Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
9aralık. Ama benim Sata göre değil hesaplarima göre 19ocaktan sonra gibi geliyor tabi Allah bilir de cok gec oldu. Sadece betanın bu kadar yüksek cikmasi şaşırttı.
Yani 9 aralıksa normaldir. Benim 11 ocak 1500 küsür çıkmış. Bence kafana takma 19 ocak diye neden Düşündüğünü anlamadım

Yani 9 aralıksa normaldir. Benim 11 ocak 1500 küsür çıkmış. Bence kafana takma 19 ocak diye neden Düşündüğünü anlamadım
Cünkü korunuyorduk. Adet gecikmesi her ay yaşadığım bişey ve ben nasıl olsa adetim gecikti diye korunmayı atladım saldım diyelim. O sebeple zaten eğer 9aralığı baz alırsak benim 10haftalik falan gebe olmam lazim. Ama kese bile zor göründü bugün. Ne bebek ne kalp atısı gözükmedi.

Bende doktordan geldim. Tam 6 haftalık. Ama kanamam oldu baya yoğun ondan gittik. Kalp atışını gördük duymasak da.. umarım tutunur bebik
Yaa çok geçmiş olsun keseyi gördünüz mü inşallah sıkıntısız geçer herşey çok güzel ilerler

Benim de 5 haftalık. Ve ben 3,5 senedir hamile kalamıyodum burda süt ve maydanoz buharı diye bişey okuyup denedim ertesi ay hamile kaldım yani şoktayım olmaz diye düşünüyodum. Çok karışık duygular içindeydim. Hemen bebek isteyen bi arkadaşıma da yap dedim bakalım o da deneyecek. Allah herkese sağlıklı bi hamilelik süreci ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

O zaman geç döllenme mi oluyor acaba bu. Sizin kaçıncı bebek olacak inşallah

O zaman geç döllenme mi oluyor acaba bu. Sizin kaçıncı bebek olacak inşallah
Nasipse 3. olacak. İnan ben de şaşkınım nasil birsey doktor bile tam anlam veremedi. O yüzden bebek ve kalp atisi görmek icin 10gün sonrasina çağırdi. Betam da ilk zamanlara göre yüksek geldi bana 5binlerde. Ama araştirdim olabilirmis bazi gebeliklerde. Bekliyorum bende ne olacagi 10gün sora belli olacak umarim hersey saglikla ilerler.

bende eryamandayım simdilik zahide kücük e gidiyorum. ilk kızım hüseyın pehlivan a gitmiştim.

birde devlette yenimahalle yıldırım beyazıt unıversıtesı hastanesınde senem mine ve sinem ece diye ıkı doktor var ikiside okadar tatlı ki tavsıye ederim özelden farkı yoktu ilgilerinin ben cok sevdım
Zahide Küçük görmüştüm ben de özel poliklinikte sanırım o ücretleri nasıl. Eryaman hastanesinde daha önce bir doktora gitmiştim gebelik öncesi hiç memnun kalmadım diğer doktor hakkında da iyi okumadım pek orayı tavsiye etmem. Ben medicalpark ta Ayşegül ve Aysun hoca gittim şimdilik bir de lokman hekim sincanda Özgül hocaya gideceğim
Kızlar 6+2 bebek oluşmuş kalp oluşmuş çok şükür
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Bende doktordan geldim. Tam 6 haftalık. Ama kanamam oldu baya yoğun ondan gittik. Kalp atışını gördük duymasak da.. umarım tutunur bebik
Kanama için ilaç veriyorlar sanırım kanaması olup sağlıklı ilerleyen çok duydum sizde strese girmeyin ve yormayın kendinizi iyi olur inşallah

eryaman hastanesi gerçekten kötü ama. zahide kücük 2600nakit 2900kart canım

Belki ikizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…