Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Geçmiş olsun lio o nasıl damar yolu açmaktır kız orda siz kendiniz mi yapıyosunuz yoksa evde 😳
Hahaha komşum sağlık çalışanı o açtı. Dr yazdı komşum taktı 😁 erkenden işe gidecekti gitmeden koydu bitince kendim çıkardım.

deadline deadline merhaba canım nasılsın. Nasil gidiyor hamilelik. Eğer bilgileri yazarsan tabloya ekleyim. Seni eklemişim ama hiç bir bilgini yazmamışım

Cok gulumsemiyor ama hafif tebessum ediyor en azindan başindan savmiyor ozenli bakiyor elide cok hafif 🤣alt muayenede hic hisstmedim
O eli hafif durumunu çok iyi anlarım ya. Ben özeldeyken ilk gebeliğimde bi doktor elle açılmam varmı diye bakıyordu canımı çıkartıyodu resmen. Ama kendi doktorum gelmiş narin narin bakmıştı canım yanmamıştı

Kızlar bu sabah da aşırı halsiz uyandım, açım ama mutfağa girip bir şeyler hazırlayacak halim yok. Eşim evde değil. Bacaklarım kollarım kalkmıyo resmen. Bi ben mi böyleyim ya cidden çok bunaldım son bir haftadır :(
Bebiş bende varım diyor 😁 mide yanması için naneli sakız iyi geliyor

Sat 3 Ocak . Yaş 27 ikinci çocuk tahmini doğum 10 ekim
Hoş geldiniz daha önce oğlunuz var sanırım şimdi durumlarda gördüm. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza tebrik ederim

Kızlaaaaar mutluluktan ağlıyorum çok ama çok mutluyum bugün beta verdim sonucum çıktı allahım daim etsin mutluluğumu böyle devam eder inşallah
Tebrik ederim gözün aydın sağlıkla gelir inşallah 💐

Y yaasemintt caniko senin keseyi kacjnci haftada gördün. Listeye ekleyim

Hoş geldiniz daha önce oğlunuz var sanırım şimdi durumlarda gördüm. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza tebrik ederim
Teşekkür ederim hoşbuldum hep birlikte sağlıkla inşallah 🙏

Beta verip huzurunu kaçırma bence biraz daha bekle erken verincede arttı mı artmadı mı stresi oluyor.😅 Tabi yine sen bilirsin. Hayırlı uğurlu olsun canım benim❤️🫠
Çarşamba günü hastanede işim vardı zaten o gün vereceğim :) belki doktora kan istemez usg den bakar bilmiyorum ki artık nasıl olır

Back