Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Nerden doktor bulcm bilmiorumki şuan kuzum biraz tedirginim uzandım bugün kalkmıorum

Evet uzan canım normalde gittiğin bir doktor yokmuydu gerçi doğru bayram dolayısıyla çalışmıyorlar sen yine de dinlen kanaman artarsa acile falan git kendini üzme bak bu ugurda ne emekler döktün maddi ve manevi olarak canım benim çok şükür Rabbim nasip etti hiçbirşeyi kafana takma hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil ☺️ sağlıklı hayırlı güzel gebelikler geçirirsin inşallah 🤲🥰

Ben dün gergin sinirli bir gün geçirdim sabah biraz pembe lekeler geldi sonra kahve çok korkuyorum dün biraz bağırdım çağırdım sabah lekeler geldi acaba bebeğimi bişey oldu ben sadece keseyi görmüştüm
Korkma canım lekelenme normal genelde. Ayrıca asla kimse için stres yapma bebeğinden değerli değil kimse. Bırak eşinde dahil kim ne derse desin bebeğini düşün. O kadar zorlu yollardan geçtin bebiş için

Korkma canım lekelenme normal genelde. Ayrıca asla kimse için stres yapma bebeğinden değerli değil kimse. Bırak eşinde dahil kim ne derse desin bebeğini düşün. O kadar zorlu yollardan geçtin bebiş için
Evet çok haklısın çok pişmanım inş bebeğime biley olmamıştır çok büyük ders oldu bna

Evet uzan canım normalde gittiğin bir doktor yokmuydu gerçi doğru bayram dolayısıyla çalışmıyorlar sen yine de dinlen kanaman artarsa acile falan git kendini üzme bak bu ugurda ne emekler döktün maddi ve manevi olarak canım benim çok şükür Rabbim nasip etti hiçbirşeyi kafana takma hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil ☺️ sağlıklı hayırlı güzel gebelikler geçirirsin inşallah 🤲🥰
Aynen aklım başıma geldi zaten çok pişmanım yeterki ona bu sefer birşey olmamış olsun

Canım benim çok geçmiş olsun kendi tüp bebek doktorunla iletişme geçtin mi inşallah korkulacak bir durum yoktur umarım Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲🥲💕
Tüp bebek doktorum izinde ama bir nöbetçi doktor bulduk o baktı yerleşme kanaması dedi olabilir dedi. Kalp atışı ve keseyi gördüm. Çok şükür ama bu korku bana yeter çok korktum😭

Tüp bebek doktorum izinde ama bir nöbetçi doktor bulduk o baktı yerleşme kanaması dedi olabilir dedi. Kalp atışı ve keseyi gördüm. Çok şükür ama bu korku bana yeter çok korktum😭

Maşallah 🧿 Oyy canım benim çok şükür hamdolsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıcakla büyüsün vaktinde zamanında annesinin kucağına gelsin inşallah 🤲🥹

Amin canım bnm zaten karar aldım hiç artık tüp bebek dr çok şey yapmycm bayram sonrası hemen bulduğum dr ma başlayacam

Aynen çok kasma rahat ol akışına bırak yeter ki sende bebeğinde sağlıklı olun sağlıcakla büyüsün stres yapma nasibi olan gelecektir çok endişelenme 🥲🥰

L Lotus3801 hanım regl oldun mu son durumun nedir inşallah herşey yolundadır 🤲🥰
Oldum bacım şükür vatana millete hayırlı uğurlu olsun diye ortalıkta geziyorum Kıbrıs'a tatile geldim canım gelmişken benim Dr Kıbrıs'ta muayene oldum sorun yok dedi öğün adet oldum arafe günü ama şöyle bir şey var yarın dönüyorum Mersin'e Çarşamba günü ilaçlara başlayacağım inş geç kalmış olmam transfer hazırlığında ilaçlara adet baylayinca nezaman başlamam lazım bugün için kan tahlili istediler ilaçlari yazdılar ama dedim çarşamba günü Dr muayene olabilirim tahlili verebilirim diye tamam dediler ama içim tuaf ya geç kalmış olurmuyum diye nereden bilebilirdim bayram tatiline gelecek

Kızlar nerdeyse 1 ayı devirdik burada mart ayında üzülenlerde oldu sevinenlerde dilerim negatif sonuç alanlar bir daha ki süreçlerinde hepsi sağlıklı şekilde pozitifleri görürler inşallah 🤲🥲
Darısı bizlere olsun inşallah dilerim Nisan ayı biz bekleyenler için güzel hayırlı bol pozitifli bir ay olsun dilerim rekor kırabiliriz Rabbim bu yolda mücadele eden tüm anne adaylarımızın kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🤲🥹❤️👼👼
Mayalam hoşgeldin gülüm yaa nasıl moralim bozuldu sen yoktun bizim can kızımız hayal93 di galiba yoneci oldu sağolsun senin yokluğunu idare etti oda çok candan sağolsun ama moralim çok bozuldu sen yoksun diye

