Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    4
Benimde sağ tüpte çıktı canım bugün iğne vurulcam çok üzgünümm eğer atılmaz böyle ameliyatla alıncak çok korkuyorum

Benimde sağ tüpte çıktı canım bugün iğne vurulcam çok üzgünümm eğer atılmaz böyle ameliyatla alıncak çok korkuyorum
dpltor bugün aynı seyleri söyledi canım korkuyordum ama gerçekler sağ tüpte cıktk smdi iğneyle atmaya çalısıcam inşallah olmazsa ameliyat dedi sonrasında kesin rahim filmi dedi korkuyorum valla üzgünüm

Çok üzüldüm inşallah iğnelerle atılır ameliyata gerek kalmadan

Insallah hemencik atlatırsınız iğne ile. Moralinizi bozmayın gelir geçer, ne sağlık sorunları var. Siz sağlıklı olduğunuz sürece hiçbir şeyin önemi yok.

Kizlar hiç kiyafet aldiniz mi bebiş için çok erken biliyorum ama trendyolda o kadar minnoş kiyafetler var ki almamak için kendimi zor tutuyorumbenim gbi çilginlik yapmak isteyen varmi
Ahhaha ben hiç bir şey bakmadım bir emin olayım 3 ayını doldursun en azından diye düşündüm. İnşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruzda buradan ne aldın ne aldım diye muhabbetlerimiz döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…