Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yatamıyorum bile sağdan sola dönemiyorum, ayakta dursam oturamıyorum, kimseye de inandıramıyorum, önceli gebelikte de böyleydi malesef, geçmiş olsunBenimde öncesindede bel ağrılarım vardı şimdi arttı ama 5-10 dk ayakta kaldığımda bile hemen ağırıyor
2. Gebelikse evet öyle oluyor ne yazıkki sadece kendimizden fayda var benim 2. Ve sürekte ayakta kalıyorum oda etkiliyor sanırımBen yatamıyorum bile sağdan sola dönemiyorum, ayakta dursam oturamıyorum, kimseye de inandıramıyorum, önceli gebelikte de böyleydi malesef, geçmiş olsun![]()
Ben çok ayakta kalınca çok yürüyünce vallaha ağrıyorKızlar iyi akşamlar bel ağrısı yaşayan var mı ayakta kaldığım için olabilirmi acaba bu haftalarda olmaması gerek diye biliyorum sanki
O zaman normal demekki boşuna kafama taktım bugün :)Ben çok ayakta kalınca çok yürüyünce vallaha ağrıyor
Ben kullanıyorum 1 aydır hiç böyle sorun yaşamadımKızlar elenatal 2 kullanan var mı iki gecedir içtikten sonra hemen kusuyorum
Oh çok sevindim ya hemen vermek istiyorumBen bu akşam verdim yurtdışında tatil yokmuş çalışıyorlar.
Özel mi? Özelse eğer sabah arayın bi görüşün 2 nisanda gelecek miyim diye netleşmiş olurBenim de perinatolji randevum 2 nisandı bilmiyorum nolcak. Ertelenirse haber veriler herhalde diye düşünüyorum
Bende kullanıyorum canım zaten decavitte multi vitamin içeriyor2.trimestera geçen arkadaslar ilaç olarak neler verdilerözel hastane bana gynoferro coledon birde decavit vermiş
devletle bire bir aynısı şaşırdım doğrusu özel genelde Multi vitamin verirdi
Tabi canım normal demişti doktorum ayakta çok kalıp çok fazla yürüyünce kendini yorunca ağrırO zaman normal demekki boşuna kafama taktım bugün :)
Hayır şehir hastanesiÖzel mi? Özelse eğer sabah arayın bi görüşün 2 nisanda gelecek miyim diye netleşmiş olur
Ben de çok net hissediyorum kimseyi de inandıramıyorum ki çok erken başladı ama son iki gündür olanlar kesinlikle yavrucumKızlar 14. Haftama girmek üzereyim 2. Gebeliğim. Yan yatıyordum uzanayım dedim. Bi anda bebeği hissettim ve çok eminim bir gebelik geçirdiğimden anlıyorum
Çok saniyelik bişeydihisseden oldumu hiç
Anladım canım çok iyiBir şey sormak istiyorum, buu progestanı yaklaşık 2 aydır her gün vajinal kullanıyorum. Sanki kendimi nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama, vajinanın yapısı değişmiş gibi yani ben mi öyle hissediyorum, koyarken daha değişik geliyor. Sizde de böyle bir şey var mı? Anlatabildim mi bilmiyorum
Anladım canım devlet olunca olmazlar diye biliyorum amaHayır şehir hastanesi
Firma iki tane lokasyon bildirdi veya eve gelelim dediler biz eşimle medikal parkı seçtik. İşleme nerede alınıyor kan nasıl oluyor bilmiyorum bu konuyu. Sabah arayacağım umarım çalışıyorlardır
Çok olmadı benim 9 dan sonra sıfırlandı hatta ama bu hafta özellikle akşamları çok zorlanıyorum. Pik haftası diyolaaa geçecekmiş10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladı kusma olmadı çok şükür ama her an midem ağzımdaişe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda
![]()
Çok geçmiş olsun ya umarım hemen geçer10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladıişe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda
![]()
ay inşallah zaten bana da ne oluyorsa akşamları ve geceleri oluyor gündüz yine daha rahatımÇok olmadı benim 9 dan sonra sıfırlandı hatta ama bu hafta özellikle akşamları çok zorlanıyorum. Pik haftası diyolaaa geçecekmişsizşnde Pik şimdidir inşallah azalır bundan sonra.
ne müthiş bir dönem darısı bir an önce başıma :)Çok geçmiş olsun ya umarım hemen geçer10+5 benim ara sıra kasık ağrısı oluyor onun dışında hiçbir şey yok