Malesef bende ordayimEvet almanyadayım. Kimsesizler yurdu diyorum buraya
BendeEvet canim 18 yaşımda evlendim
Evet canim 18 yaşında evlendim
Tamam canimtabiki eve gittiğim gibi atıcam
Olsun eğer sevdiğin adamla evlendisen bide mutluysan iyi yapmışsın
Bende 19 a 1 ay kala evlendim :)Olsun eğer sevdiğin adamla evlendisen bide mutluysan iyi yapmışsınsimdi kaç yaşındasın peki canin
Öyle canım cok şükür halimizeOlsun eğer sevdiğin adamla evlendisen bide mutluysan iyi yapmışsınsimdi kaç yaşındasın peki canin
Fena aşermişsin yarına kalırsa yiyemezsin şimdi yemelisinAz önce bir zamanlar Çukurova izliyordum. Orda Züleyha Haminneye bal kaymak yiyecekmisin dedi. Benim çok yiyesim geldi ya kızlar. Simdi bu aşermek miyarın olsada yesem
Benim son regl tarihinden sayınca bugün 6+1 ile ilk muayeneye gittim kese gözüktü 8mm henüz bebek yok 2 hafta sonra tekrar gelin, kalp atışını duymadan da kimseyle paylaşmamanızı öneririm dedi doktor6+2 olcak nasip olursa minik fasulyemperşembe günü sizce kap atişi duyulurmu normlde ozeldeki doktor iki hafta sonra gel dedi ama bnm randevum vardi devlete onceden almistim baska rhtszligim icin gidince soyleyim bakalim inşallah duyabilirim bide tahlilleri soyleyim bakalim ne dicek ne diyosunz kizlar duyulurmu 6.haftada
Fena aşermişsin yarına kalırsa yiyemezsin şimdi yemelisin
Benim son regl tarihinden sayınca bugün 6+1 ile ilk muayeneye gittim kese gözüktü 8mm henüz bebek yok 2 hafta sonra tekrar gelin, kalp atışını duymadan da kimseyle paylaşmamanızı öneririm dedi doktor6+2 olcak nasip olursa minik fasulyemperşembe günü sizce kap atişi duyulurmu normlde ozeldeki doktor iki hafta sonra gel dedi ama bnm randevum vardi devlete onceden almistim baska rhtszligim icin gidince soyleyim bakalim inşallah duyabilirim bide tahlilleri soyleyim bakalim ne dicek ne diyosunz kizlar duyulurmu 6.haftada
aa hangi ülkedesinizBen yurt dışindayim burda saat 00:30
Türkmenistan canımBenim son regl tarihinden sayınca bugün 6+1 ile ilk muayeneye gittim kese gözüktü 8mm henüz bebek yok 2 hafta sonra tekrar gelin, kalp atışını duymadan da kimseyle paylaşmamanızı öneririm dedi doktor24 şubata randevu verdi nasıl geçer o kadar gün bilmiyorum
aa hangi ülkedesiniz
Kıyamam yaaevde inek sütü var şimdi gidip onu pisiricem kaymak olana kadar beklicem ohooo benim bu üşenceçligimle ne yapayım. Keşke hazır olsa
Ovv maşallah kizzBen sağda 3 kız doğurdum
Ben akşam yapmıştım silik çıktı, sabah ilk idrarla yapınca epey koyu çizgi çıktı. Tek test aldıysanız sabah yapın garanti olsunDışardaydım gelirken nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldım. İlla sabah mı yapmak lazım bunu
Türkmen misiniz iş dolayısıyla mıTürkmenistan canım
Bi tane aldım sabah yapayım o halde :)Ben akşam yapmıştım silik çıktı, sabah ilk idrarla yapınca epey koyu çizgi çıktı. Tek test aldıysanız sabah yapın garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?