- 1 Ekim 2020
- 1.899
- 1.325
- 83
- 34
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.441
Benim galiba 5 haftalıkken başladı ama hergün devam ediyorİşte bende yok şuan sizde ne zaman başladı bulantılar
Vucüt artık gebeliği yavaş yavaş kabul ediyor olabilirgunaydin herkese, tam iki hafta önce 5+1 iken karindan keseyi gördük, doktorum iki hafta sonra kalp atışını dinlemek için kontrole çağırdı, normalde yarın kontrol günüm ama şehir dışında olduğum için gidemeyeceğim. Bugün tam 7. Haftama girdim. 6. Haftada gebelik semptomlarını yoğun bi şekilde yaşadım bulantı baş donmesi memelerde buyume ve hassasiyet vs. Ama dünden beri bu semptomlar yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Normal mi bu sizce yoksa ters giden biseyler mi var? Benzer durum yaşayanlar var mı kizlar
Numune acil gercekten cok yogun hic işimiz dusmesin insallah bu surecte. Hastane doktor bulmak gercekten zorlayici bir surec.bende aciline gittim saatlerce bekledim sonrada kan için saatlerce bekledim töbe dedim sonra oraya gittem o kadarki bide sonıçkar için beklemem diyip eve geldim kimyasal geçirdim geçen ay onun için gittim
Yine memnun kaldığın doktor olursa yazarsan sevinirim
Bende öyleyim ilk gün gibi aşırı fazla bulantım yok sadece iştahım yok ufak bulantıgunaydin herkese, tam iki hafta önce 5+1 iken karindan keseyi gördük, doktorum iki hafta sonra kalp atışını dinlemek için kontrole çağırdı, normalde yarın kontrol günüm ama şehir dışında olduğum için gidemeyeceğim. Bugün tam 7. Haftama girdim. 6. Haftada gebelik semptomlarını yoğun bi şekilde yaşadım bulantı baş donmesi memelerde buyume ve hassasiyet vs. Ama dünden beri bu semptomlar yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Normal mi bu sizce yoksa ters giden biseyler mi var? Benzer durum yaşayanlar var mı kizlar
Ayyy çok şükür içimi rahatlattınız şuan çok teşekkür ediyorumBende öyleyim ilk gün gibi aşırı fazla bulantım yok sadece iştahım yok ufak bulantı
Umarım dediğiniz gibidir, muayene olduktan sonra burdan haber vereceğimVucüt artık gebeliği yavaş yavaş kabul ediyor olabilir
Rahat ol ilk gebeliğimde ilk haftalarda bıçak gibi kesildi bulantım ve geri dönmediAyyy çok şükür içimi rahatlattınız şuan çok teşekkür ediyorum
Yaaa bende erkek gördüm bakalım gerçek çıkıcakmı rüyalarımızhatta gördüm doktor diyorki korkma düşmez bebeğin benimde ufak kanamam olmuştu o hafta
Benim bildiğim bı pekmez terayag olayı var ama tam da net hatırlamıyorum. İnternetten yazsana pekmez tereyağ diye. Kesin çıkar tarifi.Kızlar öksürüğü kesebilecek bir tavsiyeniz var mı ciğerlerim ağrıyor boğazım ağrıyor resmen öksürmekten. Bu durum benim midemi daha da bulandırıyor. Şurup içemedim doktora da gidemedim boğazımı yumuşatacak ve gebelikte sıkıntı olmayacak fikriniz varsa söyler misiniz lütfen
Zencefilli bal dene istersen. Hem boğazını yumuşatır hem bulantını keserKızlar öksürüğü kesebilecek bir tavsiyeniz var mı ciğerlerim ağrıyor boğazım ağrıyor resmen öksürmekten. Bu durum benim midemi daha da bulandırıyor. Şurup içemedim doktora da gidemedim boğazımı yumuşatacak ve gebelikte sıkıntı olmayacak fikriniz varsa söyler misiniz lütfen
Ben Türkiye nasıl bilmiyorum iki günde bir veriyoruz diyorlardı ancak kendini o kadar yormana gerek var mı bilememKızlar merhaba herkese,
Sat 1 ocak. Sanırım eylül sonu annesi olacağımya da ekim başı annesi ama eylül sonu gibi hissediyorum gibi. Kasım ayında boş gebelik geçirmiş biri olarak biraz tedirgin ve endişeliyim bu sabah pozitifi gördüğüm için de çok mutluyum. çift test yaptım Daha önce hcg takibi yapmamıştım yurtdışındaydım, şu an Türkiye ziyaretindeyim ve haber buraya sürpriz oldu hazır Türkiye’deyken şimdi sık sık yapacağım 2 günde 1 mi kan veriliyor, hastane mi aile hekimliklikleri bakıyor mu?
Bugün Miraç kandili böyle güzel bir günde aldım haberi, Rabbim Sağlıkla gelmelerini nasip etsin miniğimi ve bebişlerimizi inşallahhhh
Sol kız sağ erkek deniliyor ama ne kadar gerçek bilemem hayırlı olsun cnmbu arada bebeğim sol yumurtalığımdaymışsol da olunca ne oluyor diyordunuz kız mı? Erkek mi?
Umarım doğrudur benim içinSol kız sağ erkek deniliyor ama ne kadar gerçek bilemem hayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?