Kızlar nerdeyse 1 ayı devirdik burada mart ayında üzülenlerde oldu sevinenlerde dilerim negatif sonuç alanlar bir daha ki süreçlerinde hepsi sağlıklı şekilde pozitifleri görürler inşallah 🤲🥲
Darısı bizlere olsun inşallah dilerim Nisan ayı biz bekleyenler için güzel hayırlı bol pozitifli bir ay olsun dilerim rekor kırabiliriz Rabbim bu yolda mücadele eden tüm anne adaylarımızın kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🤲🥹❤️👼👼
Mayalam hoşgeldin gülüm yaa nasıl moralim bozuldu sen yoktun bizim can kızımız hayal93 di galiba yoneci oldu sağolsun senin yokluğunu idare etti oda çok candan sağolsun sen yoksun diye moralim çok bozuldu

Mayalam hoşgeldin gülüm yaa nasıl moralim bozuldu sen yoktun bizim can kızımız hayal93 di galiba yoneci oldu sağolsun senin yokluğunu idare etti oda çok candan sağolsun ama moralim çok bozuldu sen yoksun diye

Hoşbuldum teşekkür 😍 ederim canım çok mutlu oldum bu kadar seven insan kazanmışım bende çok üzülmüştüm 1 gün bile sizden ayrı kalmak beni derinden üzmüştü sanki ailemi arkadamda bırakıp gitmişim gibi neyse ki yanlış 😑 anlaşılma olmuş yöneticiyle görüştüm hemen hallettiler sagolsunlar 🥹🫶🏻

Oldum bacım şükür vatana millete hayırlı uğurlu olsun diye ortalıkta geziyorum Kıbrıs'a tatile geldim canım gelmişken benim Dr Kıbrıs'ta muayene oldum sorun yok dedi öğün adet oldum arafe günü ama şöyle bir şey var yarın dönüyorum Mersin'e Çarşamba günü ilaçlara başlayacağım inş geç kalmış olmam transfer hazırlığında ilaçlara adet baylayinca nezaman başlamam lazım bugün için kan tahlili istediler ilaçlari yazdılar ama dedim çarşamba günü Dr muayene olabilirim tahlili verebilirim diye tamam dediler ama içim tuaf ya geç kalmış olurmuyum diye nereden bilebilirdim bayram tatiline gelecek

Maşallah 🧿 canım çok sevindim senin adına inşallah transferinde su gibi geçer bebişlerin sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle inşallah ay canım benim inşallah bir aksilik çıkmaz buradaki arkadaşlar dondurulmuş transfer olanlar bakalım görürlerse yardımcı olurlar inşallah herşey gönlünce olsun 🤲👼❤️

Canım sen sigortadan faydalandın mı tüp bebek için 👼
Yok canım 42 olunca olmuyor dedikleri için hiç zaman da kaybetmedim. Sormadım. 40a kadar diyorlar. Ya sen canım?
KIWudan aradılar beni. Öbür gün iğneye başlıyorum adetin 6. Günü ve cuma da gel dediler kan vermeye. Burun spreyini devam kullan dediler. Dedim o döneme adetim bitmiş olabilir siz burun spreyini kullanın dedi bir sorun yok denildi kafam karışık 🤯

Yok canım 42 olunca olmuyor dedikleri için hiç zaman da kaybetmedim. Sormadım. 40a kadar diyorlar. Ya sen canım?
KIWudan aradılar beni. Öbür gün iğneye başlıyorum adetin 6. Günü ve cuma da gel dediler kan vermeye. Burun spreyini devam kullan dediler. Dedim o döneme adetim bitmiş olabilir siz burun spreyini kullanın dedi bir sorun yok denildi kafam karışık 🤯

Öyle sadece 40 yaşına kadar karşılıyorlar benim sigortam da öyle demişti çok şükür ben yaştan kurtardım %65 karşılayacaklar 🤗
Senin doktorun çok farklı teknik uygulamış adetin bitsin sorun değil önemli olan yumurtaları kontrol altında tutmak kendi kendine çatlamasını önlemek benim mesela şu an iki adet folikül büyümüş onlar kendi kendine çatlamasın diye sabahları iğne vuruyorum diğer folüküller de yetişsin diye çarşamba tekrar gidicem çünkü doktorum aramadı beni gözlem altında olman gerekiyor yoksa yanlış zamanlama tedavinin başarısını düşürüyor inşallah senin de sağlıklı su gibi geçer Allah’ın izniyle 🤲❤️

Back
X