Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Bende de pcos var ve adetim çok düzensizdi ama yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğüm için ilaç iğne derken düzene girdi. Umarım en kısa sürede dualarımız kabul olur. Kan verdiniz mi?
Amin amin umarım ya kaç yaşındasınız

Amin amin umarım ya kaç yaşındasınız
28 yaşındayım, 2 yıldır evliyim ve korunmasız ilişkiye rağmen 1 kere kimyasal yaşadım, onun dışında gebelik elde edemedim, eşimde de herhangi bir problem yok ama zamanı değil demek ki olmuyor

Ay bende hamileyim galiba🫣

Eklentiler

• IMG_9331.webp
    IMG_9331.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_9299.webp
    IMG_9299.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 38
Ben de aranıza katılmak istiyorum 🥹 iki ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, bu ay ovulasyon takibi yaptım ve değerlendirdim, sat 8 mart bat 7 nisan, 24 mart yumurtlama 26 mart çatlama günümdü. Ama maalesef hiç belirtim yok. Acaba erken gebelik testi yapsam şu an sonuç yanıltır mı sizce? Negatif görmekten de korkuyorum bu arada 🥲
Erkenden yapma aşkım şu Beta takibi yapmak kadar stresli bir şey yok

hadi kızlar ya darısı bizde bizde iki aydır deniyoruz ama tık yok ilk kez adetim gecikti ama kan ve idrar testleri negatif kasıklarımda ağrı var ama gelmiyor ne yapmam lazım bilmiyorum

Bebek varsa belli olsun yoksada adet söktürücü kullanıp denemelere devam etmek istiyorum bu ikilem çok kötü ya 😟

Benim bat 3 Nisan. Hala adet olmadım. Gerçekten beklemesi çok yorucu. Her tarafım şişti sanki adet olacakmış gibi. Göğüsler çok şişti karnimda öyle. Kasıklarıma ara ara gelen ağrı ve bel ağrısı var. Baş ağrısı yaşıyorum. Pazartesi günü kan vereceğim inşAllah. inşAllah bende bu alana hamileyim yazabilirim. Yeni gelen tüm arkadaşlara güzel hamilelikler geçirmesi nasip olsun. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.

Merhaba kizlar. Benimde adet tarihim 6 Nisan beklemek gerçekten çok zormuş. İki gün önce adet olacagim zannettim. Bir kaç damla kahverengi leke geldi. Peceteye silince farkettim. Adet oldum diye düşündüm. Ped taktım Ama sonra kesildi. Şimdi hiç yok. Adet ağrısı gibi kaşık agrisi çekiyorum. Göğüslerim çok acıyor. Adet mi olacağım hamilelik belirtisi mi hic Emin değilim. Hiç hissedemem böyle şeyleri. İnşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize.

Merhaba kizlar. Benimde adet tarihim 6 Nisan beklemek gerçekten çok zormuş. İki gün önce adet olacagim zannettim. Bir kaç damla kahverengi leke geldi. Peceteye silince farkettim. Adet oldum diye düşündüm. Ped taktım Ama sonra kesildi. Şimdi hiç yok. Adet ağrısı gibi kaşık agrisi çekiyorum. Göğüslerim çok acıyor. Adet mi olacağım hamilelik belirtisi mi hic Emin değilim. Hiç hissedemem böyle şeyleri. İnşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize.
Amin inşallah ya

Benim bat 3 Nisan. Hala adet olmadım. Gerçekten beklemesi çok yorucu. Her tarafım şişti sanki adet olacakmış gibi. Göğüsler çok şişti karnimda öyle. Kasıklarıma ara ara gelen ağrı ve bel ağrısı var. Baş ağrısı yaşıyorum. Pazartesi günü kan vereceğim inşAllah. inşAllah bende bu alana hamileyim yazabilirim. Yeni gelen tüm arkadaşlara güzel hamilelikler geçirmesi nasip olsun. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.

Arkadaşlar lekelenme ne zaman oluyor rahime yerleştikten kaç gün sonra veya ilişkiden kaç gün sonra

Benim hiç lekelenmem falanda olmadı ama kasık karın ve baş ağrım var

Benim hiç lekelenmem falanda olmadı ama kasık karın ve baş ağrım var
Lekelenme olacak diye bir şey yok. Bazılarında olabilir. Herkeste olacak diye bir durum yok. Kasık karın ve baş ağrısı iki sebeple oluyor. Ya erken gebelik belirtisi yada adet öncesi sendromu. Normalde adet öncesi bu belirtiler olur mu?

Lekelenme olacak diye bir şey yok. Bazılarında olabilir. Herkeste olacak diye bir durum yok. Kasık karın ve baş ağrısı iki sebeple oluyor. Ya erken gebelik belirtisi yada adet öncesi sendromu. Normalde adet öncesi bu belirtiler olur mu?
Karnım ağrır sadece

Back
X