- 1 Kasım 2013
- 2.727
- 2.138
- 333
![Merveturann](/data/avatars/s/950/950979.jpg?1582697951)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hallederiz tabi Allah verir onun gücünü birazcık irade ve dikkat gerekiyor ben sigara içiyordum bir gün içmeden duramazdım, gebeliğimi öğrendiğim gün komple bıraktım ve canım asla çekmedi bir daha. Annelik duygusu çok başka bişeyMerveturann dertlerimiz aynı canım, pcos ve troid var. 90 kiloyum ben de vücut kitle indeksimiz aynıdır zira boyum küçük.
çok kilo almamaya doğumdan sonra da emzirirken bol bol kilo vermeye niyet edelim. Hallederiz evelallah. E napalım Usg ye de az sıkışık gireriz
![]()
Orda önceden gttigim doktor var emine aylin atakir iyi bi doktor cok şevkatli biri persembe gunu ona gidicem tavsiye ederim.5 yaşındaşimdi baktım bayrampaşa devlet hastanesi bana 11 km mesafede yani yakın sayılır çok uzak değil. 11 dakika gösteriyor arabayla
Degistir kuzum gebelikten sonra mecbr bebegin aşilari için gidiceksn bnde hic memnun degilim doktor yuzume bile bakmiyor hemsireler desen birsey sorsan tersliyorlar anliycgn hepsinin ayri havasi varYakınımda yokki öyle acil olupta gidebileceğim canım. Allah muhtaç etmesin de hiç olmadı aile hekimini değişirim
Umarım randevu düşürebilirim gideyim şu 3 ayıma kadar doktorumda devam edeyimde. Eşim çalıştığı zamanlsr yanlız gitmem gerekiyo sağmalcılar metrosuna yakın gösteriyor haritada yakın mı ?Orda önceden gttigim doktor var emine aylin atakir iyi bi doktor cok şevkatli biri persembe gunu ona gidicem tavsiye ederim.
Sağmalcilar metrosunda inceksin kuzum 16 gun sonraya randevu gorunuyor canimUmarım randevu düşürebilirim gideyim şu 3 ayıma kadar doktorumda devam edeyimde. Eşim çalıştığı zamanlsr yanlız gitmem gerekiyo sağmalcılar metrosuna yakın gösteriyor haritada yakın mı ?
Tebrikler canimKızlaaaaar mutluluktan ağlıyorum çok ama çok mutluyum bugün beta verdim sonucum çıktı allahım daim etsin mutluluğumu böyle devam eder inşallah
Teşekkür ederim canımmm 2 gün sonra progesteron bakalım dedi doktorum direkt konuştum da kaç olması gerekiyor hamilelikte bilginiz var mı? İlk defa bakılacak diğer hamileliğim de bakılmamıştıTebrikler canim![]()
Merhaba biz dün sorduk kontrolde yasak değil sadece çok hareketli olmaktan kaçının dedi. Bizde devam yaniKizlar bisey sorcam eşinizle birliktelik için doktor herhngi bişey dedi mi yasak diye.
Aynen inşallah iyi birini bulup değişirizDegistir kuzum gebelikten sonra mecbr bebegin aşilari için gidiceksn bnde hic memnun degilim doktor yuzume bile bakmiyor hemsireler desen birsey sorsan tersliyorlar anliycgn hepsinin ayri havasi var
Rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin inşallah. Gözün aydınKızlaaaaar mutluluktan ağlıyorum çok ama çok mutluyum bugün beta verdim sonucum çıktı allahım daim etsin mutluluğumu böyle devam eder inşallah
Gözünüz aydınKızlaaaaar mutluluktan ağlıyorum çok ama çok mutluyum bugün beta verdim sonucum çıktı allahım daim etsin mutluluğumu böyle devam eder inşallah
Bende düşünüyordum kime gitsem siye çok teşekkür ederimSağmalcilar metrosunda inceksin kuzum 16 gun sonraya randevu gorunuyor canim![]()
Amiiiiiin aminnnnn inşallah rabbim hepimize nasip etsin sağ sağlim kucağımıza almayı inşallahAynen inşallah iyi birini bulup değişiriz
Rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin inşallah. Gözün aydın![]()
Günaydın canım listeyi paylaşabilir misin benimle deBen bağcılardayım. Kontrole bahçelievler devlete gittim bi doktor buldum o kadar iyiki. Bana bi liste verdi hafta hafta ne yapmam gerekiyo , ne yesem daha iyi gibi gibi bişey verdi. Çok ilgilendi tek tek anlattı. Ama bu doktor 3 aya kadar bakıyor sonrası gebelere bakmıyor bende doktor araştırıyorum. İlk doğumum özeldeydi ama çok özel taraftarı değilim şuan
Cok gulumsemiyor ama hafif tebessum ediyor en azindan başindan savmiyor ozenli bakiyor elide cok hafifBende düşünüyordum kime gitsem siye çok teşekkür ederimsuratsız bir doktor değilse severim kesin
![]()
Hayrolsun![]()