Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
Sadece kapıya gidiyorsun orda 5 dakika orda gorusuyorsun. Ya ne öyle normal olsada sezeryan olsada. Daha doğumdan hemen sonra insan perişan oluyor. Mesela benim o ilk hallerimi eşim dışında kimse görsün istemiyorum. O bebekle ilk emzirme falan çok duygusal an onuda onsanlar göğsüme bakarken odaklanamam. Türkiye de şartlar falan iyi ama o odaya herkes girmesi bide erkekler falan giriyor ya baba dışında. Çok kötü
Canım ben devlet hastanesinde doğum yaptım eşim dışında kimseyi içeri almadılar, annem gelmişti o da eşim çıkınca girebildi,ben de sevmiyorum öyle komple sülale girsin ne o öyle zaten insanın hali olmuyor.

Herkese merhaba
2017 şubat anneliğinden sonra şimdi 2025 Ekim anneliğine geçiş yaptım😊 yaş 37 2. Çocuk sat 31 Aralık beklenen doğum tarihi 7 Ekim ama sezaryen olacağı için eylül de olur muhtemelen ve kızımız geliyor inşallah❤️ Lioo Lioo ekleyebilirsin.
Sürekli grubu takipteyim ama zor bir süreç geçirdiğimden ancak yazabildim. 5.haftamdan itibaren ara kanamalar hastanede yatacak kadar yoğun kanamalar doğuma kadar raporlu geçecek bir süreç var önümde. Fetal dna yaptırdık herşey iyi şükür. Biraz destek biraz moral için yazmanın iyi geleceğini düşündüm.
Merhaba, kızınız sağlıkla gelsin inşallah 🥹👼🏼💖 çok ama çok geçmiş olsun inşallah geçer gider hemen tüm kötü yaşadığınız sorunlar

Canım ben devlet hastanesinde doğum yaptım eşim dışında kimseyi içeri almadılar, annem gelmişti o da eşim çıkınca girebildi,ben de sevmiyorum öyle komple sülale girsin ne o öyle zaten insanın hali olmuyor.
Ben de devlette araştırma hastanesinde doğum yapacağım allahın izniyle de eş refakatçi kalabiliyor mu? Yoksa kadın mı kalıyor devlette nasıl oluyor?

Merhabalar,
Sat 24 Aralık 14+5 günlük hamileyim. En son 8. Hafta olmak üzere birkaç kez lekelenmem oldu. İlk hamileliğimde böyle bir şey yaşamadığım için hamilelik moduna giremedim. Burayı birkaç haftadır takipteyim. Çok fazla hazimsizlik bulantı halsizlik yaşadım çok şükür artık 2. Trimestera girdim ve bu sorunlar baya hafifledi. Artık moda girebilirim diyorum, hepimiz sağlıklı bir şekilde bu süreci gecirelim inşallah.

Ben de devlette araştırma hastanesinde doğum yapacağım allahın izniyle de eş refakatçi kalabiliyor mu? Yoksa kadın mı kalıyor devlette nasıl oluyor?
Tek oda da kalisaniz belki izin verirler ama mesela 2 kişilik 3 kişilik odada kalirsaniz izin vermezler hem de uygun olmaz bence.Perde vardır ama dogum yapan anneler lavaboya girecekler ne bileyim diğer ihtiyaçları olacaktır.Aynı odada farklı bir hastanın eşini istemem şahsen.
Ben de devlet Hastanesi'nde doğum yapacağım .Önceki doğumda tek kişilik oda denk gelmişti inşallah bunda da denk gelir.Tek kişi refakatçi alıyorlar bu arada .

