- 30 Ocak 2014
- 298
- 169
- 333
Çok çok sevindim. Gözün aydın olsun.Evet ulaştım. Yerleşme kanaması olabilir dedi. Kullandığım ilaçların dozunu arttırdı. Doktor muayenesine gittim keseyi de gördük çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok sevindim. Gözün aydın olsun.Evet ulaştım. Yerleşme kanaması olabilir dedi. Kullandığım ilaçların dozunu arttırdı. Doktor muayenesine gittim keseyi de gördük çok şükür![]()
Test negatif çıktıYapınca haber ver mutlaka allah isteyen herkese nasip etsin ilk bebeğim olacak umarım benimde tutmuştur
Evet acele etmemek lazım hayırlısıyla gecikmeyide bekle. Günaydın bu arada bütün gece rüyamda bebeğimi gördüm acaba bi mesjamıydı yaTest negatif çıktıadet günüm yarın. Kısmet artık. Rabbim en güzel zamanda nasip etsin.
Ayy çok teşekkür ederimAa hadi hayırlı olsun gözünüz aydın![]()
Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallahÇok çok sevindim. Gözün aydın olsun.
Test negatif çıktıadet günüm yarın. Kısmet artık. Rabbim en güzel zamanda nasip etsin.
Gerçekten mi yaa bende adet günümde ve bie gün geçince yaptım negatifti kan bu gün altıncı gün gecikmenin acaba çıkarmıBen 2 gün önce yaptım negatifti idrarda. Hatta 1 hafta öncesi kan tesitim de negatifti. Adet günüm 3 gün gecikince kan verdim 238 çıktı. Sabırlı ol canım Allah yardımcın olsun
Anlatır mısın belirti falan gördün mü nasıl oldu ne hissettinBen 2 gün önce yaptım negatifti idrarda. Hatta 1 hafta öncesi kan tesitim de negatifti. Adet günüm 3 gün gecikince kan verdim 238 çıktı. Sabırlı ol canım Allah yardımcın olsun
Acaba gecikmenin 15-20 gününü beklemek mi lazım yoksa varsa zaten çıkarmıBen 2 gün önce yaptım negatifti idrarda. Hatta 1 hafta öncesi kan tesitim de negatifti. Adet günüm 3 gün gecikince kan verdim 238 çıktı. Sabırlı ol canım Allah yardımcın olsun
Hayırlı olsun bol bol dua edin, kötü ihtimaller herkes için geçerli. Demekki Allah istedi ve oldu öyle düşünelim.Ben de aranıza katıldım, henüz doktora gitmedim erken gitmek istemedim ama içim içimi yiyo9 yaşında bir çocuğum var bu hiç beklenmedik bir anda oldu şoku atlatamadım sanırım, yaşım kilom herşey sorun ağız tadıyla sevinemiyorum kötü ihtimalleei aklımdan çıkaramıyorum
Çok teşekkür ederim güzel hikayeler rahatlatıyor gerçektenAnnem 41 de kardeşime hamile kaldı 42 de doğurdu. Ve şu an 4.5 yaşında. Gayet sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirdi. Hiç olumsuz düşünecek bir şey yok. Canınızı sıkmayınBen de hamileyim öğreneli 3 gün oluyor. Salı günü kese görmeye gideceğim. Hayırlı olsun size de
![]()
38 yaşındayım , amin inşallah hepimizin ki sağlıkla gelsinYaşınız kaç sakıncası yoktur inşAllah sormamin? Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun.
