- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.101
Arkadaşlar benim ilk kontrolüm 22 nisan tam 1 hafta var bugün itibariylede başladım tam 6 haftalığım.Fakat çok merak ediyorum kese oluştu mu bebek oluştu mu diye sizce bir hafta beklemeli miyim yoksa bugün gitmeli miyim
yapma öyle bak bende ondan aldım bir yandan vicdan yapıyorum hamileligimi ogrendigimden beri karnimi doyurmadab icmedim bir sabah bir aksam bir de arada onuda kirip ictim bence hallederizNe yalan söyliyim ben bırakamadım,şöyle bir bulantı falan yapsada tiksinsem diyorum artık.böyle olanları duymuştum çünkü.şuan slim olanlardan 5-6 tane tüketiyorum ama dua edin bir an önce tiksineyim arkadaşlar
Ben de bu gece düşündüm de yatağı ayırırsam kendini dışlanmış hissedecek, Ama nasıl sığacazYa aynı kaderi paylaşıyoruz. Sütten kesme kısmı en büyük sorun şu an kafamdaki. Memede uyutuyorum ben hala ve gece de çok emiyor. Hamileyken sütun tadı değişir derler ya bakalım en büyük umudum o şu an. Yatağımi ayirmak istemiyorum biraz daha büyüsün. Ama memeyi bırakması lazım 4-5 ay sonra
Canım günde 3 kez kan değil de 2 günde bir kan vermen gerekiyor. HCG hormonu 48 saatte ikiye katlanarak ilerler. Eğer iyi bir artış olmamışsa veya azalmışsa maalesef sağlıklı bir gebelik değildir. Ultrasonda görünene kadar bir gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemedigi sadece böyle anlasiliyorÇalışıyorum günde 3 kez kan verememnasıl yaparım bilmiyorum yarın doktorumla görüşeyim inşallah sağlıkla ilerler cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Bence yatak ayırmak için çok küçükler daha ya zaten bebeğime ihanet etmişim gibi geliyor bazenBen de bu gece düşündüm de yatağı ayırırsam kendini dışlanmış hissedecek, Ama nasıl sığacazsütün tadı 4.ayda değişebiliyormuş ona umutlandım. Kıyamıyorum da yaa ben de sütle uyutuyorum bakalım o zaman uykusu nasıl olacak..
Anladım canımCanım günde 3 kez kan değil de 2 günde bir kan vermen gerekiyor. HCG hormonu 48 saatte ikiye katlanarak ilerler. Eğer iyi bir artış olmamışsa veya azalmışsa maalesef sağlıklı bir gebelik değildir. Ultrasonda görünene kadar bir gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemedigi sadece böyle anlasiliyor3 kez bu şekilde kan verip düzenli artış görürsek yeterli olur demek istemiş innocence_ doğru anladım dimi
Aynen aynı görüşteyizBence yatak ayırmak için çok küçükler daha ya zaten bebeğime ihanet etmişim gibi geliyor bazenHem çok daha uzun emzirmek isterdim hem anne kucağına doyamayacak gibi geliyor. Düşündükçe icim kötü oluyor bazen. Ama bi yandan da bir çocuğa en güzel hediye kardesmis gibi geliyor. İlerde bana teşekkür edeceğine eminim. Yaşım da 34 olunca ikinciyi 40li yaslarima bırakmak istemedim açıkçasi. Gerçi günümüzde 40 yaş da geç diyemem ama ben kendime güvenemem o zaman. 40imda ikisini de okula gönderip uyuycam artık nasipse. Hayallerim öyle sen kaç yaşındasın bu arada
Evet öyle demek istemiştim cnmCanım günde 3 kez kan değil de 2 günde bir kan vermen gerekiyor. HCG hormonu 48 saatte ikiye katlanarak ilerler. Eğer iyi bir artış olmamışsa veya azalmışsa maalesef sağlıklı bir gebelik değildir. Ultrasonda görünene kadar bir gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemedigi sadece böyle anlasiliyor3 kez bu şekilde kan verip düzenli artış görürsek yeterli olur demek istemiş innocence_ doğru anladım dimi
Saglıklı ilerliyor kademe kademe gitgine göreSelam kızlar. Transfer hariç
9. Gün 63
11. Gün 156 çıktı kan değerim doktorum 17. Gün yeniden vermemi istedi.
17. Gün 1047 çıktı. 19. Gün yine verelim dedi. Normalde tam iki kattan hesaplayınca 17. Gün 1200 olması gerekiyordu 1047 olmuş. Az mı sizce ? Bir terslik yok değil mi
Etiketlesinler seni atlıyor olabilir sin yeni gelenlere bende söylerimKızlar gördüğüm herkesi listeye yazdım ama beni görmemişsin diyen var mı atlamış olmayayım??
Tam iki kat artış olmamış ama %90 artış olmuş. Aslında %60 ın üstünde olduğunda sorun yok diyorlar ama insan yine de telaş ediyorSaglıklı ilerliyor kademe kademe gitgine görebir sorun olsa en başta kalkmazdı
Sen vücudunda o stresi üretmeyi bırakıp bebegi ne odaklan bak herşey ne kadar güzel ilerliyor stres çık etkiliyor hormonlarıTam iki kat artış olmamış ama %90 artış olmuş. Aslında %60 ın üstünde olduğunda sorun yok diyorlar ama insan yine de telaş ediyor
Haklısın teşekkür ederimSen vücudunda o stresi üretmeyi bırakıp bebegi ne odaklan bak herşey ne kadar güzel ilerliyor stres çık etkiliyor hormonları
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimiziben adetime 4 gün kala test yaptım ve silik cizgi çıktı ertesi gün birazdaha belirgindi ve kadın doktorum hamile olduğumu söyledi idrar testime bakarak kan vermedim bentabi bir hafta sonra hastaneye gittim ve orda kanımı aldılar ilk beta 1800 iki gün sonra 3600 çıktı canım toplam 3 erken gebelik testi yapmıştım
İnşallahyapma öyle bak bende ondan aldım bir yandan vicdan yapıyorum hamileligimi ogrendigimden beri karnimi doyurmadab icmedim bir sabah bir aksam bir de arada onuda kirip ictim bence hallederiz
benimdeee:)Benim randevum 17 nisanda çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?