Ben lazere gittim duramadım yüz, bacak, kol, koltuk altı karnımı vs kapattık havlularla duramadım ne yapayımKızlar şu kartuş ağdaları kullananınız var mı hani sürüp ağda bezi yapıştırıp çekiyoruz acaba gebelikte onunla mı idare etsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben lazere gittim duramadım yüz, bacak, kol, koltuk altı karnımı vs kapattık havlularla duramadım ne yapayımKızlar şu kartuş ağdaları kullananınız var mı hani sürüp ağda bezi yapıştırıp çekiyoruz acaba gebelikte onunla mı idare etsem
Neden normal gittiğiniz doktorda yaptırmıyorsunuz peki. düşük geçmişi falan mı varBu cevabı yeni gördüm canım kusura bakma
İkili test için perinatolojiden aldım randevuyu
Lazere derken cihaz olarak mı gittin canım bende yaptırmıştım ama yarım kaldı hamile kalınca gebe sakıncalı degilmiBen lazere gittim duramadım yüz, bacak, kol, koltuk altı karnımı vs kapattık havlularla duramadım ne yapayım
Genital ve göbek bölgesine yaptırmadım canım iç çamaşırı, şort, havlu, hırkamı serdim kapattım nir sorun olacağını düşünmüyorum ben radyasyon içermiyor çünkü geri kalan yerle de bebeğin alakası yok yüz bacak gibi. Tabi şahsi görüşümLazere derken cihaz olarak mı gittin canım bende yaptırmıştım ama yarım kaldı hamile kalınca gebe sakıncalı degilmi
Ay ben 8+3 ve çok merak ediyorum ama 13 14. haftaya kadar net bişey diyemiyoruz dedi doktor.Kızlar cinsiyet öğrenen oldumu ?
Hahahaha çok tatlısın, doktorum 12. Haftadan sonra diyince cesaret edemedim benBen lazere gittim duramadım yüz, bacak, kol, koltuk altı karnımı vs kapattık havlularla duramadım ne yapayım
Hahah ne yapayım kılım çıkarsa diye aklım çıkıyorHahahaha çok tatlısın, doktorum 12. Haftadan sonra diyince cesaret edemedim ben
Benim 469 çıktı ama diğer değerler de çok kötü, yoğun enfeksiyon olduğu için antibiyotik başladı doktor, Molcef 400 mg 2 gündür kullanıyorumKızlar idrarda bakteri 121 çıkmış. Enfeksiyon var gibi. Doktoruma attım ama dönüş yapmadı daha. Sizin de olmuştu diye hatırlıyorum nasıl geçti? İlaç kullandınız mı?
Ya benim de ağda etmem yasaktı gebelikte erken doğum riski yüzünden çok zor olmuştu jiletle falan öyle işte emzirme dönemi falan filan lazere ancak basladim ama gebe kalınca yarım kaldı çünkü jiletle çok zor hemn cikiyorGenital ve göbek bölgesine yaptırmadım canım iç çamaşırı, şort, havlu, hırkamı serdim kapattım nir sorun olacağını düşünmüyorum ben radyasyon içermiyor çünkü geri kalan yerle de bebeğin alakası yok yüz bacak gibi. Tabi şahsi görüşüm
Ben ağda istenilmiyor gebelikte diye duymuştumKızlar şu kartuş ağdaları kullananınız var mı hani sürüp ağda bezi yapıştırıp çekiyoruz acaba gebelikte onunla mı idare etsem
Selam kızlar bugün kontrole gittim çok şükür bebeğim çok iyi el bile salladıYarın kontrole gideceğim mutlaka bilgi veririm sağlıkla gelsin inşallah tüm bebelerimiz![]()
Lazer gebelikte zararlı değilmiş ama faydasızmış :)))Lazere derken cihaz olarak mı gittin canım bende yaptırmıştım ama yarım kaldı hamile kalınca gebe sakıncalı degilmi
Bitmediyse jiletle daha da çok çıkar maalesefYa benim de ağda etmem yasaktı gebelikte erken doğum riski yüzünden çok zor olmuştu jiletle falan öyle işte emzirme dönemi falan filan lazere ancak basladim ama gebe kalınca yarım kaldı çünkü jiletle çok zor hemn cikiyor![]()
Tam tersi ben lazere giderken klinikteki uzmanlar ağda yapmamamı sadece traş makinesi ya da jilet kullanmamı söylemişlerdi. benim lazerim biteli 2,5 yıl olmuştur. Baya oldu yani, Bunca geçen sürede max 5 kere ağda yapmışımdır düzenli olarak jilet kullanıyorum vücudumda. Hiçbir artışım da olmadı. Gebelikte şu an çoğalmaya başladı yenidenBitmediyse jiletle daha da çok çıkar maalesef![]()
Teşekkür ederimLazer gebelikte zararlı değilmiş ama faydasızmış :)))
Ben daha önceden lazere gitmiş ve bitirmiş biri olarak söylüyorum;
Çok az çıkam bölgeler vardı. Gebelik ve hormon değişimiyle şu an kendimi tanıyamıyorumgayet çıkmayan yerlerden tüyler çıkmaya başladı. yüzüme hiç yaptırmadım hayatımda bilmem 5 günde bıyıklarımın uzadığını 1 hafta sonra aynada kendimi pala görüyorum
çoğu uzman doktorlar da söylüyor boşuna yaptırmış oluyorsunuz gebelikte diye. Paralarınızı boşa harcamayın kızlar, gittiğiniz yerlere gebe oldığınuzu söyleyin doğumdan sonra gidin. Hem işe yarasın hem de kar etmiş olunL luckykus
Söylediğim şey farklıydı kuzumTam tersi ben lazere giderken klinikteki uzmanlar ağda yapmamamı sadece traş makinesi ya da jilet kullanmamı söylemişlerdi. benim lazerim biteli 2,5 yıl olmuştur. Baya oldu yani, Bunca geçen sürede max 5 kere ağda yapmışımdır düzenli olarak jilet kullanıyorum vücudumda. Hiçbir artışım da olmadı. Gebelikte şu an çoğalmaya başladı yeniden![]()
Bildiğim çok acı çekersen rahim uyarildigi için erken doğum yada düşük riskini tetikliyor birde sezeryan oluncAksa bir hafta önceden bitmiş olması çünkü enfeksiyon riskini artırıyor onun harici bı bilgim yok açıkçasıKızlar hep ağda yaparım ama gebelikte zararlı olduğunu bilmiyordum açıkçası net bilen var mı acaba ?