• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Ben yatamıyorum bile sağdan sola dönemiyorum, ayakta dursam oturamıyorum, kimseye de inandıramıyorum, önceli gebelikte de böyleydi malesef, geçmiş olsun ❤️
2. Gebelikse evet öyle oluyor ne yazıkki sadece kendimizden fayda var benim 2. Ve sürekte ayakta kalıyorum oda etkiliyor sanırım

Kızlar 14. Haftama girmek üzereyim 2. Gebeliğim. Yan yatıyordum uzanayım dedim. Bi anda bebeği hissettim ve çok eminim bir gebelik geçirdiğimden anlıyorum
Çok saniyelik bişeydi 🥹🥹❤️❤️ hisseden oldumu hiç
Ben de çok net hissediyorum kimseyi de inandıramıyorum ki çok erken başladı ama son iki gündür olanlar kesinlikle yavrucum 🥰
Bir şey sormak istiyorum, buu progestanı yaklaşık 2 aydır her gün vajinal kullanıyorum. Sanki kendimi nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama, vajinanın yapısı değişmiş gibi yani ben mi öyle hissediyorum, koyarken daha değişik geliyor. Sizde de böyle bir şey var mı? Anlatabildim mi bilmiyorum
Anladım canım çok iyi 😅 içeri kapalı gibi şiş. Ama 1 haftadır çok rahatladım rahat koyuyırum ve kendi gidiyor ileriye.

L luckykus laboratuvar kesinlikle işleme devam eder ama teyit etmekte fayda var. Acil açık olunca laboratuvar da hep çalışıyor sonuçta.
Firma iki tane lokasyon bildirdi veya eve gelelim dediler biz eşimle medikal parkı seçtik. İşleme nerede alınıyor kan nasıl oluyor bilmiyorum bu konuyu. Sabah arayacağım umarım çalışıyorlardır

10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladı kusma olmadı çok şükür ama her an midem ağzımda :( prilam'ı bugün itibariyle 3'e çıkardım. içmesem kesin kusacam belli. işe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda :(

10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladı kusma olmadı çok şükür ama her an midem ağzımda :( işe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda :(
Çok olmadı benim 9 dan sonra sıfırlandı hatta ama bu hafta özellikle akşamları çok zorlanıyorum. Pik haftası diyolaaa geçecekmiş 😅 sizşnde Pik şimdidir inşallah azalır bundan sonra.

10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladı :( işe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda :(
Çok geçmiş olsun ya umarım hemen geçer 😞 10+5 benim ara sıra kasık ağrısı oluyor onun dışında hiçbir şey yok

Back
X