Kanaman veya lekelenmen mi oldu acaba? Ben tüp bebekle hamileyim 10.haftama kadar günde 3 tane kullandım. Tam kesecektik, geçen hafta lekelenmem olunca devam ettik. Bununle ilgili olabilir. Progestan gibi tutunmaya yardımcı bir ilaç.
Ne güzelBizdede eşim tarafta oğlum ilk torun senelerdi bekliyordular ama benim ailemin ilk olmasa bile erkek torun olarak ilk daha çok düşkünler torunlara kv kp hiç öyle diğiller malesef
Benimde şöyle bir görüntü var ama çok nette değil videoan aldım görüntüyü. Bacakları dediği yerde birşey yoktu ama seçilmiyorda tam sizin tahminleri alabilirim
Her ultrasonda sırtı dönük ya videoda bacaklarını gösterdiği kısımda boş gibi ama anlamıyor da olabilirim yarın dna sonucu çıkacak önce kardeşim öğrenecek bize balon hazırlayacakmış
Kızlar gece açık yatmışım üşüdüm baya hemen etkiledi sanırım idrar yolu oldum gibi kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var yan boşluklarımda ağrıyor bol su içtim ama geçmedi napsam hemen doktora koşmakta istemiyorum ama korkuyorum da bişey olur diye
Aaaa gerçekten Türkiye de sağlık şartları çok ucu açık ya bilmiyordum İngiltere de yasak olduğunu ama 20. Hafta en azından net öğrenmiş olcaksınız biraz daha sabır
Birde şu bilgiyi de yazayım burda bir doktor erkeğe hamile olanların libidosunun gebelikte yüksek olduğunu iddia ediyor biraz araştırdım doğruluğu var gebelerden de yorum aldım öyle başta ilk aylar olmasa bile 3 den sonra daha çok bir artış varsa erkek olma ihtimali olabilir
Hıc dıymamıstım bunu enteresanevet malesef soylemıyorlar burda 20 cı hafta olmadan mecbur beklıcem.oglumdada 20 cı haftada ogrenmıstım.Turkıyede daha erken soyluyorlar helede erkek bebekse 13 cu haftada soyluyorlar