Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6

yapma öyle bak bende ondan aldım bir yandan vicdan yapıyorum hamileligimi ogrendigimden beri karnimi doyurmadab icmedim bir sabah bir aksam bir de arada onuda kirip ictim bence hallederiz

Ben de bu gece düşündüm de yatağı ayırırsam kendini dışlanmış hissedecek, Ama nasıl sığacaz sütün tadı 4.ayda değişebiliyormuş ona umutlandım. Kıyamıyorum da yaa ben de sütle uyutuyorum bakalım o zaman uykusu nasıl olacak..

Çalışıyorum günde 3 kez kan veremem nasıl yaparım bilmiyorum yarın doktorumla görüşeyim inşallah sağlıkla ilerler cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Canım günde 3 kez kan değil de 2 günde bir kan vermen gerekiyor. HCG hormonu 48 saatte ikiye katlanarak ilerler. Eğer iyi bir artış olmamışsa veya azalmışsa maalesef sağlıklı bir gebelik değildir. Ultrasonda görünene kadar bir gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemedigi sadece böyle anlasiliyor 3 kez bu şekilde kan verip düzenli artış görürsek yeterli olur demek istemiş innocence_ doğru anladım dimi

Bence yatak ayırmak için çok küçükler daha ya zaten bebeğime ihanet etmişim gibi geliyor bazen Hem çok daha uzun emzirmek isterdim hem anne kucağına doyamayacak gibi geliyor. Düşündükçe icim kötü oluyor bazen. Ama bi yandan da bir çocuğa en güzel hediye kardesmis gibi geliyor. İlerde bana teşekkür edeceğine eminim. Yaşım da 34 olunca ikinciyi 40li yaslarima bırakmak istemedim açıkçasi. Gerçi günümüzde 40 yaş da geç diyemem ama ben kendime güvenemem o zaman. 40imda ikisini de okula gönderip uyuycam artık nasipse. Hayallerim öyle sen kaç yaşındasın bu arada

Anladım canım çok teşekkür ederim

Aynen aynı görüşteyiz Parkta çocuk görse peşinde dolaşıyor tüm çocuklar da tek oynamaya alışmış garipsiyorlar oğlumu. Öyle görünce bile çok üzülüyorum o yüzden iyi bir karar aldığımı umuyorum.

Yaşım 30 bilgilerimi yazıcam ama daha hastaneye gitmedim hatta beta bile vermedim o yüzden biraz bekliyorum bugün bakıcaz betaya

Selam kızlar. Transfer hariç
9. Gün 63
11. Gün 156 çıktı kan değerim doktorum 17. Gün yeniden vermemi istedi.
17. Gün 1047 çıktı. 19. Gün yine verelim dedi. Normalde tam iki kattan hesaplayınca 17. Gün 1200 olması gerekiyordu 1047 olmuş. Az mı sizce ? Bir terslik yok değil mi

Evet öyle demek istemiştim cnm

Saglıklı ilerliyor kademe kademe gitgine göre bir sorun olsa en başta kalkmazdı

Tam iki kat artış olmamış ama %90 artış olmuş. Aslında %60 ın üstünde olduğunda sorun yok diyorlar ama insan yine de telaş ediyor
Sen vücudunda o stresi üretmeyi bırakıp bebegi ne odaklan bak herşey ne kadar güzel ilerliyor stres çık etkiliyor hormonları

Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi sağlıkla ilerlesin bu sürecimiz inşallah

Arkadaşlar bu gün 16. Gün hala adet olmadım testler negatif çıkıyor doktor 20. Gün tekrar test dedi bu zamana kadar öğrenmeyip 20. Günde pozitife dönen varmı bi umut bekliyorum normalmi

Kızlar doktorumla görüştüm 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi , duruma göre randevu için haberleşiriz dedi . Sağlık ocağında verirsem ne zaman çıkar sonucum ? Bilginiz var mı? Özel sağlık sigortam var ama beta testini karşılamıyor dün 800 lira ödeme yaptım. Ne önerirsiniz yine özelde mi yaptırsam

Kızlar bide 2 gün sonra derken cuma günü mü kan vermeliyim perşembe mi ? Dün akşam yapmıştım ilkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…