14 cü haftaya giriyorum daha 1 gr almadım kilo ama kıyafetlerim olmuyor nasıl oldu anlamadım 58 kiloda sabit kaldım çok şükür miğde bulantısı çok nadir yaşadım ama çok bir şey de yiyemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 cü haftaya giriyorum daha 1 gr almadım kilo ama kıyafetlerim olmuyor nasıl oldu anlamadım 58 kiloda sabit kaldım çok şükür miğde bulantısı çok nadir yaşadım ama çok bir şey de yiyemedim
Bana da o şekilde söylediler o nedenle doğumum 2 gün gecikmeli olma ihtimali de varmış hep böyle gidebilirmiş max kapasitesi bu şekilde olabiliyormuş. Büyüklüğü kafa çapı elleri bacakları vs herşeyi tam olması gerektiği gibi bu arada neyse bakalım gününü kapatacak mı yoksa hep böyle mi ilerleyecek göreceğizSelam, ben de bu hafta doktorumla bu konuyu konuştuk. Benim de bebek hep önden gidiyor. Bu ne demek oluyor dedim. “Biz hep aynı şekilde mi ileriden gidiyor ya da geriden geliyor diye bakarız, mesela hep 5 gün geriden geliyodur her ölçümde böyle çıkıyordur normal, ya da hep 4 gün öndedir be bu şekilde ilerliyordur bu da normal dedi. Örneğin benim boyum 1,70. Eşimin 1,96, bebek babaya çekerse uzun olur daha hızlı büyür ya da sana benzerse ortalama olur standart ilerler. Bu da öyle birşey gibi düşün” tarzında açıklama yaptı. Yani bizim için önemli olan bi ölçümde 5 geride bi ölçümde 6 ileride tarzında düzensizlikler olmamasıymış gibi anladım ben de. Uzun oldu ama umarım açıklayabilmişimdir![]()
Bende 3 kilo almış görünüyordum çok şişmiştim. dün bol bol tuvalete çıktım sonrasında 1.5 kilo civarı azaldı yani baştan itibaren 1.5 kg almışım10 haftalık hamileyim 3 buçuk kilo almışım kızlar sizler ne durumdasınız ben hızlı kilo alan bir yapıya sahibim zaten sonu nasıl olcak acaba![]()
Bana doktorum 5-6 hafta sürüyor çıkması bir sonraki randevuna da o zaman gelirsin dedi benim randevularımı genelde 1.5 ayda bir olacak şekilde oluşturuyor gittiğimde hem ikili sonucu öğrenicem hem de 3 lü taramayı yapacak doktorum. 2 hafta oldu hala çıkmadı bu arada gerçekten de dediği gibi sürecek sanırımKızlar ıkılı tarama sonucunuz ne zaman cıktı kanda
Canım ben devlet hastanesine gidiyorum doktora sordum cinsiyeti ne zaman öğrenirim diye detaylı ultrasondan önce söylemiyoruz dedi (20.hafta detaylı ultrason)Kızlar 2lide cinsiyeti öğrenenler ultrasonda mı öğrendiler? Fetal DNA ile mi? 12. Haftada bende gideceğim 2li için doktorumun ultrasonu çok kaliteli acaba görebilir mi cinsiyeti merak ettim herkes yazınca görmezse de sorun değil tabi de bakılım
Ben de sevindim canım kasık ağrım devam ediyor inşallah senin de enfeksiyon vs yoktur hemen geçerEnfeksiyonun yokmuş bebeğin de iyi çok sevindim canım olabiliyor böyle demek ki, tatlı birine denk geldiğine de çok sevindim![]()
Evet devlette öyle bir önce ki hamileliğimde 16. Haftada bile söylememişlerdi ama şimdi özele gidiyorum doktorumun ultrasonu çok iyi perinatalog zaten. Öğrenenler ultrasonda mı öğrendi diye merak ettimCanım ben devlet hastanesine gidiyorum doktora sordum cinsiyeti ne zaman öğrenirim diye detaylı ultrasondan önce söylemiyoruz dedi (20.hafta detaylı ultrason)
12.hafta ikili test için bakılırken tahminde bulundu bende canımKızlar 2lide cinsiyeti öğrenenler ultrasonda mı öğrendiler? Fetal DNA ile mi? 12. Haftada bende gideceğim 2li için doktorumun ultrasonu çok kaliteli acaba görebilir mi cinsiyeti merak ettim herkes yazınca görmezse de sorun değil tabi de bakılım
Yaa ne güzel erkek mi dedi kız mı?12.hafta ikili test için bakılırken tahminde bulundu bende canım
Yavrunun bacak pozisyonu yerinde olursa usg de söylüyorlarKızlar 2lide cinsiyeti öğrenenler ultrasonda mı öğrendiler? Fetal DNA ile mi? 12. Haftada bende gideceğim 2li için doktorumun ultrasonu çok kaliteli acaba görebilir mi cinsiyeti merak ettim herkes yazınca görmezse de sorun değil tabi de bakılım
Sağlıkla gelsin inşallahBana da o şekilde söylediler o nedenle doğumum 2 gün gecikmeli olma ihtimali de varmış hep böyle gidebilirmiş max kapasitesi bu şekilde olabiliyormuş. Büyüklüğü kafa çapı elleri bacakları vs herşeyi tam olması gerektiği gibi bu arada neyse bakalım gününü kapatacak mı yoksa hep böyle mi ilerleyecek göreceğizhaftaya da fetal dan vereceğim 170€ imiş bizde
Kız diye tahminde bulundu tam net demediYaa ne güzel erkek mi dedi kız mı?
Yaa hadi inşallah bakalım :)Yavrunun bacak pozisyonu yerinde olursa usg de söylüyorlar![]()
Hadi inşalah sağlıkla zamanında doğsunKız diye tahminde bulundu tam net demedibakalım sağlıklı olsunlarda
Test sonucu da 1 hafta da çıktı temiz çok şükür
13. Haftada ikili test için bakıldığında erkeğe benziyor dedi 10 gün sonra bugün sonuçları aldım yine baktı erkek dedi canım ve devlet hastanesi.Evet devlette öyle bir önce ki hamileliğimde 16. Haftada bile söylememişlerdi ama şimdi özele gidiyorum doktorumun ultrasonu çok iyi perinatalog zaten. Öğrenenler ultrasonda mı öğrendi diye merak ettimşimdi zaten 12. Haftada gideceğim ek bir problemim olmazsa 26. Haftada giderim tekrar 12de öğrenemezsem 16da kesin öğrenirim diye düşünüyorum
Yaa ilk defa devlet hastanesinin söylediğini duydum çok iyiymiş13. Haftada ikili test için bakıldığında erkeğe benziyor dedi 10 gün sonra bugün sonuçları aldım yine baktı erkek dedi canım ve devlet hastanesi.
Burada böyle, bende söylemiyor dediklerinde şaşırıyorumYaa ilk defa devlet hastanesinin söylediğini duydum çok iyiymiş![]()
Hangi hastane orası bizde gidelim ahahahBurada böyle, bende söylemiyor dediklerinde şaşırıyorum![]()
Sana neden yazdi canim coraspirinBen kullanıyorum canım. Hem coraspin hem de iğne . 36. Haftaya kadar kullanacakmışım .