• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.047
658
İstanbul
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Merhabalar sanırım artık burdayım 🥹
BAT 26 Aralık 24ü HCG testim 88 geldi. İnşallah yükselme yaparsa kesinleşecek. 1.5 yıldır deniyoruz. Ekim ayında hsg çekilmiştim 🙏🏼 Beklenen doğum tarihi 4 Eylül görünüyor 🥹

BAT 26 Aralık 24ü HCG testim 88 geldi. İnşallah yükselme yaparsa kesinleşecek. 1.5 yıldır deniyoruz. Ekim ayında hsg çekilmiştim 🙏🏼 Beklenen doğum tarihi 4 Eylül görünüyor 🥹
Merhaba canım çok sevindim insallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın. Bende Ekim ayında hsg çektirmiştim. 2 adet geçirdin değilmi? Allahım inşallah banada nasip eder dua et bizim için hamişlerin duası kabul olur 🙏🙏

Merhaba canım çok sevindim insallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın. Bende Ekim ayında hsg çektirmiştim. 2 adet geçirdin değilmi? Allahım inşallah banada nasip eder dua et bizim için hamişlerin duası kabul olur 🙏🙏
Çok teşekkür ederim inşallah size de sağlıkla nasip olsun 🙏🏼 Evet 2 kere adet oldum 3.görmedim ve gerçekten bu ay yumurtlamam şehir dışında olduğumuz haftasonuna denk geliyordu ve o yüzden bu ay denk gelemicek diye kafam rahattı düşünmedim nasıl olsa olmayacak bu ay dedim ama meğerse erken yumurtlamışım haftaiçinden döllenmiş zaten 🤩

İki gün sonra yani bugünkü HCG testim de 225 geldi çok şükür 🙏🏼 Allah'ım tüm uğraşanlara isteyenlere nasip etsin

Çok teşekkür ederim inşallah size de sağlıkla nasip olsun 🙏🏼 Evet 2 kere adet oldum 3.görmedim ve gerçekten bu ay yumurtlamam şehir dışında olduğumuz haftasonuna denk geliyordu ve o yüzden bu ay denk gelemicek diye kafam rahattı düşünmedim nasıl olsa olmayacak bu ay dedim ama meğerse erken yumurtlamışım haftaiçinden döllenmiş zaten 🤩
Ne güzel olmuş spermde ortalama 72 saat yaşadığı için daha önceki ilişkilerdende dölleyebilir. O durumda genelde kız bebek oluyor. Sağlıklı olsunlarda bir an önce bize gelsinler. Sağlıkla kucağına al 🥰🫶

Back
X