Kantaron yağı, doğal hindistan cevizi yağı ve en önemli silahım su 😅 çatlayacaksa çatlayacakmış bunlar işe yaramaz diye hiç para dökmedim dökmem de sanırım
İlk hamileliğimde her şeyi deneyip (lierac,mustela, biooil ne varsa piyasada) en son kakao yağının en iyisi olduğuna karar vermiştim. Ve hiç çatlağım olmadı, genetik olarak çatlağa yatkın olmama rağmen. Şimdi de kakao yağı ve badger belly butter birlikte kullaniyorum. Çok güzel nemlendiriyor içeriği de temiz

İlk başta tek kişilik odaya denk geldim o zaman eşim vardı ama sonra iki kişilik odaya geçmiştim orda sadece kadın refakatçi istediler akşamına çıkmıştım zaten. Tek kişilik oda olunca bir kişi refakatçi istiyorlar yani kimin olduğu pek önemli değil, koridorlarda gezmesin diyolar, anlayabiliyorum gezmesinler de zaten 😀

egzersiz yapmadan bir hamilelik dönemi dusunemezdim, lekelenmeler beni öyle korkuttu ki iki adim yürürken düşünüyorum. Doktorlar kanama olacaksa yatmanın dinlenmenin bir faydası olmayacağını söylüyor. Sağlıklı bir gebelik için artık hareketlenmeli mi ne dersiniz? Siz gebeliği konforlu geçirmek için neler yapıyorsunuz?

Ay allahım sonunda benim gibi biri daha ben de ben tek kaldım sanıyordum etrafımdaki tüm arkadaşlarım nişanlı kaynanaları ile mıcır mucur ben adeta bir buz kalesi dilini tutuyorum ama vallahi mimiklerime söz geçiremiyorum 🤣 içimden diyorum düğünden sonra görürsünüz siz asıl kaynanayı masum yavrularım benim 😂😂 annemin bir lafı vardır herkes yerine yakışsın diye he valla herkes yerinde güzel iyi yapmışsın boşver
İnan hakedene hakkettigini en başından vereceksin. Eşimden dolayı susup yutuyordum, ne iftiralar yalanlar dolanlar döndü üzerimden 24 yaşımda saçlarım bembeyaz oldu kahırdan 😂 benim gerdek çarşafıma zorla baktı ve 4 yıl sonra 2 çocuğum varken eşime carsafina ruj sürmüş karın dedi. Allahından bulsun bunu yıllar sonra öğrenip evime dâhi almadım onu. En başından kendimi rezil edip ona dil uzatsaydım bu kadar çökmezdim.

İlk başta tek kişilik odaya denk geldim o zaman eşim vardı ama sonra iki kişilik odaya geçmiştim orda sadece kadın refakatçi istediler akşamına çıkmıştım zaten. Tek kişilik oda olunca bir kişi refakatçi istiyorlar yani kimin olduğu pek önemli değil, koridorlarda gezmesin diyolar, anlayabiliyorum gezmesinler de zaten 😀
Aynen bence de😄Benim yanımda annem kaldı.Yatisim yapıldığı gün 2 kişilik ,doğum yapacagim gün de 3 kişilik odaya aldılar .Doğumda eşim tek kişilik oda ayarlamış çok şükür özel hastanede gibiydim,gayet güzel ve rahattıHatta kapı süsünü bile tekli oda olunca getirdiler.Sezeryan olunca bı de 105 kilo ile doğum yapınca biraz zorlandım .Yattigim zaman kalkamiyordum kalktigim zaman yatmaya korkuyordum🤣.Birkaç güne toparladım şükür .Sadece emzirdim annem çok bilincliydi ve güzel baktı sagolsun.Sonra kayınvalide eşime bende kalmak istiyorum heveslendim demiş.Baktim bezini bile degistiremedi.Esime dedim burası 5 yıldızlı otel değil bende tatilde değilim dedim.Cocuga bakacak biri lazım dedim.İki kişi de kalamazlar özel hastane değil dedim😁
egzersiz yapmadan bir hamilelik dönemi dusunemezdim, lekelenmeler beni öyle korkuttu ki iki adim yürürken düşünüyorum. Doktorlar kanama olacaksa yatmanın dinlenmenin bir faydası olmayacağını söylüyor. Sağlıklı bir gebelik için artık hareketlenmeli mi ne dersiniz? Siz gebeliği konforlu geçirmek için neler yapıyorsunuz?
Ben ara ara 20 dk yürüyüş bandında yuruyorum ama hergun yapsam çok güzel olacak

