- 14 Haziran 2022
- 834
- 1.037
- 43
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.121
Karından görünebilmesi için betanın 3000 olması gerekKızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın doktoru arıycam beni ne zaman çağırır sizce kese için? 89,97 değerim nasıl bugün bat tarihim di düşük mü sizce ? Birde benim kasıklarım bacaklarım ağrıyor normal mi ?
cuma sabah asmye gidip kan verin. sonuçlar öğleden sonra 4 gibi e nabıza düşüyor. Ama bulunduğunuz ile göre değişkenlik gösterebilir. Daha erken veya geç yansıyabilir.Kızlar bide 2 gün sonra derken cuma günü mü kan vermeliyim perşembe mi ? Dün akşam yapmıştım ilkini
30Kızlar hadi listemizi yapalım artık
Yarın pcde hepsini gireceğim. İlk sayfa tablodaki bilgilerinizi yazar mısınız
Son adet tarihiniz
Kese ne zaman göründü
Kalp atışı ne zaman duyuldu
Tahmini cinsiyet
Ve tahmini doğum tarihi
Cinsiyet ve doğum tarihlerini de sonra paylaşacağız inşallah
Kaç olması gerekiyor değerimin ?cuma sabah asmye gidip kan verin. sonuçlar öğleden sonra 4 gibi e nabıza düşüyor. Ama bulunduğunuz ile göre değişkenlik gösterebilir. Daha erken veya geç yansıyabilir.
Kese için kaç olması gerek peki daha doğrusu ilk muayene için?Karından görünebilmesi için betanın 3000 olması gerek
Yarın akşam vermelisin yine aynı saatlere dikkat et canım benimKızlar bide 2 gün sonra derken cuma günü mü kan vermeliyim perşembe mi ? Dün akşam yapmıştım ilkini
Yarın akşam mı vermeliyim ? Cuma sabah mı kafam karıştı kusura bakmayın diğer arkadaş cuma sabahı yazmış , ben dün akşam saat 19:15 te kan verdim yarın akşam da aynı saatte mi vermeliyimYarın akşam vermelisin yine aynı saatlere dikkat et canım benim
Evet yarı akşam tam iki gün oluyor kıyas daha iyi yapılırYarın akşam mı vermeliyim ? Cuma sabah mı kafam karıştı kusura bakmayın diğer arkadaş cuma sabahı yazmış , ben dün akşam saat 19:15 te kan verdim yarın akşam da aynı saatte mi vermeliyim
Tamam canım çok sağolEvet yarı akşam tam iki gün oluyor kıyas daha iyi yapılır
Çok teşekkür ederim cnm yarın sabah gidicem inşCanım kendini suçlamana hiç gerek yok. Kahverengi leke gebelikte çok sık oluyor. Muhtemelen herşey yolunda ama temkinli olup muayene olmanda fayda var bence
kese için 3000 olması gerekiyor. 1500 olduğunda vajinal ultrason ile 3000 oldğunda karından ultrasonla kese görünüyorKese için kaç olması gerek peki daha doğrusu ilk muayene için?
Zaten farklı laboratuvara vereceğiniz için elbette farklılık olacak. Tavsiye edilen aynı saatte 2 gün sonra aynı yere vermektir.Yarın akşam mı vermeliyim ? Cuma sabah mı kafam karıştı kusura bakmayın diğer arkadaş cuma sabahı yazmış , ben dün akşam saat 19:15 te kan verdim yarın akşam da aynı saatte mi vermeliyim
Yok aynı yere gideceğim yineZaten farklı laboratuvara vereceğiniz için elbette farklılık olacak. Tavsiye edilen aynı saatte 2 gün sonra aynı yere vermektir.
Vajinal muayene için riskli olduğu söyleniyor lekelenme gibi durumları oluşturdu yönünde sizce bekleme miyimkese için 3000 olması gerekiyor. 1500 olduğunda vajinal ultrason ile 3000 oldğunda karından ultrasonla kese görünüyor
Bence bekleyin sata göre 5 haftalık olduğunuzda kese görünür zaten. Ben 5+3 de gittiğimde kese görünmüştü betam da 9000 diVajinal muayene için riskli olduğu söyleniyor lekelenme gibi durumları oluşturdu yönünde sizce bekleme miyim
inşallah canımSağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizisağlıkla ilerlesin bu sürecimiz inşallah
O zaman karından baktılar size değil miBence bekleyin sata göre 5 haftalık olduğunuzda kese görünür zaten. Ben 5+3 de gittiğimde kese görünmüştü betam da 9000 di
Sat a göre bugün 4+1Bence bekleyin sata göre 5 haftalık olduğunuzda kese görünür zaten. Ben 5+3 de gittiğimde kese görünmüştü betam da 9000 di
Bana karından bakıldı.Sat a göre bugün 4+1
O zaman ben 23-24 Nisan gibi mi gitmeliyim
Çok teşekkür ederim. Zaten doktor bana sonuç için ararsın randevu gününü öyle konuşalım dediBana karından bakıldı.
Sizin şuan çok erken 5 haftalık olduğunuzda gitmeniz daha mantıklı. Her doktor vajinal bakmayı tercih etmiyor çünkü. Vaktini beklemek en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?