Doğru söylüyorsunuz, vakti bu zamanmış diyorum kalp atışını duyduktan sonra belki azalır evhamlarım,hepimiz için hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun bol bol dua edin, kötü ihtimaller herkes için geçerli. Demekki Allah istedi ve oldu öyle düşünelim.![]()
Merhabalar çok geçmiş olsun. Dün ben de aynısını yaşadım acele bir şekilde doktora gittim. Kendini çok yorma dedi. Keseyi gördük çok şükür. Hatta ikiz olduğunu öğrendimMerhaba kızlar, 2 gün önce keseyi gördük doktor her şey yolunda vs dedi. Ama yarım saat önce bir lekelenme yaşadım. Peçeteyle silince şuan yok ama iç çamaşırında azıcık var ordan farkettim. Korkmalı mıyım
Arkadaşlardan biri daha aynı olayı yaşadı ama Elhamdülillah bir sorun yok dediler. Buraya yazdı hatta. Bu vesile ile keseyi görmüş oldu. Endişe etmeyin iyidir bebeğimiz. Yinede için rahat etmesi için doktorun ile görüş istersen.Merhaba kızlar, 2 gün önce keseyi gördük doktor her şey yolunda vs dedi. Ama yarım saat önce bir lekelenme yaşadım. Peçeteyle silince şuan yok ama iç çamaşırında azıcık var ordan farkettim. Korkmalı mıyım
Aaaa ikiz bebiş geliyor. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler. Hayırlı evlatlar olsunlar. Rabbim hep güzel zamanlar göstersin. Ne güzel bir haber. Akşam endişe etmiştim kanama geçti mi diye düşünürken yazdığını gördüm çok sevindim. Şimdide bu haber harika hissettirdi. Maşallah Sübhanallah.Merhabalar çok geçmiş olsun. Dün ben de aynısını yaşadım acele bir şekilde doktora gittim. Kendini çok yorma dedi. Keseyi gördük çok şükür. Hatta ikiz olduğunu öğrendimyerleşme kanaması olabilir dedi. Yoğun bir kanama yaşamadıktan sonra ara sıra bu şekilde lekelenmeler normal dedi. Bu arada ben progestan ve Estrofem tablet de kullanıyorum
Benim adet olacak mış gibi sancım vardı. Kan vermeye giderken bile son kez bi wc yaptım. Onun haricinde 2 hafta sürekli göğüs uçlarım biber sürmüş gibi yandı bildiğin biber sürülmüş sanki ve kararmaya başlamıştı. Ben 1 hafta önce kanda negatifi görünce değilimdir heralde dedim kendi kendime kendimi sorguladım sürekli ve idrar testi de negatif olunca kesin adet olacam diyordum üzülüyordum Erken test vermemek lazım gerçekten.Anlatır mısın belirti falan gördün mü nasıl oldu ne hissettin
Ben 3. Gün verdim o kadar beklemezdim sanırım. Bir de bariz göğüs ucu yanmam çoktu. Afedersin ama aşırı gaz çıkarıyordum bir anormallik vardı bende. Kendimden korkmuştumAcaba gecikmenin 15-20 gününü beklemek mi lazım yoksa varsa zaten çıkarmı
Bütün belirtilerin aynısını yaşıyorum. Adet olacakmış gibi göğüsler ve karnım şiş ve gaz olayı bende de var. Pazartesi kan vereceğim. inşAllah güzel haberler ile buraya yazarımBen 3. Gün verdim o kadar beklemezdim sanırım. Bir de bariz göğüs ucu yanmam çoktu. Afedersin ama aşırı gaz çıkarıyordum bir anormallik vardı bende. Kendimden korkmuştum
Amin canım hayırlı haberlerin olsun inş.Bütün belirtilerin aynısını yaşıyorum. Adet olacakmış gibi göğüsler ve karnım şiş ve gaz olayı bende de var. Pazartesi kan vereceğim. inşAllah güzel haberler ile buraya yazarım
Bu gün tekrar test yaptım kan testi negatif çıktı çok üzüldüm açıkçası belirtiler yoğun adette yok gebelikte ama doktorum geç döllenme olduysa 15-20 gün bekle dedi ve pazartesi yanına çağırdı ne yapacam bilemedimBenim adet olacak mış gibi sancım vardı. Kan vermeye giderken bile son kez bi wc yaptım. Onun haricinde 2 hafta sürekli göğüs uçlarım biber sürmüş gibi yandı bildiğin biber sürülmüş sanki ve kararmaya başlamıştı. Ben 1 hafta önce kanda negatifi görünce değilimdir heralde dedim kendi kendime kendimi sorguladım sürekli ve idrar testi de negatif olunca kesin adet olacam diyordum üzülüyordum Erken test vermemek lazım gerçekten.