• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Ana benim gibi olan var. Bende eşimle beraber salonda yatıyorum p bir koltukta ben bir koltukta. Sanırım biraz daha yer geniş oluyor ve daha sert olduğu için rahat ediyorum. Yatak çok yumuşak gibi
Kızz eşini nasıl ikna ettin salonda yatmaya ahaha 🤭🫣 ay biz cinsel ilişkide yaşamıyoruz korkudan bebeğe bir şey olmasın diye yataklarda ayrı olunca iyice kankaya bağlamayalım dedim yatağ geldim de yok anam canım koltuğum benim 🤣

Yaaa bana da etti ama marka söylemedi. Deniz suyu kullanacaktım. Yarın doktora bunu sorup kullanayım çok teşekkür ederim 🥰
Deniz suyu yada nazorinse önerdi ben direk nazorinse aldım burun ameliyatı olduğumda da kullanmıştım bildiğim bişey olduğu için doktoruna mutlaka danış canım ☺️

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-13-01-16-26-637-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-13-01-16-26-637-edit_com.android.chrome.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 8
Kızz eşini nasıl ikna ettin salonda yatmaya ahaha 🤭🫣 ay biz cinsel ilişkide yaşamıyoruz korkudan bebeğe bir şey olmasın diye yataklarda ayrı olunca iyice kankaya bağlamayalım dedim yatağ geldim de yok anam canım koltuğum benim 🤣
Eşim bensiz uyumaz asla ben dedim odada kal diye kalmadı😂 2 aydır böyleyiz 😂 bize de yasak kalktı ama yine de cesaret edemiyoruz zaten eş neden olmayacağını bilince kanka olmuyorsun merak etme anlayışlı olunca biliyor zamanı gelince olacak. Ben kabul etsemde eşim etmez korkuyor😂

Oyyyyyy bende de pıhtılaşma var oksapar ecopirin kullanıyorum o korkuyu içimde hissettim resmen. Allah korusun ayyyyy rabbim korusun bebeklerimizi inşallah
Amin canım ya bende hipor kullanıyorum sadece aspirin kanama yapıyor bende

10+5
Evet kadın doğum daha fazla söyledi sadece, perinatolog 2,6 olduğunu ama bu hafta için yüksek olduğunu söyledi. 10 gün sonra testi vereceğim suan daha küçük olduğu için detaylı ultrasonda çok net göremedi ama gördüğü kadarıyla bazı organlar icin normal yorumunu yaptı. Fakat ense kalınlığı yüksekmiş dediğim gibi..
Erken olduğu için öyle çıkmıştır ya iyi düşünelim iyi olsun canım 12 haftada bakılır genelde ense kalınlığı çok erken değilmi bakmak için bugün bende gittim doktora 2 hafta sonra bakarız denildi

Eşim bensiz uyumaz asla ben dedim odada kal diye kalmadı😂 2 aydır böyleyiz 😂 bize de yasak kalktı ama yine de cesaret edemiyoruz zaten eş neden olmayacağını bilince kanka olmuyorsun merak etme anlayışlı olunca biliyor zamanı gelince olacak. Ben kabul etsemde eşim etmez korkuyor😂
Ahah çok iyi bizimki kendi dedi zaten yapmayalım bir şey olmasın diye bende zaten korkuyorum aman bir süre bebiş için sabredilir zaten 🤭

Devlet asla ihtimal bile söylemiyor ama özel tahmin de bulunur ben iki oğlumu da 12. Haftadan öğrenmiştim
İstanbul fatihte zar zor bi randevu buldum perinatoloji bölümünden ikili test yapıyormuş. Bu sitede biri ile konuştum geçen sene o doktora gitmiş ikili test için ve cinsiyet tahmininde bulunmuş😂 bende bulunmaz sanıyordum ama bulunmuş o yüzden çok heyecanlıyım

Evet benide ameliyathaneye almışlardı doğumdan sonra içimi temizlemek için sedyede giderken diğer ameliyathanelerde bebekler doğuyordu küçük camdan görmüştüm bir tane bebeği 🥹🥹 rabbim bu sefer güzellikler yaşatsın bize sağlık versin evlatlarımıza vaktiyle sağlıkla kucağınıza alalım evlatlarımızı
Kelime bulamıyor insan söylicek ne dense gerçekten anlamsız, yaşadığın acıyı bir sen bilirsin
Benimde bir kızım var kendimi senin yerine koydum gerçekten çok zor
Ama çok şükür bir daha gebesin eminim korku dolu geçiriyorsundur
Allah bir dert verdiyse dermanıda verir inşallah 🥹
Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar doktorum kefir iç demişti ama sade kefir benim midemi bulandırıyor
Meyveli içsem aynı yayarı görür müyüm
İçen varmıı

Kelime bulamıyor insan söylicek ne dense gerçekten anlamsız, yaşadığın acıyı bir sen bilirsin
Benimde bir kızım var kendimi senin yerine koydum gerçekten çok zor
Ama çok şükür bir daha gebesin eminim korku dolu geçiriyorsundur
Allah bir dert verdiyse dermanıda verir inşallah 🥹
Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Evet korkuyla geçiyor o yüzden çok odaklanamadım bile kaybetme korkusundan dolayı çok bağlanmakta istemiyorum nasip inşallah bu bebişim sağlıkla doğar

İkili teste ultrasona mı giriliyor sadece kan verilmiyor mu

valla girip direkt aldım. Zeynep kamil hastanesine gitmiştim
Evet canım bebeğin burun yapisini ense kalinligini inceliyorlar kendi doktorun değil farklı bir birim yapıyor ayriyeten kan da aliniyor
İstanbul fatihte zar zor bi randevu buldum perinatoloji bölümünden ikili test yapıyormuş. Bu sitede biri ile konuştum geçen sene o doktora gitmiş ikili test için ve cinsiyet tahmininde bulunmuş😂 bende bulunmaz sanıyordum ama bulunmuş o yüzden çok heyecanlıyım
Yaaaaa çok şaşkınım şuan kizzz burunları düşse eğilip Almaz normal de devlert doktorları 😂 ne zaman gideceksin hadi hayırlısı sağlıklısı insallah Rabbim gonlunden geceni ömrüne versin🙏❤️

Anladım canım hayırlısı ya aslında bende düşünmedimde hem tüp bebektim hem kadın doğumcum Önerdi
Yani aslinda bi yaptirmiyim dedim sonuçta Allah korusun bi sknti çıksa aldirmak istemem Nasil kiyarim yavrucağa sonrada yaptirayim en azindan içim rahat olur dedim.

Back
X