• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Ben lazere gittim duramadım yüz, bacak, kol, koltuk altı karnımı vs kapattık havlularla duramadım ne yapayım
Lazere derken cihaz olarak mı gittin canım bende yaptırmıştım ama yarım kaldı hamile kalınca gebe sakıncalı degilmi

Lazere derken cihaz olarak mı gittin canım bende yaptırmıştım ama yarım kaldı hamile kalınca gebe sakıncalı degilmi
Genital ve göbek bölgesine yaptırmadım canım iç çamaşırı, şort, havlu, hırkamı serdim kapattım nir sorun olacağını düşünmüyorum ben radyasyon içermiyor çünkü geri kalan yerle de bebeğin alakası yok yüz bacak gibi. Tabi şahsi görüşüm

Kızlar idrarda bakteri 121 çıkmış. Enfeksiyon var gibi. Doktoruma attım ama dönüş yapmadı daha. Sizin de olmuştu diye hatırlıyorum nasıl geçti? İlaç kullandınız mı?
Benim 469 çıktı ama diğer değerler de çok kötü, yoğun enfeksiyon olduğu için antibiyotik başladı doktor, Molcef 400 mg 2 gündür kullanıyorum

Genital ve göbek bölgesine yaptırmadım canım iç çamaşırı, şort, havlu, hırkamı serdim kapattım nir sorun olacağını düşünmüyorum ben radyasyon içermiyor çünkü geri kalan yerle de bebeğin alakası yok yüz bacak gibi. Tabi şahsi görüşüm
Ya benim de ağda etmem yasaktı gebelikte erken doğum riski yüzünden çok zor olmuştu jiletle falan öyle işte emzirme dönemi falan filan lazere ancak basladim ama gebe kalınca yarım kaldı çünkü jiletle çok zor hemn cikiyor😐

Kızlar doktorum 13. Haftaya randevu aldırdı bana detaylıya gidicem ikiz oldugu için. Sonrasında fetal dna yapılacak

Yarın kontrole gideceğim mutlaka bilgi veririm sağlıkla gelsin inşallah tüm bebelerimiz 🤲
Selam kızlar bugün kontrole gittim çok şükür bebeğim çok iyi el bile salladı ☺️yerinde durmuyor ama diğer kesem halen duruyor dr vucüt emer inşallah dedi bakalım 2 hafta sonra tekrar gideceğim 🙏

Lazer gebelikte zararlı değilmiş ama faydasızmış :)))
Ben daha önceden lazere gitmiş ve bitirmiş biri olarak söylüyorum;
Çok az çıkam bölgeler vardı. Gebelik ve hormon değişimiyle şu an kendimi tanıyamıyorum 😁 gayet çıkmayan yerlerden tüyler çıkmaya başladı. yüzüme hiç yaptırmadım hayatımda bilmem 5 günde bıyıklarımın uzadığını 1 hafta sonra aynada kendimi pala görüyorum 😂😂
çoğu uzman doktorlar da söylüyor boşuna yaptırmış oluyorsunuz gebelikte diye. Paralarınızı boşa harcamayın kızlar, gittiğiniz yerlere gebe oldığınuzu söyleyin doğumdan sonra gidin. Hem işe yarasın hem de kar etmiş olun 😂😂😂 L luckykus

Ya benim de ağda etmem yasaktı gebelikte erken doğum riski yüzünden çok zor olmuştu jiletle falan öyle işte emzirme dönemi falan filan lazere ancak basladim ama gebe kalınca yarım kaldı çünkü jiletle çok zor hemn cikiyor😐
Bitmediyse jiletle daha da çok çıkar maalesef 😞

Bitmediyse jiletle daha da çok çıkar maalesef 😞
Tam tersi ben lazere giderken klinikteki uzmanlar ağda yapmamamı sadece traş makinesi ya da jilet kullanmamı söylemişlerdi. benim lazerim biteli 2,5 yıl olmuştur. Baya oldu yani, Bunca geçen sürede max 5 kere ağda yapmışımdır düzenli olarak jilet kullanıyorum vücudumda. Hiçbir artışım da olmadı. Gebelikte şu an çoğalmaya başladı yeniden 😂😂😂

Lazer gebelikte zararlı değilmiş ama faydasızmış :)))
Ben daha önceden lazere gitmiş ve bitirmiş biri olarak söylüyorum;
Çok az çıkam bölgeler vardı. Gebelik ve hormon değişimiyle şu an kendimi tanıyamıyorum 😁 gayet çıkmayan yerlerden tüyler çıkmaya başladı. yüzüme hiç yaptırmadım hayatımda bilmem 5 günde bıyıklarımın uzadığını 1 hafta sonra aynada kendimi pala görüyorum 😂😂
çoğu uzman doktorlar da söylüyor boşuna yaptırmış oluyorsunuz gebelikte diye. Paralarınızı boşa harcamayın kızlar, gittiğiniz yerlere gebe oldığınuzu söyleyin doğumdan sonra gidin. Hem işe yarasın hem de kar etmiş olun 😂😂😂 L luckykus
Teşekkür ederim 🥰 Ben pcosluyum 13 yaşımdan bu yana kıllarla mücadele ediyorum. Yüz bölgesine pcostan dolayı gidiyorum pcosta sanırım yüzünde tüylenme olmayan yoktur. Geri kalan bölgeler bitti çok şükür şu an hiçbir yerde yok, hormonlardan dolayı elbette çıkacak ben de öyle düşünüyorum ha bu da kişiden kişiye göre değişkenlik gösteriyor sanırım. Artık ne kadar fayda ederse psikolojik olarak rahat edeyim yeter 😂

Tam tersi ben lazere giderken klinikteki uzmanlar ağda yapmamamı sadece traş makinesi ya da jilet kullanmamı söylemişlerdi. benim lazerim biteli 2,5 yıl olmuştur. Baya oldu yani, Bunca geçen sürede max 5 kere ağda yapmışımdır düzenli olarak jilet kullanıyorum vücudumda. Hiçbir artışım da olmadı. Gebelikte şu an çoğalmaya başladı yeniden 😂😂😂
Söylediğim şey farklıydı kuzum 😂 lazer epilasyona giderken jilet veya tıraş makinesi kullanılır ağda, cımbız, sarartıcı ve tüy dökücü kremler kullanılmaz. Ama eğer bitmediyse bu dönemde sadece jiletleme yapılacaksa evet çoğaltır

Kızlar hep ağda yaparım ama gebelikte zararlı olduğunu bilmiyordum açıkçası net bilen var mı acaba ?

Kızlar hep ağda yaparım ama gebelikte zararlı olduğunu bilmiyordum açıkçası net bilen var mı acaba ?
Bildiğim çok acı çekersen rahim uyarildigi için erken doğum yada düşük riskini tetikliyor birde sezeryan oluncAksa bir hafta önceden bitmiş olması çünkü enfeksiyon riskini artırıyor onun harici bı bilgim yok açıkçası

Back
X