Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Merveturann Merveturann dertlerimiz aynı canım, pcos ve troid var. 90 kiloyum ben de vücut kitle indeksimiz aynıdır zira boyum küçük.😅 çok kilo almamaya doğumdan sonra da emzirirken bol bol kilo vermeye niyet edelim. Hallederiz evelallah. E napalım Usg ye de az sıkışık gireriz 😅🥰

Merveturann Merveturann dertlerimiz aynı canım, pcos ve troid var. 90 kiloyum ben de vücut kitle indeksimiz aynıdır zira boyum küçük.😅 çok kilo almamaya doğumdan sonra da emzirirken bol bol kilo vermeye niyet edelim. Hallederiz evelallah. E napalım Usg ye de az sıkışık gireriz 😅🥰
Hallederiz tabi Allah verir onun gücünü birazcık irade ve dikkat gerekiyor ben sigara içiyordum bir gün içmeden duramazdım, gebeliğimi öğrendiğim gün komple bıraktım ve canım asla çekmedi bir daha. Annelik duygusu çok başka bişey❤️

Yakınımda yokki öyle acil olupta gidebileceğim canım. Allah muhtaç etmesin de hiç olmadı aile hekimini değişirim
Degistir kuzum gebelikten sonra mecbr bebegin aşilari için gidiceksn bnde hic memnun degilim doktor yuzume bile bakmiyor hemsireler desen birsey sorsan tersliyorlar anliycgn hepsinin ayri havasi var

Orda önceden gttigim doktor var emine aylin atakir iyi bi doktor cok şevkatli biri persembe gunu ona gidicem tavsiye ederim.
Umarım randevu düşürebilirim gideyim şu 3 ayıma kadar doktorumda devam edeyimde. Eşim çalıştığı zamanlsr yanlız gitmem gerekiyo sağmalcılar metrosuna yakın gösteriyor haritada yakın mı ?

Kızlaaaaar mutluluktan ağlıyorum çok ama çok mutluyum bugün beta verdim sonucum çıktı allahım daim etsin mutluluğumu böyle devam eder inşallah

Eklentiler

• IMG_2879.png
    IMG_2879.png
    118,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_2926.png
    IMG_2926.png
    105,9 KB · Görüntüleme: 32
Degistir kuzum gebelikten sonra mecbr bebegin aşilari için gidiceksn bnde hic memnun degilim doktor yuzume bile bakmiyor hemsireler desen birsey sorsan tersliyorlar anliycgn hepsinin ayri havasi var
Aynen inşallah iyi birini bulup değişiriz
Kızlaaaaar mutluluktan ağlıyorum çok ama çok mutluyum bugün beta verdim sonucum çıktı allahım daim etsin mutluluğumu böyle devam eder inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin inşallah. Gözün aydın 😌

Ben bağcılardayım. Kontrole bahçelievler devlete gittim bi doktor buldum o kadar iyiki. Bana bi liste verdi hafta hafta ne yapmam gerekiyo , ne yesem daha iyi gibi gibi bişey verdi. Çok ilgilendi tek tek anlattı. Ama bu doktor 3 aya kadar bakıyor sonrası gebelere bakmıyor bende doktor araştırıyorum. İlk doğumum özeldeydi ama çok özel taraftarı değilim şuan
Günaydın canım listeyi paylaşabilir misin benimle de☺️

Kızlar bu sabah da aşırı halsiz uyandım, açım ama mutfağa girip bir şeyler hazırlayacak halim yok. Eşim evde değil. Bacaklarım kollarım kalkmıyo resmen. Bi ben mi böyleyim ya cidden çok bunaldım son bir haftadır :(

😄 dedim ya kesenin yabinda kanama alanı var diye. Dr evde alabilirsin dedi tedaviyi. Komşum yapıyor oda bu gün saat 6 da işe gidecekti gitmeden önce serum taktı bitince kendin çıkardım. Hem o zaman saat 6:27 di

Back