- 3 Mayıs 2024
- 74
- 107
- 8
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gittiğim kötüydü. Sonra ise iyiNasıldı kontrolünüz kızlar ben de Pazartesi gidicem inşallah, 5+1’im![]()
Doğru canım haklısın, ne diyeyim inşallah bir an önce keseyi de kalp atışını da görür bi süreliğine rahatlarızBetam 5897 çıktı çarşamba günü. Sadece ufak bi kese göründü. Ne bebek ne kalp atısı göremedik10gün sora tekrar gidicem en güzeli de bu zaten böyle git git göremeyince stres oluyor insana. Bi temelli git bebeğide kalp atısınıda görmek çok daha iyi oluyor
![]()
anladım canım sağ olasın.Yolk sac bebeğin beslenme kesesi arkadaşım. Embriyodan önce oluşur. Yüzük şeklinde görünür kesede. Yolk saçı görmemek sorun değil henüz yeni oluşmakta olabilir. Yolk sac plasenta oluşana kadar bebeği beklemekle görevlidir
Ben iyi bir devlet hastanesinden aldım ama en yakın 27’sine buldum, o zamana kadar kese ve kalp atışı için özele gidicem. İnşallah iyi doktora denk gelirizİlk gittiğim kötüydü. Sonra ise iyi
Kese ve beslenme kesesi yani yolk saco gördü. Ama henüz kalp atışı görülmüyor. Ona da 2 hafta sonra cagırdı. 7+2 olmuş olucam yani kalp için gidince inşallah
İnşallah canım. Stres yapmaya gerek yok Rabbim sağlık versin illaki göreceğiz.Doğru canım haklısın, ne diyeyim inşallah bir an önce keseyi de kalp atışını da görür bi süreliğine rahatlarız![]()
Amin inşallahBen iyi bir devlet hastanesinden aldım ama en yakın 27’sine buldum, o zamana kadar kese ve kalp atışı için özele gidicem. İnşallah iyi doktora denk geliriz
Ben tutmayı düşünmüyorum doktorumunda verdiği kağıtta yazıyorRamazan’da oruç tutacak mısınız?
Ben tutamam diye düşünüyorum. Çünkü şimdi bile hep açım sankiRamazan’da oruç tutacak mısınız?
Annem de diyordu da daha hiç yemedim bir de ceviz hiç sevmem de bebiş için yerim artık teşekkür ederim canımHer gün ceviz yiyin bir de arkadaşlar. Böyle düzenli bir hapı içer gibi en az 2 ceviz
Ben de doktorun önerisini bekleyecektim ama belli zaten evet tutmamamız gerekiyor o zaman, teşekkürler paylaştığın içinBen tutmayı düşünmüyorum doktorumunda verdiği kağıtta yazıyor
Ne kadar güzel açıklayıcı yazılar vermiş doktor. Diğer sflerini de paylaşabilir misin canım?Ben tutmayı düşünmüyorum doktorumunda verdiği kağıtta yazıyor
3.tabağımı yerken okuyorum mesajınıBen tutamam diye düşünüyorum. Çünkü şimdi bile hep açım sanki![]()
Rica ederim canım. Mutlaka ye. Bir de semiz otu arkadaşlar. Hamilelikte komboymuşAnnem de diyordu da daha hiç yemedim bir de ceviz hiç sevmem de bebiş için yerim artık teşekkür ederim canım![]()
Kızlarım avokodoyu püre gibi ezeceksiniz az zeytinyağ, az limon, çok hafif sarımsak tozu, tuz ekleyip veya sarımsak tozu olmadan da yiyebilirsiniz. Ekmek kızartıp üstüne sürebilirsiniz, sandviç tarzı yapabilirsiniz. 2 tane iyi haşlanmış yumurta, kaşar peynir, yeşilliklerle süper bir kahvaltı menüsü olurAy bende çok sevmiyorum iyice olgulanmassi lazım öyle tadı güzel olur ilişki konusunu ben demeden doktorum uyardı ilk üç ay yasak
Merhaba, öncelikle lütfen moralini bozma. Benim daha önce başıma geldi benzer bir durum. Betam çok az arttı. Dış gebelik ya da kimyasal gibi düşünüldü ama tam olarak öyle değilmiş. Bebek tutunmaya çalışmış ama kese oluşmadığı için tutunamamış. Kese de görünmedi. Bi şekilde tüpte yapışmış. Ben daha önce boş gebelikten kürtaj olduğum için ve her kürtaj da rahme biraz zarar verdiği için kürtaj istemedim. Karnımdan iğne yapıldı ve o şekilde düşürüldü. Bu şekilde birşey başına gelirse ( ki umarım senin öyle değildirMerhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazım
Rica ederim ne demek bu grup o yüzden var öğrendiğimiz bilgileri burada paylaşmak içinBen de doktorun önerisini bekleyecektim ama belli zaten evet tutmamamız gerekiyor o zaman, teşekkürler paylaştığın için
Gittim aşkım çok şükür bir sorun yok progestan kullanmaya devam et ilişki de yasak dedileyla210 muş arkadaşım gittin mi doktor ne dedi
Abur cuburu kestim öğrendiğim an zaten az yerdim ama ekstra ekstra dikkat etmemiz gereken şeyler var haklısınRica ederim ne demek bu grup o yüzden var öğrendiğimiz bilgileri burada paylaşmak içinbirde kesinlikle patates kızartmasi cips tüketmeyin doktorum bu konuda net bir şekilde uyardi size attığım kağıtta yaziyor