2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.045
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 11-09-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Kızlar merhaba, ben haziran anneleri grubundan geliyorum. Sizi bilgilendirmek istedim gelip, 11 ve 14 haftalar arasi 2li tarama testiniz olacak ve devlette yanilma payi cok fazla size doktor fetal dna onerebilir, bu fetal dna bir cok firma yapiyor ve yurtdisina gonderiyor yanilma payi %1 ama fiyat olarak 15 binden basliyor. Ben burda bir gun dek gelmis ve kaydetmistim sizde kaydedin ileride lazim olacak.
Bu fetal dna dedigimiz testte kan alinip tum tarama testleri, cinsiyet vs bakiliyor genetik rahatsizliklara, down vs.
Eskisehir osmangazi universite hastanesi bu fetal dna testini 444 liraya yapiyor, eskiden yurtdisina gonderiliyormus fakat suan kendi labaratuarlarini kurmuslar. Ben bugun istanbuldan geldim ve bu testi burda yaptirdim, yaptirmadan once prof doktorla gorusuyorsunuz zaten oda size yanilma payinin %1 oldugunu anlatiyor. Bunu yaptirdiginiz zaman sonraki haftalardaki 3lu tarama ve 4lu tarama yaptirmanizada gerek kalmiyormus. Size simdi atiyorum bakilan seylere, bana yapilan 2. Seceneklerden nipt plas olan.
Hepinizi opuyorum ❤️
Bunuda sirf herkesin faydalanmasi icin her gruba yaziyorum cunku cok maliyetli bir test normalde.

Eklentiler

• IMG_20241202_145615.jpg
    IMG_20241202_145615.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 76
Eğer bu ay hamile kalırsam tahmini doğum tarihi eylül olacak sanıyordum hiç hesaplamadan meğer ağustosmuş. Ama adet belirtilerim var galiba olmadı bat 15 aralık. Veeee galiba yalnışlıkla aslında olmam gereken yere yazmışım "inşallah burada olurum" diye. Bu ay değil ama önümüzdeki aydan umutluyum tüp bebek öncesi son çırpınışlar. Olmazsada hayırlısıymış der yolumuza devam ederiz😊

Eğer bu ay hamile kalırsam tahmini doğum tarihi eylül olacak sanıyordum hiç hesaplamadan meğer ağustosmuş. Ama adet belirtilerim var galiba olmadı bat 15 aralık. Veeee galiba yalnışlıkla aslında olmam gereken yere yazmışım "inşallah burada olurum" diye. Bu ay değil ama önümüzdeki aydan umutluyum tüp bebek öncesi son çırpınışlar. Olmazsada hayırlısıymış der yolumuza devam ederiz😊
Dilerim bu ay sonu hepimiz buralarda minik heyecanlarımızı paylaşırız. 🥳💕🙏🏻

Umarım ben de ocakta burada olurum. ❤️ benim de tüp bebek öncesi son çırpınışlarım. 😌

Merhaba kızlar ben de geldim aranıza. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz buradan. Benim bir kızım var 13 yaşında, ikinciyi istiyorum Allahın izniyle. Benim yaşım ileri biraz olurmu bilmem ama kısmet artık deniyorum olursa çok güzel olur. 😊🌹 Bol takviye kullaniyorum, krill yağı, bal polen, hayıt ve aslanpençesi çayları, d3 vitamini gibi.

Merhaba kızlar ben de geldim aranıza. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz buradan. Benim bir kızım var 13 yaşında, ikinciyi istiyorum Allahın izniyle. Benim yaşım ileri biraz olurmu bilmem ama kısmet artık deniyorum olursa çok güzel olur. 😊🌹 Bol takviye kullaniyorum, krill yağı, bal polen, hayıt ve aslanpençesi çayları, d3 vitamini gibi.
Bunları nasıl kullanıyorsunuz

Bunları nasıl kullanıyorsunuz
Krill yağı ve d3 vitamini kapsül halinde günde birer tane içiyorum, bal polen propolisi macun olarak aldım bir tatlı kaşığı yiyorum. Çayı da demliyorum karışık olarak, hepsi hormonları düzenliyor ve yumurta kalitesini artırıyor

X