Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Vucüt artık gebeliği yavaş yavaş kabul ediyor olabilir

Numune acil gercekten cok yogun hic işimiz dusmesin insallah bu surecte. Hastane doktor bulmak gercekten zorlayici bir surec.

Bende öyleyim ilk gün gibi aşırı fazla bulantım yok sadece iştahım yok ufak bulantı

Kizlar 4+3 im feci hasta oldum. Kalçadan iğne oldum. Oğlum var oda hasta onada iğne vurduruyoruz.
Bende daha hiç bulanti yok.

Kızlar öksürüğü kesebilecek bir tavsiyeniz var mı ciğerlerim ağrıyor boğazım ağrıyor resmen öksürmekten. Bu durum benim midemi daha da bulandırıyor. Şurup içemedim doktora da gidemedim boğazımı yumuşatacak ve gebelikte sıkıntı olmayacak fikriniz varsa söyler misiniz lütfen

Benim bildiğim bı pekmez terayag olayı var ama tam da net hatırlamıyorum. İnternetten yazsana pekmez tereyağ diye. Kesin çıkar tarifi.
Çok gecmis olsun

Zencefilli bal dene istersen. Hem boğazını yumuşatır hem bulantını keser

Kızlar merhaba herkese,
Sat 1 ocak. Sanırım eylül sonu annesi olacağım ya da ekim başı annesi ama eylül sonu gibi hissediyorum gibi. Kasım ayında boş gebelik geçirmiş biri olarak biraz tedirgin ve endişeliyim bu sabah pozitifi gördüğüm için de çok mutluyum. çift test yaptım Daha önce hcg takibi yapmamıştım yurtdışındaydım, şu an Türkiye ziyaretindeyim ve haber buraya sürpriz oldu hazır Türkiye’deyken şimdi sık sık yapacağım 2 günde 1 mi kan veriliyor, hastane mi aile hekimliklikleri bakıyor mu?
Bugün Miraç kandili böyle güzel bir günde aldım haberi, Rabbim Sağlıkla gelmelerini nasip etsin miniğimi ve bebişlerimizi inşallahhhh

Eklentiler

• IMG_0845.jpeg
    267,8 KB · Görüntüleme: 14
Ben Türkiye nasıl bilmiyorum iki günde bir veriyoruz diyorlardı ancak kendini o kadar yormana gerek var mı bilemem
Hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin canım
İlk bebeğin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…