Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    56
B

Ekim anneleri benim de doğum 29 ekim gösterdiği için bi ekim bi kasım annelerinde gidip geliyorum sürekli. Size göre biraz geç geliyorum ama 12.hafta ultrasonuma göre cinsiyet tahmini yapabilecek olanınız var mı

Eklentiler

• IMG_3789 (1).webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 76
Sanki biraz rahatladım kız ne güzel anlattın Benim en başından beri (15.haftadayım) hep kahverengi lekelenmeyle geçti yani 5 gün kesildi 2 hafta sürdü gibi hep döngüsel. O yüzden hep tedirginim ve mutsuzum çünkü çevremde bunu yaşayan hiç yok. Teşekkür ederim açıklamaların için

Rica ederim canım bende yaşadım kanama da lekelenmede ama bu haftalarda artık plesenta zaten progestan üretiyor korkma

Kızlarrr tahminlerinizi alayııım gittiğim doktor cinsiyeti söylemedi ama ben Türkiye’deki doktoruma attım veeee %80-90 dedi ama nee??? Hadi bi tahmin edin bakalııım kimler bilicek

Eklentiler

• IMG_0969.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 64
Ya kızlar aksamdan berı midem bulanıyor alt karnımda sert basımda dönüyo biraz endiselendım ya. Vertigom var benım onunla karıstırmaktanda korkuyorum bı sorun varsa eger. Cunku ondada böyle oluyorum ben. Alt karnınız aksamları benım gibi sertlesıyormu böyle

Balım kefir içmeyi denedin mi, ben akşam kefir içince çok rahat tuvalete çıkıyorum. Dene istersen

Benim de öyle ve hala aynı şekilde ilerliyorum 13+4 üm bu arada. Benim doktorum da uzun bir süre kullacaksın dedi,bir kaybım ve miyomum olduğu için zaten yüksek riskli kategorisindeyim. Ne olursa olsun doktoruna güvenmek en doğrusu bence

Kendi deneyimime dayanarak şunu söyleyebilirim; normalde çok su içen ve zorlanmayan biriyim. Geçen haftaki kontrolüme çok az şu içerek gitmiştim ve doktor direkt az mı su içtin,kasılman var dedi. Zaten bebeğim de kesenin içinde sıkışmış gibi duruyordu. Bildiğimiz yuvarlak kese yassı basık halde görünüyordu. Burdan suyun ne kadar önemli olduğunu anlatayım :) 3-4 olmasa da en az 2 litre gerçekten önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…