Tesettürlüsünüz fotoğrafta gördüğüm kadarıyla. Elbise giyin şöyle hemen yukarı çekiverirsiniz rahat olur bence. Yanınızda yedek iç çamaşrıı götürün işlemden sonra temizini giyersiniz bence sorun olmazKızlar selam, bir şey sormak istiyorum. Şimdi biz randevularımıza giderken karından ultrason yaptırdığımız içim kıyafet falan çok önemli değil de şimdi ben perinatoljiye başlıyorum da hep vajinal ultrason olcak doktorum öyle dedi. Ne giyiyorsunuz siz yani nasıl daha rahat olur sizce? Yaptırmaktan çekinmiyorum ben zararı olduğunu falan düşünmüyorum da sürekli git gel yapacağım için ne giysem diye düşündüm
Fazla kalan parçalar dökülür tüm fitiller için geçerli buKanama sebebi ile progestan fitil kullanıyorum ama gün içinde sürekli akıntı halinde dökülüyor problem olur mu acaba doktora gitmem gerekir mi
Ben de öyle hatta hiçbir şey yemesem bile oluyor doktoruma dedim olur öyle şeyler dediKızlar 2 gündür gaz sancısı yaşıyorum özellikle akşam yemeğinden sonra. Gazım yok ama sancısı var. Bu durumu yaşayan var mı? Endişelenmeli miyim?
Yaa iyi bari oluyorsa böyle midem ağrıyor resmenBen de öyle hatta hiçbir şey yemesem bile oluyor doktoruma dedim olur öyle şeyler dedi
Teşekkür ederimTesettürlüsünüz fotoğrafta gördüğüm kadarıyla. Elbise giyin şöyle hemen yukarı çekiverirsiniz rahat olur bence. Yanınızda yedek iç çamaşrıı götürün işlemden sonra temizini giyersiniz bence sorun olmaz
Ama çok uzun sürerse söyle bence doktoruna ne olur ne olmazYaa iyi bari oluyorsa böyle midem ağrıyor resmen
Ben de kullanıyorum fazla olan kısım dökülüyor benim deKanama sebebi ile progestan fitil kullanıyorum ama gün içinde sürekli akıntı halinde dökülüyor problem olur mu acaba doktora gitmem gerekir mi
Perşembe günü randevum var 2 gündür sıkıntı yaşıyorum bakalım inşallah bir sorun teşkil etmezAma çok uzun sürerse söyle bence doktoruna ne olur ne olmaz
Ayy evet ya o muhabbetler benimde rüyalarıma girmeye başladı mağlesefHanımlar ben de 9 haftalık hamileyim ama şu kalbi durdu muhabbetleri beni çok strese sokuyor, herhangi bir sorun yok hamileliğimde ama bunu da düşünmeden edemiyorumAllahım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Eğer öyle bir şey olursa Allah korusun zaten fark etmezsiniz. İçinizi ferah tuttun. Kötüyü çağırmayın iyi olacak diyinAyy evet ya o muhabbetler benimde rüyalarıma girmeye başladı mağlesef
Evet progestan içiyorumŞimdiden diyorum ne zormuş annelik, endişe etmeden duramıyor insan, sürekli görmek istiyor, benim de 11 de randevum var hemen geçsin de göreyim istiyorumAllah şifa versin inşallah, ilaç kullanıyor musunuz ?
Nasıl yani fark etmeyiz? vallaha öyle canım ya İçimi rahat tutmaya çalışıyorum ama tüp bebek zaten çok negatif şeyler yaşadım gerilme korku okuyor mağlesefEğer öyle bir şey olursa Allah korusun zaten fark etmezsiniz. İçinizi ferah tuttun. Kötüyü çağırmayın iyi olacak diyin
Şu an çok küçükler hareketlerini zaten hissetmiyoruz. Kanama ağrı vs olmadıkça kalbi durduğunu hissetmemiz zor. Benimde 1 kaybım var bende endişeliyim ama iyi düşünmek zorundayız. Doğuranlar nasıl doğuruyor? Bu bebeklerin nasibi varsa yaşayacaklar zatenNasıl yani fark etmeyiz? vallaha öyle canım ya İçimi rahat tutmaya çalışıyorum ama tüp bebek zaten çok negatif şeyler yaşadım gerilme korku okuyor mağlesefAllah 9 ay yardımcımız olsun
belirli bir sure tutmuyorum aslinda, telefonun uygulamasindan baktim simdi ortalama 2.5-3 km yuruyormusum. hamile olmadan once de duzenli yuruyus yapan bi’ insandim, ortalama 6km yururdum haftada 4 gun, simdi o kadar yuruyemiyorum maalesef, bu ilk uc ay; bulantilar, kramplar vs. cok halsiz birakiyor beni. siz de kendinizi iyi hissettiginiz kadar yuruseniz yeter benceAy ne güzel ya ben yapmıyorum yürümek istiyorum düzene oturtmam lazım. Ne kadar süre yürüyorsunuz?
Ay ben hamilelikten önce en az 10 bin adım atardım bazı günler 23/24 bin olurdu. Ama şu an o kadar halsizim ki evet düzene bağlamamız lazım. Hem bizim hem bebek için önemli. Havalar ısınıyor hallederiz inşallahbelirli bir sure tutmuyorum aslinda, telefonun uygulamasindan baktim simdi ortalama 2.5-3 km yuruyormusum. hamile olmadan once de duzenli yuruyus yapan bi’ insandim, ortalama 6km yururdum haftada 4 gun, simdi o kadar yuruyemiyorum maalesef, bu ilk uc ay; bulantilar, kramplar vs. cok halsiz birakiyor beni. siz de kendinizi iyi hissettiginiz kadar yuruseniz yeter bencezamanla daha da enerjimizi kazaniriz diye umuyorum.
Kesinlikle ya. Benim de aklım çıkıyor okuyunca.daha 8 gün önce kontrole gitmiştim bugün artık dayanamadım gittim. Çok etkiliyor beni de yazılarHanımlar ben de 9 haftalık hamileyim ama şu kalbi durdu muhabbetleri beni çok strese sokuyor, herhangi bir sorun yok hamileliğimde ama bunu da düşünmeden edemiyorumAllahım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Şu an çok küçükler hareketlerini zaten hissetmiyoruz. Kanama ağrı vs olmadıkça kalbi durduğunu hissetmemiz zor. Benimde 1 kaybım var bende endişeliyim ama iyi düşünmek zorundayız. Doğuranlar nasıl doğuruyor? Bu bebeklerin nasibi varsa yaşayacaklar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?