- 1 Ekim 2024
- 781
- 389
- 18
- 29
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.421
Avrupa canım yarım saatte bir bakıyorum ama Yokİstanbul hangi yaka saat 10 da gir yeni randevular açılıyor ben ataşehirdeyim Ümraniye ve gözetepeye hergün var randevu rahatlıkla alıyorumMevsimm34
Sabah 9.55 alarm kur gir bekle yeni randevu açılma saatıAvrupa canım yarım saatte bir bakıyorum ama Yok
Vala burda çoğu yer boş hemen bulabiliyoruz istediğimiz yereAvrupa canım yarım saatte bir bakıyorum ama Yok
İşte bende yok şuan sizde ne zaman başladı bulantılarBulantılar bu ara hepimizin gündemi. 6+1 benim. Şiddetlendi
Öyledir olsun önenli olan gelişme
Koku değilde iştahımda çok yok. Bulantı geçsin diye yiyorum
Anadolu yakasi randevu konusunda gercekten zorlamiyor. Ben de zeynep kamil ya da numuneye ne zaman baksam randevu bulunuyor.Vala burda çoğu yer boş hemen bulabiliyoruz istediğimiz yere
İnşallah canim11 aylık yürümüyor nedense o konuda rahatım ben kendim 13 aylık yürümüşüm ama konuşmasına çok fazla takıyorum İn şa Allah beni çok yormaz
Benim anneannem 9 ay boyunca hep mide bulantısı kusma ile geçmiş bünyede bünye ye değişiyor sanırım kiminin 4 ay oluyor bu kiminde hiç olmuyorYani gün içinde sürekli midem bulanıyor oğlumda sabah bulantıları oluyordu şuan var ya şey diyorum eşime başka biliyim mi var benim acaba bu kadar bulantı normal değil falan
Tam canım teşekkür ederimSabah 9.55 alarm kur gir bekle yeni randevu açılma saatı
Sende İstanbul da mısınVala burda çoğu yer boş hemen bulabiliyoruz istediğimiz yere
Ay artık hamilelikle alakalı olsun başka bişiy olmasında razıyım demeye başladımBenim anneannem 9 ay boyunca hep mide bulantısı kusma ile geçmiş bünyede bünye ye değişiyor sanırım kiminin 4 ay oluyor bu kiminde hiç olmuyor
Valla canim bol bol su iç enfeksiyonu atlatman icinAy artık hamilelikle alakalı olsun başka bişiy olmasında razıyım demeye başladım
Birde hafif bir idrar yolu enfeksiyonun var dedi doktor antibiyotik vermedi bi takviye tarzı bişiy verdi iyi geliyormuş sormadığım eczane kalmadı bulamadım sipariş üzeri geliyormuş
Acaba idrar yolu enfeksiyonu için doğal ne yapabilirim fikriniz varmı
Evet Anadolu yakasıSende İstanbul da mısın
Sen nerede oturuyorsun bide memnunmusun hastaneden doktordan önere bileceğin varmı hala bi yer bulamadım Ümraniye yüzüne bakmadı ekrana bakmaktan bişe sormadı bilgilendirmedi Göztepe doktor yok asistanları var şimdi Süleyman yalçına aldım 10 gün sonraya kalp atışı için Zeynep kamilemi gitsem acabaAnadolu yakasi randevu konusunda gercekten zorlamiyor. Ben de zeynep kamil ya da numuneye ne zaman baksam randevu bulunuyor.
Bura biraz sıkıntı pazartesi sabah erken gitcem bazı hastaneler kadın doğuma erken gidince sıra veriyor bu hastanede de verirler inşallahEvet Anadolu yakası
3 kez numuneye gittim orada da asistan doktorlar var, doktorun kendisi yoktu fakat ilgilenmelerinden memnun kaldim hep ilk randevuyu aldim belki henuz yorulmamislardi ondan da ilgilenmis olabilirler. Zeynep kamil'in aciline igne olmaya gitmistim gercekten cok sakindi ama igneyi yazan doktor baska hastaneden oldugu icin igneyi yapmak istemediler.Sen nerede oturuyorsun bide memnunmusun hastaneden doktordan önere bileceğin varmı hala bi yer bulamadım Ümraniye yüzüne bakmadı ekrana bakmaktan bişe sormadı bilgilendirmedi Göztepe doktor yok asistanları var şimdi Süleyman yalçına aldım 10 gün sonraya kalp atışı için Zeynep kamilemi gitsem acaba
Bol su ve dut kurusu sabah aç karnına kaynat iç kendisinde yeAy artık hamilelikle alakalı olsun başka bişiy olmasında razıyım demeye başladım
Birde hafif bir idrar yolu enfeksiyonun var dedi doktor antibiyotik vermedi bi takviye tarzı bişiy verdi iyi geliyormuş sormadığım eczane kalmadı bulamadım sipariş üzeri geliyormuş
Acaba idrar yolu enfeksiyonu için doğal ne yapabilirim fikriniz varmı
bende aciline gittim saatlerce bekledim sonrada kan için saatlerce bekledim töbe dedim sonra oraya gittem o kadarki bide sonıçkar için beklemem diyip eve geldim kimyasal geçirdim geçen ay onun için gittim3 kez numuneye gittim orada da asistan doktorlar var, doktorun kendisi yoktu fakat ilgilenmelerinden memnun kaldim hep ilk randevuyu aldim belki henuz yorulmamislardi ondan da ilgilenmis olabilirler. Zeynep kamil'in aciline igne olmaya gitmistim gercekten cok sakindi ama igneyi yazan doktor baska hastaneden oldugu icin igneyi yapmak istemediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?