İnan hakedene hakkettigini en başından vereceksin. Eşimden dolayı susup yutuyordum, ne iftiralar yalanlar dolanlar döndü üzerimden 24 yaşımda saçlarım bembeyaz oldu kahırdan 😂 benim gerdek çarşafıma zorla baktı ve 4 yıl sonra 2 çocuğum varken eşime carsafina ruj sürmüş karın dedi. Allahından bulsun bunu yıllar sonra öğrenip evime dâhi almadım onu. En başından kendimi rezil edip ona dil uzatsaydım bu kadar çökmezdim.
Aaaaa kız kaynana olduğuna emin misin bu bildiğin deccal 😵

Tek oda da kalisaniz belki izin verirler ama mesela 2 kişilik 3 kişilik odada kalirsaniz uygun olmaz bence.Perde vardır ama dogum yapan anneler lavaboya girecekler ne bileyim diğer ihtiyaçları olacaktır.Aynı odada farklı bir hastanın eşini istemem şahsen.
Ben de devlet Hastanesi'nde doğum yapacağım .İOnceki doğumda tek kişilik oda denk gelmişti inşallah bunda da denk gelir
Burda da anne odası falan vardı tek kişilik ama hangi durumlarda veriyorlar şans mı bilemiyorum. Eğer odada başka bir doğum yapmış anne olursa zaten istemem eşimi hiç uygun olmaz. Ama tek olursa eşimle kalmak isterim ilk gece de 🥹😍

İlk hamileliğimde her şeyi deneyip (lierac,mustela, biooil ne varsa piyasada) en son kakao yağının en iyisi olduğuna karar vermiştim. Ve hiç çatlağım olmadı, genetik olarak çatlağa yatkın olmama rağmen. Şimdi de kakao yağı ve badger belly butter birlikte kullaniyorum. Çok güzel nemlendiriyor içeriği de temiz
Elimdekiler bitsin onu da denerim canım ss aldım çok teşekkür ediyorum 💖💖💖

Burda da anne odası falan vardı tek kişilik ama hangi durumlarda veriyorlar şans mı bilemiyorum. Eğer odada başka bir doğum yapmış anne olursa zaten istemem eşimi hiç uygun olmaz. Ama tek olursa eşimle kalmak isterim ilk gece de 🥹😍
İnş öyle denk gelir ❤️

Ayyy inşallah eşimle kalırım ya düşününce heyecanlandım bak taaa o zamanları minik bebişimizin yanında kalmak ister o da pek hevesli aşkım ben size bakarım diyor hahahha sıfır tecrübeyle 😂😂

Aynen bence de😄Benim yanımda annem kaldı.Yatisim yapıldığı gün 2 kişilik ,doğum yapacagim gün de 3 kişilik odaya aldılar .Doğumda eşim tek kişilik oda ayarlamış çok şükür özel hastanede gibiydim,gayet güzel ve rahattıHatta kapı süsünü bile tekli oda olunca getirdiler.Sezeryan olunca bı de 105 kilo ile doğum yapınca biraz zorlandım .Yattigim zaman kalkamiyordum kalktigim zaman yatmaya korkuyordum🤣.Birkaç güne toparladım şükür .Sadece emzirdim annem çok bilincliydi ve güzel baktı sagolsun.Sonra kayınvalide eşime bende kalmak istiyorum heveslendim demiş.Baktim bezini bile degistiremedi.Esime dedim burası 5 yıldızlı otel değil bende tatilde değilim dedim.Cocuga bakacak biri lazım dedim.İki kişi de kalamazlar özel hastane değil dedim😁

Ben de yarım saat yürüyüş yapmaya çalışacağım. Lekelenmeler her ne kadar korkuttuysa da Bebek için kan dolaşımını hızlandırmak için de böyle alışıp sonrasında sürekli hareketsiz kalmaktan tedirginim.

Back
X