başka doktora 5+4 de 16 mm diYaa ben de demin doktordan geldim 3,5 mm dedi 6 hafta ile uyumlu bir sıkıntı yok dedi benimki mi fazla miniş
Niye tedirgin oluyorsunuz canım kese büyükse bebekte büyük olacak demek, benim 5+2 10.69 mm dr kesemiz büyük maşallah dediKızlar benimkinde sorun var o zaman benim 5+de kesem 14 mm idi bişey olur mu ya gideyim mi başka doktora 5+4 de 16 mm di
Benim de kesem 5+4 te 14.5 mm çıktı. Doktor bir anormallik olduğunu söylemedi gayet iyi dedi. Sizin de elips gibi mi şekli ? benim elipsin en uzun kısmı 14.5mm geldi biraz garip anlattım amaKızlar benimkinde sorun var o zaman benim 5+de kesem 14 mm idi bişey olur mu ya gideyim mi başka doktora 5+4 de 16 mm di
Benim de kesem 5+4 te 14.5 mm çıktı. Doktor bir anormallik olduğunu söylemedi gayet iyi dedi. Sizin de elips gibi mi şekli ? benim elipsin en uzun kısmı 14.5mm geldi biraz garip anlattım ama
Ay ne bileyim işte farklı olunca hemen sorguluyor insanNiye tedirgin oluyorsunuz canım kese büyükse bebekte büyük olacak demek, benim 5+2 10.69 mm dr kesemiz büyük maşallah dedikötü bir şey olsa hemen söylüyorlar zaten
oyy maşallah pek tatlı şimdiden
Ay hadi İnşallahAy ne bileyim işte farklı olunca hemen sorguluyor insan
Pazartesi kontrole gideceğim tek kese çift kalp diyormuşu bideee
Ayyy maşallah canımaaaaaoyy maşallah pek tatlı şimdiden
elipsten kastımı benimkini görünce anlayacaksınız...
Altan bakılırsa su içmek iyiymiş rahim yukarı kalkıyor sanırım üstense sıkışık olmaman lazımmış senin değer nasılSu içerek gitmek mi daha iyi su içmeden mi onu anlayamadımkan sonucun çıkınca da yazar mısın canım, seninle bizim sat günlerimiz yakın, inşallah güzel artış olmuştur
Sen başka kan verdinmi senin değer yüksekti gözükürd belkibende acaba yarın gitsem mi diyordum ama göremem herhalde. yinede haftaya gideyim. biz seninle aynıyız ya bende göremem muhtemelen
Kuzum yalnış alttan bakılınca sıkışık olmamalı üstten sıkışık olmak lazımAltan bakılırsa su içmek iyiymiş rahim yukarı kalkıyor sanırım üstense sıkışık olmaman lazımmış senin değer nasıl
Evet canım bende katılıyorum, bana alttan baktığında sıkışık gitmiştim beni lavaboya gönderip rahatla öyle gel yoksa göremiyorum dediKuzum yalnış alttan bakılınca sıkışık olmamalı üstten sıkışık olmak lazım
ben tekrar kan vermedim canım doktor istemediAltan bakılırsa su içmek iyiymiş rahim yukarı kalkıyor sanırım üstense sıkışık olmaman lazımmış senin değer nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?