Amin amin umarım ya kaç yaşındasınızBende de pcos var ve adetim çok düzensizdi ama yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğüm için ilaç iğne derken düzene girdi. Umarım en kısa sürede dualarımız kabul olur. Kan verdiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin umarım ya kaç yaşındasınızBende de pcos var ve adetim çok düzensizdi ama yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğüm için ilaç iğne derken düzene girdi. Umarım en kısa sürede dualarımız kabul olur. Kan verdiniz mi?
Yarın sabah ilk idrarla bakayım öyleyse, umarım güzel sonuç çıkarErken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor. Varsa çıkar bence şu an. Belirtiye takılmayın, genelde adet tarihi geçtikten sonra belirti oluyor.
28 yaşındayım, 2 yıldır evliyim ve korunmasız ilişkiye rağmen 1 kere kimyasal yaşadım, onun dışında gebelik elde edemedim, eşimde de herhangi bir problem yok ama zamanı değil demek ki olmuyorAmin amin umarım ya kaç yaşındasınız
Erkenden yapma aşkım şu Beta takibi yapmak kadar stresli bir şey yokBen de aranıza katılmak istiyorumiki ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, bu ay ovulasyon takibi yaptım ve değerlendirdim, sat 8 mart bat 7 nisan, 24 mart yumurtlama 26 mart çatlama günümdü. Ama maalesef hiç belirtim yok. Acaba erken gebelik testi yapsam şu an sonuç yanıltır mı sizce? Negatif görmekten de korkuyorum bu arada
![]()
Benimde sat 16 şubatz ama geç döllenme oldu ovü takip yaptımBenimde 16 şubat sat ama daha birşey yok beş günlük gecikme var test yaptım negatif kaç gün beklemeliyim çok stresliyim
Tebrik ederiimmmAy bende hamileyim galiba![]()
Yarın adete 2 gün kalmış olacak aslında, sabredebilirsem beklerim gecikmeyiErkenden yapma aşkım şu Beta takibi yapmak kadar stresli bir şey yok
Tebrikler sağlıkla inşallahhAy bende hamileyim galiba![]()
Âmin canım benim teşekkür ederimTebrikler sağlıkla inşallahh![]()
Amin inşallah yaMerhaba kizlar. Benimde adet tarihim 6 Nisan beklemek gerçekten çok zormuş. İki gün önce adet olacagim zannettim. Bir kaç damla kahverengi leke geldi. Peceteye silince farkettim. Adet oldum diye düşündüm. Ped taktım Ama sonra kesildi. Şimdi hiç yok. Adet ağrısı gibi kaşık agrisi çekiyorum. Göğüslerim çok acıyor. Adet mi olacağım hamilelik belirtisi mi hic Emin değilim. Hiç hissedemem böyle şeyleri. İnşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize.
Benim bat 3 Nisan. Hala adet olmadım. Gerçekten beklemesi çok yorucu. Her tarafım şişti sanki adet olacakmış gibi. Göğüsler çok şişti karnimda öyle. Kasıklarıma ara ara gelen ağrı ve bel ağrısı var. Baş ağrısı yaşıyorum. Pazartesi günü kan vereceğim inşAllah. inşAllah bende bu alana hamileyim yazabilirim. Yeni gelen tüm arkadaşlara güzel hamilelikler geçirmesi nasip olsun. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.
Lekelenme olacak diye bir şey yok. Bazılarında olabilir. Herkeste olacak diye bir durum yok. Kasık karın ve baş ağrısı iki sebeple oluyor. Ya erken gebelik belirtisi yada adet öncesi sendromu. Normalde adet öncesi bu belirtiler olur mu?Benim hiç lekelenmem falanda olmadı ama kasık karın ve baş ağrım var
Karnım ağrır sadeceLekelenme olacak diye bir şey yok. Bazılarında olabilir. Herkeste olacak diye bir durum yok. Kasık karın ve baş ağrısı iki sebeple oluyor. Ya erken gebelik belirtisi yada adet öncesi sendromu. Normalde adet öncesi bu belirtiler olur mu?