- 14 Temmuz 2023
- 3.226
- 3.422
- 53
- 23
Hahaha komşum sağlık çalışanı o açtı. Dr yazdı komşum taktıGeçmiş olsun lio o nasıl damar yolu açmaktır kız orda siz kendiniz mi yapıyosunuz yoksa evde![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha komşum sağlık çalışanı o açtı. Dr yazdı komşum taktıGeçmiş olsun lio o nasıl damar yolu açmaktır kız orda siz kendiniz mi yapıyosunuz yoksa evde![]()
O eli hafif durumunu çok iyi anlarım ya. Ben özeldeyken ilk gebeliğimde bi doktor elle açılmam varmı diye bakıyordu canımı çıkartıyodu resmen. Ama kendi doktorum gelmiş narin narin bakmıştı canım yanmamıştıCok gulumsemiyor ama hafif tebessum ediyor en azindan başindan savmiyor ozenli bakiyor elide cok hafifalt muayenede hic hisstmedim
Bebiş bende varım diyorKızlar bu sabah da aşırı halsiz uyandım, açım ama mutfağa girip bir şeyler hazırlayacak halim yok. Eşim evde değil. Bacaklarım kollarım kalkmıyo resmen. Bi ben mi böyleyim ya cidden çok bunaldım son bir haftadır![]()
Hayırlı olsunKızlaaaaar mutluluktan ağlıyorum çok ama çok mutluyum bugün beta verdim sonucum çıktı allahım daim etsin mutluluğumu böyle devam eder inşallah
Bu gebeliği nasıl yapıyorduk unutmuşumHayırlı olsunne zamandır bekliyordunuz ilk gebelikmi
![]()
Benimde 5 sene oldu doğum yapalı unutmuştum aklıma geldi sonraBu gebeliği nasıl yapıyorduk unutmuşum
Merhaba gerekli bilgileri yazarmisin yaş kaçıncı çocuk. Sat tahmini doğum tarihiniMerhaba benimde ekler misiniz
Yaa çok mutlu oldum sağlıkla gelsin bebişlerKızlaaaaar mutluluktan ağlıyorum çok ama çok mutluyum bugün beta verdim sonucum çıktı allahım daim etsin mutluluğumu böyle devam eder inşallah
Sat 3 Ocak . Yaş 27 ikinci çocuk tahmini doğum 10 ekimMerhaba gerekli bilgileri yazarmisin yaş kaçıncı çocuk. Sat tahmini doğum tarihini
Hoş geldiniz daha önce oğlunuz var sanırım şimdi durumlarda gördüm. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza tebrik ederimSat 3 Ocak . Yaş 27 ikinci çocuk tahmini doğum 10 ekim
Tebrik ederim gözün aydın sağlıkla gelir inşallahKızlaaaaar mutluluktan ağlıyorum çok ama çok mutluyum bugün beta verdim sonucum çıktı allahım daim etsin mutluluğumu böyle devam eder inşallah
Teşekkür ederim hoşbuldum hep birlikte sağlıkla inşallahHoş geldiniz daha önce oğlunuz var sanırım şimdi durumlarda gördüm. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza tebrik ederim
Beta verip huzurunu kaçırma bence biraz daha bekle erken verincede arttı mı artmadı mı stresi oluyor.
Bebiş beni üzüyorBebiş bende varım diyormide yanması için naneli sakız iyi geliyor
Çarşamba günü hastanede işim vardı zaten o gün vereceğim :) belki doktora kan istemez usg den bakar bilmiyorum ki artık nasıl olırBeta verip huzurunu kaçırma bence biraz daha bekle erken verincede arttı mı artmadı mı stresi oluyor.Tabi yine sen bilirsin. Hayırlı uğurlu olsun canım benim
![]()
2 çocuğumda da tam 9 ay midem bulandı ilk 4 ay yataktan kalkamadım. Vücudun biraz alışsın gebeğilğe, hormonlar falan düzene girsin kendine gelirsin inşallah. Anne olmak her anlamda zorBebiş beni üzüyorcidden bu halsizlik beni mahvetti