Niye gec aldin canim randevumu yoktuValla duyanlar da var henüz duyamayanlar da. O yüzden eğer duyulmazsa sakın moralini bozmabenim randevum 7+1 de ve ben daha 5+3 deyim nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Tebrik ederim kuzumArkadaşlar merhaba, yaptığım test pozitif çıktı. Henüz hastaneye gidemedim. Özel hastane ücretleri İstanbul genelinde ne kadar olmuş bilen var mı?
Bende gebeliğimi öğrenmeden 15 gün önce test yapmıştım negatifti. Sonra salmıştım adet olucam ağrılarım var diye beklerken kan testin 10 bin çıkmıştı. Nasip bu işlerSabah yaptım ama hamilelik görünmüyor tek çizgi çıktı. Hiç adetim gecikmemişti bu güne kadar. 5 gün geçti adetimden. Adet sancım oldu kasık sancım oldu bel ağrım oldu ama test de çıkmadı. Hayırlısı
Ben acilde betama baktırdım bazı doktorlar mırın kırın ediyor ama bakıyorlar sonuçtaArkadaşlar merhaba, yaptığım test pozitif çıktı. Henüz hastaneye gidemedim. Özel hastane ücretleri İstanbul genelinde ne kadar olmuş bilen var mı?
İstanbulun neresindesiniz ? Ben bağcılar özel medilifede de yapmıştım ilk doğumumu ama bu yenidoğan çetesi olayları yüzünden kapandı ve özellere karşı bi önyargı oluştu bende.Tebrik ederim kuzum
Canim avrupa yakasindamisin anadoludami ben acilde beta yaptrdim 500tl istediler
Muayne de 1300 di hastaneden hastaneye degisiyor.
Benim normalde adet öncesi hiç göğsüm ağrımazdı. Gebeliğini göğüs ağrısıyla anladım ve şüphelendim. Birde ani hareketlerimde çok fazla kıramp giriyor kasık ağrılarım varKızlar, hiç hamilelik belirtiniz var mı ?? Bulantı kusma vs
2 Hamilelik geçirdim hiç bir sıkıntı yaşamadımKızlar hepimiz yeni hamileyiz bu dönemlerde cinsel iliski sakıncalı mi? Neden soruyorsun diye sormayın
Doktor 2 hafta sonra gel dedi. Verdiği randevu 7+1 e denk geliyor. Daha erkene gerek yok dediNiye gec aldin canim randevumu yoktu
Bende öyleyim bazen öyle üşüyorum ki sonra sıcak basıyor uzerimdekileri atıyorum evim de gayet sıcakYa benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Tam olarak bende öyleyim genel olarak üşüyorum ama bazende bi daraltı geliyor cama felan çıkıyorumBende öyleyim bazen öyle üşüyorum ki sonra sıcak basıyor uzerimdekileri atıyorum evim de gayet sıcak
Bende çok üşüyorum ellerim yuzum buz tutuyo dediğin gibi bi anda göğsüme birsey oturuyo 2 saniye sonra geciyo nefes kesiliyor sersemlik oluyo bayginlik hissi gibi ara ara giriyo öyle bisey mi canimYa benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
6+2 olcak nasip olursa minik fasulyemperşembe günü sizce kap atişi duyulurmu normlde ozeldeki doktor iki hafta sonra gel dedi ama bnm randevum vardi devlete onceden almistim baska rhtszligim icin gidince soyleyim bakalim inşallah duyabilirim bide tahlilleri soyleyim bakalim ne dicek ne diyosunz kizlar duyulurmu 6.haftada
Evet batıl inanç tabikide ama insan batıl da olsa araştırıyor özellikle ilk gebeliktebatıl inanç onlar solda olup erkek doğuran da var.
Evet batıl inanç tabikide ama insan batıl da olsa araştırıyor özellikle ilk gebeliktebatıl inanç onlar solda olup erkek doğuran da var.
Bizde kız istiyoruz ya sağlıklı olsun tabi ama eşimin ablası küçükken vefat etmiş ailesinde hep bir kız çocuğu hevesi varAyy inşallah tabiki oncelikle sağlikli olsun cinsiyet önemli değil ama ama eşimle biz kizim diye agzimizdan cikiyor hep kiz çok istediğimizden heralde
Kızlarda kalça büyür erkekte ise göbekEvet batıl inanç tabikide ama insan batıl da olsa araştırıyor özellikle ilk gebelikte
Tam olarak bende öyleyim genel olarak üşüyorum ama bazende bi daraltı geliyor cama felan çıkıyorum
Doktordan doktora değişiyor benim doktorum bakıyorAlttan genelde bakmiyorlr niye acaba
Aynı durumdayım bazen donuyorum bazen sıcak basıyor. Tamamen hormanal oldugunu düşünüyorum. Bir de adetlerim düzensiz olduğu için bunalma durumunu yaşardım olamayınca. Bu durumu da ona bağlıyorum. Hani menepoza girenleri ateş basar ya öyle bi durumYa benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?