Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba, yaptığım test pozitif çıktı. Henüz hastaneye gidemedim. Özel hastane ücretleri İstanbul genelinde ne kadar olmuş bilen var mı?
Tebrik ederim kuzum
Canim avrupa yakasindamisin anadoludami ben acilde beta yaptrdim 500tl istediler
Muayne de 1300 di hastaneden hastaneye degisiyor.

Bende gebeliğimi öğrenmeden 15 gün önce test yapmıştım negatifti. Sonra salmıştım adet olucam ağrılarım var diye beklerken kan testin 10 bin çıkmıştı. Nasip bu işler

Arkadaşlar merhaba, yaptığım test pozitif çıktı. Henüz hastaneye gidemedim. Özel hastane ücretleri İstanbul genelinde ne kadar olmuş bilen var mı?
Ben acilde betama baktırdım bazı doktorlar mırın kırın ediyor ama bakıyorlar sonuçta

Tebrik ederim kuzum
Canim avrupa yakasindamisin anadoludami ben acilde beta yaptrdim 500tl istediler
Muayne de 1300 di hastaneden hastaneye degisiyor.
İstanbulun neresindesiniz ? Ben bağcılar özel medilifede de yapmıştım ilk doğumumu ama bu yenidoğan çetesi olayları yüzünden kapandı ve özellere karşı bi önyargı oluştu bende.

Kızlar, hiç hamilelik belirtiniz var mı ?? Bulantı kusma vs
Benim normalde adet öncesi hiç göğsüm ağrımazdı. Gebeliğini göğüs ağrısıyla anladım ve şüphelendim. Birde ani hareketlerimde çok fazla kıramp giriyor kasık ağrılarım var

Kızlar hepimiz yeni hamileyiz bu dönemlerde cinsel iliski sakıncalı mi? Neden soruyorsun diye sormayın
2 Hamilelik geçirdim hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sadece daha dikkatli olunmalı. Zaten sakıncalı olsa doktor kontrolde söyler. Yine de şüphe duyuyorsan danışırsın ilk fırsatta.

Ya benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum

Bende öyleyim bazen öyle üşüyorum ki sonra sıcak basıyor uzerimdekileri atıyorum evim de gayet sıcak

Bende çok üşüyorum ellerim yuzum buz tutuyo dediğin gibi bi anda göğsüme birsey oturuyo 2 saniye sonra geciyo nefes kesiliyor sersemlik oluyo bayginlik hissi gibi ara ara giriyo öyle bisey mi canim

Son adet tarihinden 6+1 di 6+3 gözüküyor dedi yani geç döllenme değil dedi. Kalp atışı göründü.
Ama oğlumda 5+1 kese gözükmedi. 6+4 de kese ve kalp atışını gördük. Ama 5 haftayla uyumlu dedi yani geç döllenme idi. Eğer geç döllenme değilse bebek görülür.

batıl inanç onlar solda olup erkek doğuran da var.
Evet batıl inanç tabikide ama insan batıl da olsa araştırıyor özellikle ilk gebelikte
Ayy inşallah tabiki oncelikle sağlikli olsun cinsiyet önemli değil ama ama eşimle biz kizim diye agzimizdan cikiyor hep kiz çok istediğimizden heralde
Bizde kız istiyoruz ya sağlıklı olsun tabi ama eşimin ablası küçükken vefat etmiş ailesinde hep bir kız çocuğu hevesi var

Benimde hiç bir belirti yok. :)

Aynı durumdayım bazen donuyorum bazen sıcak basıyor. Tamamen hormanal oldugunu düşünüyorum. Bir de adetlerim düzensiz olduğu için bunalma durumunu yaşardım olamayınca. Bu durumu da ona bağlıyorum. Hani menepoza girenleri ateş basar ya öyle bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…