6 haftadan önce kalp atışı duyamazsın canım endişelenme hayırlı olsunSelam kızlar hepinizze hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahBen 6+2 haftalik hamileyim,ultrasona göre 5+4 bebek,kese herkey görunuyo ama kalp atışı yok bide bebek 2 mm çok kucuk ben biraz endişeliyim
Evet almanyadayım. Kimsesizler yurdu diyorum burayaHayirlisi kuzum hakkindayurt dişindami sin?
Canim benim 3000'lerdeyken keseyi gördümKızlar takvimde 4+3üm beta değerim bugün itibariyle 1138 beta kaç olduğunda kese görülür birde üç kere beta takibi yaptırdım daha yapmaya gerek varmi
Ben bağcılardayım. Kontrole bahçelievler devlete gittim bi doktor buldum o kadar iyiki. Bana bi liste verdi hafta hafta ne yapmam gerekiyo , ne yesem daha iyi gibi gibi bişey verdi. Çok ilgilendi tek tek anlattı. Ama bu doktor 3 aya kadar bakıyor sonrası gebelere bakmıyor bende doktor araştırıyorum. İlk doğumum özeldeydi ama çok özel taraftarı değilim şuanCanim ben küçükçekmecedeyim sen hangi ilçedesin Ben medipol bahcelievlere gitmeyi dusunuyorum bi tane doktor arastirdim dogumla ilgili baya olumlu şeyler yazmişlar gidince memnun kalirsam yazarim buraya
Ben ilk çocuğun sanmıştımYaşım 29 Rabbim nasip ederse inşallah 3 cocuğum,son adet tarihim 24 aralık 2024
Tahmini doğum 30 ekim 2025
Ayy olsun kuzum napcn Turkiyedeki şartlardan ekonomik olarak orasi iyidir yine Ha gurbet bambaşka tabi kendi ülken gibisi yok ..Evet almanyadayım. Kimsesizler yurdu diyorum buraya
Ayy olsun kuzum napcn Turkiyedeki şartlardan ekonomik olarak orasi iyidir yine Ha gurbet bambaşka tabi kendi ülken gibisi yok ..Evet almanyadayım. Kimsesizler yurdu diyorum buraya
Kuzum bende devlete bayrampaşa devlet hastanesine gidiyorum sana uzak kaliyormu bilmiyorum ama emine aylin atakir diye doktor var çok iyi bi doktor daha once rutin kontrl için gttim persembe gunu gidicem Allah izin verirse çok iyi bi doktor anne şevkati gbi şevkati var iyi biri eger ters degilse sna yeri öneririmBen bağcılardayım. Kontrole bahçelievler devlete gittim bi doktor buldum o kadar iyiki. Bana bi liste verdi hafta hafta ne yapmam gerekiyo , ne yesem daha iyi gibi gibi bişey verdi. Çok ilgilendi tek tek anlattı. Ama bu doktor 3 aya kadar bakıyor sonrası gebelere bakmıyor bende doktor araştırıyorum. İlk doğumum özeldeydi ama çok özel taraftarı değilim şuan
Ben ilk çocuğun sanmıştımYaşım 29 Rabbim nasip ederse inşallah 3 cocuğum,son adet tarihim 24 aralık 2024
Tahmini doğum 30 ekim 2025
Ultrasonda 6. Haftadan sonra görürsün canım. Benim oğlumda 6+4 ken Ultrasonda 5 haftalik dedi. Çok şükür sağlıklı ilerledi.Selam kızlar hepinizze hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahBen 6+2 haftalik hamileyim,ultrasona göre 5+4 bebek,kese herkey görunuyo ama kalp atışı yok bide bebek 2 mm çok kucuk ben biraz endişeliyim
Bu arada listeyi paylaşabilirmisin benimleBen bağcılardayım. Kontrole bahçelievler devlete gittim bi doktor buldum o kadar iyiki. Bana bi liste verdi hafta hafta ne yapmam gerekiyo , ne yesem daha iyi gibi gibi bişey verdi. Çok ilgilendi tek tek anlattı. Ama bu doktor 3 aya kadar bakıyor sonrası gebelere bakmıyor bende doktor araştırıyorum. İlk doğumum özeldeydi ama çok özel taraftarı değilim şuan
Daha hiç gitmedim haftaya cuma randevu aldım canımCanim benim 3000'lerdeyken keseyi gördüm
Doktora gttinmi hic ne dedi sana.
tabiki eve gittiğim gibi atıcamBu arada listeyi paylaşabilirmisin benimleeşim yeme içme konusunda cok tedirgin şunu yeme bunu yeme filan diyor en azindan dikkt ederim paylaşirsan çok memnun kalirim
O zaman büyük ihtimalle duyulur. Keseyi ve bebegi kaçıncı haftada gördün.Yok kuzum gec döllenme değil son adetime gore çikti Utrasonda keseyi gordum bebişi ve kalbini duymadim
Cok uzgünüm canimBen ilk çocuğun sanmıştımmaşallah çocuklarına. Benimde 2. Olacak. Aslında benimde 3. Ama ilk bebeğimi yeni doğanken melek oldu şuan küçük , yarın 11 aylık olacak oğlum var.
30 eylül olmasın
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sağlıklı ilerlerYa korkulacak birsey yok ki benim de bu şekilde artıyor doktorum olumsuz konuşmadı bu sefer güzel dusunelim güzel olsun kuzum ben de kurtaj ve düşük yaşadım moralimizi yüksek tutalım
Hadi inşallah canim haftaya konrtolum var Rabbim buyukBen ilk çocuğun sanmıştımmaşallah çocuklarına. Benimde 2. Olacak. Aslında benimde 3. Ama ilk bebeğimi yeni doğanken melek oldu şuan küçük , yarın 11 aylık olacak oğlum var.
30 eylül olmasın
Ultrasonda 6. Haftadan sonra görürsün canım. Benim oğlumda 6+4 ken Ultrasonda 5 haftalik dedi. Çok şükür sağlıklı ilerledi.
Aaa büyümüş ya kizçelerCok uzgünüm canimBaşın sağolsun
Ogluna da Rabbim uzun sağlıkla ömurler versin canımşimdiki bebisi de kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
3 olcak inşallah canım 2 kızım var ikiside buyudu Allaha şukur biri 11 digeri 10 yaşındaşimdide Rabbim nasip ederse butane bebişimiz olucak
Sağol canim az kaldi haftaya duyarim inşallah6 haftadan önce kalp atışı duyamazsın canım endişelenme hayırlı olsun
Ben geçem haftadan beri nerdeyse her gece fantastik ve korkunç rüyalar görüyorum, kasıklarım ağrıyor ara araKızlar, hiç hamilelik belirtiniz var mı ?? Bulantı kusma vs
Normalde kolay kolay üşümem hatta okulda herkes üşür ben kısa kolla falan dolaşırım ama bu hafta elim ayağım buz kesiyorYa benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Evet canim 18 yaşımda evlendimAaa büyümüş ya kizçelero zamn sen erken evlendin demi
Evet canim 18 yaşında evlendimAaa büyümüş ya kizçelero zamn sen erken evlendin demi
+ 34 yaşındayımMerhaba, sat 10 Ocak, 5 şubatta kan verdim beta 194 çıktı, 4 haftalık hamileyim henüz kadın doğum uzmanına görünmedim. Aile hekimi iki hafta sonra gitmemi önerdi.
İnşallah ikinci çocuğum olacak, 6 yaşında bir kızım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?