- 1 Kasım 2013
- 2.709
- 2.121
- 333
6+2 görünüyor benim de. Perşembe günü gitmiştim bu hafta cumaya çağırdı tekrar ama şu an minicik kahve bir lekelenmem oldu içim de rahat gibi ama pts asıl kendi dr ma gideceğim. Aslında günlerimizi düşününce normal gibi her şey, evham yapmayalım her şey yolunda gidecek inşallahTekrar gittiniz mi doktora bende benzer durumdayım? İkinci ye gidiyorum 6+4 oldum ama kese büyümüş 1,14 cm ama bebek henüz yok içinde.
Son regl tarihi üzerinden yaptığım hesapta benimki 6+1 olmalıydı ama 5 dedi geç döllenme kaynaklı da olabilir tabiBenimde dr randevumda bebek nasipse 5+5 olacak bizde henüz kimseye söylemedik kalp atışına kadar beklemek doğrusu olan
Benim de kese 8mm dedi ama henüz bebek gözükmüyor 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı içinTekrar gittiniz mi doktora bende benzer durumdayım? İkinci ye gidiyorum 6+4 oldum ama kese büyümüş 1,14 cm ama bebek henüz yok içinde.
Bende hiçbirşey yok. 2 ay önce nasılsam yine öyleyim.Kızlar, hiç hamilelik belirtiniz var mı ?? Bulantı kusma vs
Sağol kuzum teşekkur ederimMerhaba ben 5+1 de gittiğimde bir sürü kan tahlili istedi. Önce bi laboratuvar a gittim fiyat sordum. 30 bin ama özel sağlık sigortası indirimiyle 15 bine düşüyor dedi. Bana çok geldi. Sağlık ocağına gittim ama orada da bütün testleri yapmıyorlardı. Devlet hastanesinin aile hekimliklerinden randevu alabilirsen ki ben hemen aynı güne aldım boş oluyor, d vitamini hariç hepsini yaptırabildim. D vitamini sadece özelde yapılıyormuş. Bilgin olsun şimdiden
Olsun canim zaten evlatlarin varmiş uzulme vardir bundada bi hayir Rabbim evlatlarini bagşlasin olandada olmayandada hayir vardirYaptım hamile değilim.
Aynen bende de yok sol kasık ağrısı hafif hafif var ne aserme var ne bulantı hicbisey yokBende hiçbirşey yok. 2 ay önce nasılsam yine öyleyim.
Sol Kasık ağrısı haricinde belirtim yokKızlar, hiç hamilelik belirtiniz var mı ?? Bulantı kusma vs
Benimde sol agriyo Sagda tik yok bizim bebişler solda tutundu sanirim bide cok erken uykm geliyor nrmlde gec yatiyordum akşamlariSol Kasık ağrısı haricinde belirtim yok
Ay benim de aynı. Sol kaşık ağrısı bel ağrısı ve uyku sadeceBenimde sol agriyo Sagda tik yok bizim bebişler solda tutundu sanirim bide cok erken uykm geliyor nrmlde gec yatiyordum akşamlari
Ben şimdiden araştırdım cinsiyet kız sol diyolarBenimde sol agriyo Sagda tik yok bizim bebişler solda tutundu sanirim bide cok erken uykm geliyor nrmlde gec yatiyordum akşamlari
Ayy inşallah tabiki oncelikle sağlikli olsun cinsiyet önemli değil ama ama eşimle biz kizim diye agzimizdan cikiyor hep kiz çok istediğimizden heraldeBen şimdiden araştırdım cinsiyet kız sol diyolar
Bel ağrisi yok bende ama karnim agriyor aradaAy benim de aynı. Sol kaşık ağrısı bel ağrısı ve uyku sadece
Ay benim her ay sol tarafta ayırırım bu ay sağ kasık ve bel ağırdı hepAy benim de aynı. Sol kaşık ağrısı bel ağrısı ve uyku sadece
Ben çok halsizim ve midem bi garip ya sürekliKızlar, hiç hamilelik belirtiniz var mı ?? Bulantı kusma vs
Valla duyanlar da var henüz duyamayanlar da. O yüzden eğer duyulmazsa sakın moralini bozma6+2 olcak nasip olursa minik fasulyemperşembe günü sizce kap atişi duyulurmu normlde ozeldeki doktor iki hafta sonra gel dedi ama bnm randevum vardi devlete onceden almistim baska rhtszligim icin gidince soyleyim bakalim inşallah duyabilirim bide tahlilleri soyleyim bakalim ne dicek ne diyosunz kizlar duyulurmu 6.haftada
Hamile değilim gibi hiçbir belirti yok.Kızlar, hiç hamilelik belirtiniz var mı ?? Bulantı kusma vs
Ben şimdiden araştırdım cinsiyet kız sol diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?