Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 haftadan önce kalp atışı duyamazsın canım endişelenme hayırlı olsun

Canim ben küçükçekmecedeyim sen hangi ilçedesin Ben medipol bahcelievlere gitmeyi dusunuyorum bi tane doktor arastirdim dogumla ilgili baya olumlu şeyler yazmişlar gidince memnun kalirsam yazarim buraya
Ben bağcılardayım. Kontrole bahçelievler devlete gittim bi doktor buldum o kadar iyiki. Bana bi liste verdi hafta hafta ne yapmam gerekiyo , ne yesem daha iyi gibi gibi bişey verdi. Çok ilgilendi tek tek anlattı. Ama bu doktor 3 aya kadar bakıyor sonrası gebelere bakmıyor bende doktor araştırıyorum. İlk doğumum özeldeydi ama çok özel taraftarı değilim şuan

Yaşım 29 Rabbim nasip ederse inşallah 3 cocuğum,son adet tarihim 24 aralık 2024
Tahmini doğum 30 ekim 2025
Ben ilk çocuğun sanmıştım maşallah çocuklarına. Benimde 2. Olacak. Aslında benimde 3. Ama ilk bebeğimi yeni doğanken melek oldu şuan küçük , yarın 11 aylık olacak oğlum var.
30 eylül olmasın

Evet almanyadayım. Kimsesizler yurdu diyorum buraya
Ayy olsun kuzum napcn Turkiyedeki şartlardan ekonomik olarak orasi iyidir yine Ha gurbet bambaşka tabi kendi ülken gibisi yok ..
Kuzum bende devlete bayrampaşa devlet hastanesine gidiyorum sana uzak kaliyormu bilmiyorum ama emine aylin atakir diye doktor var çok iyi bi doktor daha once rutin kontrl için gttim persembe gunu gidicem Allah izin verirse çok iyi bi doktor anne şevkati gbi şevkati var iyi biri eger ters degilse sna yeri öneririm

Yaşım 29 Rabbim nasip ederse inşallah 3 cocuğum,son adet tarihim 24 aralık 2024
Tahmini doğum 30 ekim 2025
Ben ilk çocuğun sanmıştım maşallah çocuklarına. Benimde 2. Olacak. Aslında benimde 3. Ama ilk bebeğimi yeni doğanken melek oldu şuan küçük , yarın 11 aylık olacak oğlum var.
30 eylül olmasın
Ultrasonda 6. Haftadan sonra görürsün canım. Benim oğlumda 6+4 ken Ultrasonda 5 haftalik dedi. Çok şükür sağlıklı ilerledi.

Bu arada listeyi paylaşabilirmisin benimleeşim yeme içme konusunda cok tedirgin şunu yeme bunu yeme filan diyor en azindan dikkt ederim paylaşirsan çok memnun kalirim

Yok kuzum gec döllenme değil son adetime gore çikti Utrasonda keseyi gordum bebişi ve kalbini duymadim
O zaman büyük ihtimalle duyulur. Keseyi ve bebegi kaçıncı haftada gördün.

Cok uzgünüm canim Başın sağolsun
Ogluna da Rabbim uzun sağlıkla ömurler versin canım şimdiki bebisi de kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
3 olcak inşallah canım 2 kızım var ikiside buyudu Allaha şukur biri 11 digeri 10 yaşında şimdide Rabbim nasip ederse butane bebişimiz olucak

Hadi inşallah canim haftaya konrtolum var Rabbim buyuk

Aaa büyümüş ya kizçeler o zamn sen erken evlendin demi

Kızlar, hiç hamilelik belirtiniz var mı ?? Bulantı kusma vs
Ben geçem haftadan beri nerdeyse her gece fantastik ve korkunç rüyalar görüyorum, kasıklarım ağrıyor ara ara sanırım hamilelikten hep bunlar.
Normalde kolay kolay üşümem hatta okulda herkes üşür ben kısa kolla falan dolaşırım ama bu hafta elim ayağım buz kesiyor

+ 34 yaşındayım Lioo beni de ekler misin listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…