Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Doktoruna bi sorsaydın canım genelde adet söktürücü diye biliyoruz ama belki vardır bi bildiği
Sarıdan daha koyu akıntım var demiştim başka bir şeyim yoktu düşük riskinden falan mı şüphelendi acaba

Teşekkür ederim canım sarıdan daha koyu akıntım vardı herhalde onun için önlem almak istedi

Dedim artıkbirde gerçekten sülalesi hepsi erkek nerdeyse kardeşimin 2 kızı var eniştenin sülalesi hepsi kız cocukları
Eşimin baba tarafı erkekten oluşuyordu ilk kiz olarak biz bozduk o döngüyü herkes çok sevindi kiz geldi diye kp o yüzden çok düşkün masala

Eşimin baba tarafı erkekten oluşuyordu ilk kiz olarak biz bozduk o döngüyü herkes çok sevindi kiz geldi diye kp o yüzden çok düşkün masala
Ne güzelBizdede eşim tarafta oğlum ilk torun senelerdi bekliyordular ama benim ailemin ilk olmasa bile erkek torun olarak ilk daha çok düşkünler torunlara kv kp hiç öyle diğiller malesef

Kızlar gece açık yatmışım üşüdüm baya hemen etkiledi sanırım idrar yolu oldum gibi kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var yan boşluklarımda ağrıyor bol su içtim ama geçmedi napsam hemen doktora koşmakta istemiyorum ama korkuyorum da bişey olur diye

Hıc dıymamıstım bunu enteresanevet malesef soylemıyorlar burda 20 cı hafta olmadan mecbur beklıcem.oglumdada 20 cı haftada ogrenmıstım.Turkıyede daha erken soyluyorlar helede erkek bebekse 13 cu haftada soyluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…