Benimde sağ tüpte çıktı canım bugün iğne vurulcam çok üzgünümmInsallah keseniz yarin gorulebilir. Beta degeri 5000lerden sonra dış gebelikte igne kullanmayabiliyorlar, nacizane tavsiyem yarin insallah tecrubeli uzman ve son teknoloji cihazi olan bir yerde muayene olursunuz ve tuplerde birsey gorulmez. Zaman yonetimi cok onemli disgebelikte, ben farkinda degildim, benim 5 gun icjnde degerlerim 600den 5500 e cikmisti ve igne kullanilamadi, sag tupum alindi. Ama bu acelecilik birtaraftan yanlis karar aldirmamali tabii, bu sebeple uzman ve ultrason cok onemli..
Benimde sağ tüpte çıktı canım bugün iğne vurulcam çok üzgünümmInsallah keseniz yarin gorulebilir. Beta degeri 5000lerden sonra dış gebelikte igne kullanmayabiliyorlar, nacizane tavsiyem yarin insallah tecrubeli uzman ve son teknoloji cihazi olan bir yerde muayene olursunuz ve tuplerde birsey gorulmez. Zaman yonetimi cok onemli disgebelikte, ben farkinda degildim, benim 5 gun icjnde degerlerim 600den 5500 e cikmisti ve igne kullanilamadi, sag tupum alindi. Ama bu acelecilik birtaraftan yanlis karar aldirmamali tabii, bu sebeple uzman ve ultrason cok onemli..
dpltor bugün aynı seyleri söyledi canım korkuyordum ama gerçekler sağ tüpte cıktk smdi iğneyle atmaya çalısıcam inşallah olmazsa ameliyat dedi sonrasında kesin rahim filmi dedi korkuyorum valla üzgünümMerhaba, öncelikle lütfen moralini bozma. Benim daha önce başıma geldi benzer bir durum. Betam çok az arttı. Dış gebelik ya da kimyasal gibi düşünüldü ama tam olarak öyle değilmiş. Bebek tutunmaya çalışmış ama kese oluşmadığı için tutunamamış. Kese de görünmedi. Bi şekilde tüpte yapışmış. Ben daha önce boş gebelikten kürtaj olduğum için ve her kürtaj da rahme biraz zarar verdiği için kürtaj istemedim. Karnımdan iğne yapıldı ve o şekilde düşürüldü. Bu şekilde birşey başına gelirse ( ki umarım senin öyle değildir) aklında olsun sonradan bir rahim hsg filmi çektir. Çünkü ben çektirdiğimde tüpümün tıkandığını gördüm ve tüpümü açtırdım. Ama bunların hepsi çok kolay ve basit işlemler. Hiç gözün korkmasın. Her biri gelecek olan sağlıklı bebişlerimize rahmimizi hazırlıyor diye düşündüm ben
Çok üzüldüm inşallah iğnelerle atılır ameliyata gerek kalmadanBenimde sağ tüpte çıktı canım bugün iğne vurulcam çok üzgünümmeğer atılmaz böyle ameliyatla alıncak çok korkuyorum
dpltor bugün aynı seyleri söyledi canım korkuyordum ama gerçekler sağ tüpte cıktk smdi iğneyle atmaya çalısıcam inşallah olmazsa ameliyat dedi sonrasında kesin rahim filmi dedi korkuyorum valla üzgünüm
Ben de 5+6 da gittiğimde bebek hatta yolc sac bile görülmemişti 7 haftada göründüBen de beklemiyordum vajinal bakmasini ama karindan goremeyince vajinal bakti ordanda gozukmedi bebişim6+3te boşuna çekindigimlede kaldim
Doktorlar bu kadar uzın süre açlık kesinlikle önermiyor özellikle saatlerce susuz kalmak tehlikeliRamazan’da oruç tutacak mısınız?
Beni iki hafta sonraya çağırdı birde kan testi istedi baya detaylı şeker kan sayımı falan .Biz kalp atışını duyduktan sonra bir daha ne zaman kontrole gidiliyor bilen var mı? İlk 3 ay riskli deniyor ben her hafta gitmek isterim gibi geliyor
İdrara çok sıkışık giderseniz belki görünür bana 10gun sonra tekrar gel dedi idrara sıkışık gel dediBende pazartesi gideceğim beta 4000 olucak bende alttan muayeneye hazırlanayım o zaman
Benden de 7 tüp kan ve 2 idrar kültürü alındıBeni iki hafta sonraya çağırdı birde kan testi istedi baya detaylı şeker kan sayımı falan .
Bana o yüzden progestan verdi sanırım çok bel ağrım var deyinceBenim belim agrimiyorda sol kasigim cok agriyor
Evet bende de öyle oluyor dün doktora sordum normal olabilir dediKızlar 2 günden beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum . İğnenin değdiği her yer mosmor oldu ve etrafına yayıldı. Herkeste böyle mi oluyor acaba
Cumartesi gidicem 7.haftada oluyorum o zman kesin gorunur herldeBen de 5+6 da gittiğimde bebek hatta yolc sac bile görülmemişti 7 haftada göründü
Ben doktora sordum bi sknti olmaz gebelikte dediBenimde kalp şeklinde gibi bir şey demişti doktor çok emin olmamakla birlikte. İnşallah bebeğe bir engel olmaz
Evet görünür yüksek ihtimalleCumartesi gidicem 7.haftada oluyorum o zman kesin gorunur herlde
İnşallah bu hafta çabucak geçerEvet görünür yüksek ihtimallekalp atışı da görülür inşallah
Insallah hemencik atlatırsınız iğne ile. Moralinizi bozmayın gelir geçer, ne sağlık sorunları var. Siz sağlıklı olduğunuz sürece hiçbir şeyin önemi yok.Benimde sağ tüpte çıktı canım bugün iğne vurulcam çok üzgünümmeğer atılmaz böyle ameliyatla alıncak çok korkuyorum
dpltor bugün aynı seyleri söyledi canım korkuyordum ama gerçekler sağ tüpte cıktk smdi iğneyle atmaya çalısıcam inşallah olmazsa ameliyat dedi sonrasında kesin rahim filmi dedi korkuyorum valla üzgünüm
Çok erkenKizlar hiç kiyafet aldiniz mi bebiş için çok erken biliyorum ama trendyolda o kadar minnoş kiyafetler var ki almamak için kendimi zor tutuyorumbenim gbi çilginlik yapmak isteyen varmi
Ahhaha ben hiç bir şey bakmadım bir emin olayım 3 ayını doldursun en azından diye düşündüm. İnşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruzda buradan ne aldın ne aldım diye muhabbetlerimiz dönerKizlar hiç kiyafet aldiniz mi bebiş için çok erken biliyorum ama trendyolda o kadar minnoş kiyafetler var ki almamak için kendimi zor tutuyorumbenim gbi çilginlik yapmak isteyen varmi
Çok erken
İnşallah kuzumAhhaha ben hiç bir şey bakmadım bir emin olayım 3 ayını doldursun en azından diye düşündüm. İnşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruzda buradan ne aldın ne aldım diye muhabbetlerimiz döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?