Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Benim ilk gebeligimde de lekelenme benzeri bı şey olmuştu ama adet tarihimden sonra oldu diye hatırlıyorum yani gebeliği öğrendikten sonra. Bu seferde adete 6 gün kala yasadim bunu. Yerleşme kanaması mi yoksa regl başlangıcımiydi bilemedim. Regl öncesi belirtilerim şu anki durumumla ayni ama. ruhsal değişim. Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı. Tek farklı olan göğüs hassasiyeti regle bi hafta kala biterdi ama iki gün kalmasına rağmen hala goguslerde acıma devam ediyor. Sanırım dayanamayip yarın test yapacağım. Çıkar mı bilemiyorum.

Benim ilk gebeligimde de lekelenme benzeri bı şey olmuştu ama adet tarihimden sonra oldu diye hatırlıyorum yani gebeliği öğrendikten sonra. Bu seferde adete 6 gün kala yasadim bunu. Yerleşme kanaması mi yoksa regl başlangıcımiydi bilemedim. Regl öncesi belirtilerim şu anki durumumla ayni ama. ruhsal değişim. Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı. Tek farklı olan göğüs hassasiyeti regle bi hafta kala biterdi ama iki gün kalmasına rağmen hala goguslerde acıma devam ediyor. Sanırım dayanamayip yarın test yapacağım. Çıkar mı bilemiyorum.
Yapınca haber ver mutlaka allah isteyen herkese nasip etsin ilk bebeğim olacak umarım benimde tutmuştur

Ben de aranıza katıldım, henüz doktora gitmedim erken gitmek istemedim ama içim içimi yiyo🙈 9 yaşında bir çocuğum var bu hiç beklenmedik bir anda oldu şoku atlatamadım sanırım, yaşım kilom herşey sorun ağız tadıyla sevinemiyorum kötü ihtimalleei aklımdan çıkaramıyorum

Ben de aranıza katıldım, henüz doktora gitmedim erken gitmek istemedim ama içim içimi yiyo🙈 9 yaşında bir çocuğum var bu hiç beklenmedik bir anda oldu şoku atlatamadım sanırım, yaşım kilom herşey sorun ağız tadıyla sevinemiyorum kötü ihtimalleei aklımdan çıkaramıyorum
Nasipte varmış demek ki, Allah tamamına erdirsin, kaç yaşındasınız?

Hayırl olsun rabbim bereketiyle göndersin🤲🏻 bence mutlu olun🌸 benim kayın balidem 42 de doğurmuş görümcemle kaynım arası 23 yaş🤣 iyi ki doğurmuşum diyor sürekli
Ben 6 yaşına kadar çok istemiştim olmadı, eşimin sperm sayısı çok düşüktü ilki de bizim için mucize gibi olmuştu zaten. Nasıl olsa olmuyo diye biz de korunmuyorduk. 10 yaş ara çok geliyo ben rahata alıştım, ben geçen ay sahura bile zor kalktım ya şimdi uykusuz geceleri düşünmesi bile🤣

Annem 41 de kardeşime hamile kaldı 42 de doğurdu. Ve şu an 4.5 yaşında. Gayet sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirdi. Hiç olumsuz düşünecek bir şey yok. Canınızı sıkmayın ☺️ Ben de hamileyim öğreneli 3 gün oluyor. Salı günü kese görmeye gideceğim. Hayırlı olsun size de ❤️

Annem 41 de kardeşime hamile kaldı 42 de doğurdu. Ve şu an 4.5 yaşında. Gayet sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirdi. Hiç olumsuz düşünecek bir şey yok. Canınızı sıkmayın ☺️ Ben de hamileyim öğreneli 3 gün oluyor. Salı günü kese görmeye gideceğim. Hayırlı olsun size de ❤️
Beta değerin kaç canım kaç haftalıksın🌸 sağlıcakla kucğaına al

Yaşınız kaç sakıncası yoktur inşAllah sormamin? Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun.

Amin hepimiz hayırlısıyla alalım inşallah.
1 Nisanda kaset ve strip testte gördüm hemen kan verdim 507 idi. Sat 26 şubattı. Regl döngüm 29-32 gün arası. İlk gebelik olacak senin nasıldı canım 🥹
Ben kan verdim 40 çıktı ilk önce🤣… normalde 14. Gün yumurtlarım bu ay 26. Gün yumurtladım🫣 suan değerim perşembe 164 tü .

Back
X