Ben Kıbrıs’ta yaşadığım için burada yapıcam. Pahallı burası 570 Euro’dan başlıyorKizlar gecen de yazdm kimse visivyqzmadi. Ben haftaya fetal dna yaptiracam 10. Haftamda sizler arastrdnz mi nereyle anlasacaksnz
Yeşil ekşi elma biraz iyi geliyorArkadaşlar merhaba, benim bulantı sorunumun yanında ağzımın içi sürekli zehir gibi, acı, ne yiyeceğimi bilmiyorum, ne yesem işe yaramıyor, var mı böyle bir durumu olan? Neler yapıyorsunuz
Dahiliye bakar canım tsh sen git başlatır zaten ilacaBenim gebelikten önce 2.4 tü ama şimdi 3.2 doktor sorun yok dedi ama korktum yorumları okuyuncaburası da küçük bir şehir başka hastane yok ne yapsam acaba endişelendim
Teşekkür ederim canım ben dahiliye de kadın doğuma yönlendirir diye düşünmüştümDahiliye bakar canım tsh sen git başlatır zaten ilaca
Yani çokta takma tamam kendimize dikkat edicez ama sakınan göze çöp batar misaliArkadaşlar birçok yerde hamilelikte yükseğe uzanmak tehlike yazıyor, eskiler özellikle bu konuda çok uyarıyorlar
Az önce mutfakta yüksekte ve arka taraftaki bi tabağa uzandım ve deli pişmanım
İçime kurt düşürdüm sanki bi tuhaf oldu karnım gibi belki tamamen psikolojik
Bir daha asla yapmıycam
Merhaba iyiyim buralardayım arada okumaya çalışıyorum, 10 haftalık doldu ayın 10 unda ikili test için gideceğim ben inşallah :)Ksknnkymtt kız nasılsın nerdesin iyimisin
Okudukça tebessüm ettiğimi bile farkında değilim. İyi olmanıza sevindim. Bende iyim şükür. Bu perşembe 10 haftalik olucaz bizde inşallahMerhaba iyiyim buralardayım arada okumaya çalışıyorum, 10 haftalık doldu ayın 10 unda ikili test için gideceğim ben inşallah :)
Bugün devlette randevu yakalayıp gittim cihaz baya dandikti ama doktor çok iyiydi
Bebeğim sürekli zıplıyordu birkaç kere yakaladık çok güzeldi
Siz nasılsınız nasıl gidiyor bebiş
Sen ne zaman gideceksin doktora ne dediler en sonOkudukça tebessüm ettiğimi bile farkında değilim. İyi olmanıza sevindim. Bende iyim şükür. Bu perşembe 10 haftalik olucaz bizde inşallah
Geçen hafta gittim. 9 haftalikken büyümüş iyi dedi. Kanama alanı daha var oda zamanla erir gider dedi. Bur daha 15. Haftada gidicem. O zaman cinsiyetinide görürüm inşallah. Yani 1 ay sonraSen ne zaman gideceksin doktora ne dediler en son
Rabbima şükür çok iyiyim. Insal içerde de iyidir minnoş. Sen nasılsınİyi akşamlar hamiş anneler nasilsiniz nasil gidiyo bugün ne durumdasininiz
İyi iyi maşallah çok sevindim büyüsün bebişlerimizGeçen hafta gittim. 9 haftalikken büyümüş iyi dedi. Kanama alanı daha var oda zamanla erir gider dedi. Bur daha 15. Haftada gidicem. O zaman cinsiyetinide görürüm inşallah. Yani 1 ay sonra
İyi akşamlar bugün doktora gittim tekrar bebeğin kalp atışı için ilk gittiğimde iyi duyamamistim ama bugün çok güzel duydumİyi akşamlar hamiş anneler nasilsiniz nasil gidiyo bugün ne durumdasininiz
İyi akşamlar canım ağlak ağlak geziyorum sen nasılsın nasıl gidiyorİyi akşamlar hamiş anneler nasilsiniz nasil gidiyo bugün ne durumdasininiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?