- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.061
AynıBende senin gibiyim 6-7. Hafif slim olandan
Ben 8 aylık hamileyken bile doktorum sıkıntı olmaz demişti. Sadece 2 saate bi inip 5 dk yürümemi söylemişti o ay için. Şuan bi sıkıntı olmaz tabi düşük tehlikeniz yoksaKızlar size bir sorum var haftasonu eşimle İstanbul yapı fuarına gitmeyi düşünüyoruz İstanbul dışında oturuyoruz ve uzun bir yol gideceğiz sizce bir problem olur mu daha önce bu aylarda seyahat etmiş olanlar var mı?
Ben 3 gün önce uçak yolculuğu yaptım hiçbir şey olmadı. Size de bir şey olmaz inşallahKızlar size bir sorum var haftasonu eşimle İstanbul yapı fuarına gitmeyi düşünüyoruz İstanbul dışında oturuyoruz ve uzun bir yol gideceğiz sizce bir problem olur mu daha önce bu aylarda seyahat etmiş olanlar var mı?
Ben 8 aylık hamileyken bile doktorum sıkıntı olmaz demişti. Sadece 2 saate bi inip 5 dk yürümemi söylemişti o ay için. Şuan bi sıkıntı olmaz tabi düşük tehlikeniz yoksa
Ya aslında çekincem yolculuk değil de biraz İstanbulu da gezmek istiyoruz belki çok ayakta kalabilirim yorulabilirim o yüzden endişeleniyorum henüz doktora gitmedim herhangi bir yerleşme kanaması veya lekelenme gibi bişeyler de yaşamadım düşük riskim var mı yok mu bilmiyorum şu anda günlük işlerimi ev işlerimi ağrısız sızısız yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum da fakat işim masa başı iş zatenBen 3 gün önce uçak yolculuğu yaptım hiçbir şey olmadı. Size de bir şey olmaz inşallah
Ben bayramda İstanbul'daydım gezdim de baya 4 ve 5. Haftalarım orda geçti bir sıkıntı olmadı. Gezecekseniz toplu taşıma kullanmamanızı tavsiye ederim, araba ile gezin. onun haricinde kendinizi yormazsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorumYa aslında çekincem yolculuk değil de biraz İstanbulu da gezmek istiyoruz belki çok ayakta kalabilirim yorulabilirim o yüzden endişeleniyorum henüz doktora gitmedim herhangi bir yerleşme kanaması veya lekelenme gibi bişeyler de yaşamadım düşük riskim var mı yok mu bilmiyorum şu anda günlük işlerimi ev işlerimi ağrısız sızısız yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum da fakat işim masa başı iş zaten
Siz bilirsiniz ama ben olsam rahatça eğlenir keyfime bakardım. Hamileliğin ilk zamanları dinleneyim oturayım derseniz daha çok kilo alır, hamlar ve ilerde daha zorlanırsınız. Ne kadar hareket ederseniz kaslarınız çalışırsa o kadar iyi. Yürüyüş de yapacağınız en sağlıklı şeyYa aslında çekincem yolculuk değil de biraz İstanbulu da gezmek istiyoruz belki çok ayakta kalabilirim yorulabilirim o yüzden endişeleniyorum henüz doktora gitmedim herhangi bir yerleşme kanaması veya lekelenme gibi bişeyler de yaşamadım düşük riskim var mı yok mu bilmiyorum şu anda günlük işlerimi ev işlerimi ağrısız sızısız yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum da fakat işim masa başı iş zaten
Yaş: 37suuuduru68 D destinaa88 kızlar listeye alayım sizi nerelerdesiniz
@duygusal biranne seni kasıma mı kaptırdık ikiz olunca
Beni de gebe olarak kaydetmediler, kese kalp atışı gördükten sonra kaydederiz dediÇok dikkate almayın. Benim 5 haftalık gebelik 9000 çıktı hala ciddiye almıyorlar. Hı yavaş artmış dedi neye göre dediyse artık. Kalp atışını duy ondan sonra gebelik takibine başlarız vs. Yani garanticiler, kalp atışı duyana kadar böyle davranıyorlar dert etme.
Ben bayramda İstanbul'daydım gezdim de baya 4 ve 5. Haftalarım orda geçti bir sıkıntı olmadı. Gezecekseniz toplu taşıma kullanmamanızı tavsiye ederim, araba ile gezin. onun haricinde kendinizi yormazsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Teşekkür ederim yorumlarınız içinSiz bilirsiniz ama ben olsam rahatça eğlenir keyfime bakardım. Hamileliğin ilk zamanları dinleneyim oturayım derseniz daha çok kilo alır, hamlar ve ilerde daha zorlanırsınız. Ne kadar hareket ederseniz kaslarınız çalışırsa o kadar iyi. Yürüyüş de yapacağınız en sağlıklı şey
Hamileliğinde hareket halinde olanların doğumu daha kolay oluyor
Merhaba beni de ekler misinizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET BEKLENEN
DOĞUM TARİHİGERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİBEBEĞİN İSMİ @milan24 33 1 25
Şubat5+4 2 Aralık @belisamaa 28 1 1 Mart 4+0 6+4 3 Aralık @innocence_ 33 1 1
Mart5+2 @Azimliiii 33 1 1
Mart5+4 15 Aralık @ebayraktar 34 1 2 Mart @haylemruk 31 4 3 Mart 8 Aralık aylemakk 27 1 3 Mart 5+2 9 Aralık @cezerye_ 34 1 4 Mart 5+4 9 Aralık G gebesurec 26 1 4
Mart9 Aralık R Rosalndaa 34 3 6
Mart15 Aralık @simgelavinya 29 1 6
Mart4+2 5+5 11 Aralık @Mystika 35 1 7
Mart4+6 12 Aralık @Senosi 29 1 7
Mart13 Aralık @Azraemre 30 3 8 Mart H husedaa 26 1 10 Mart 19 Aralık @Lavinia_98 26 3 11 Mart annabelica 34 2 15 Mart 17 Aralık @Zeynobenn 29 1 15
Mart19 Aralık @LeydiDaisy 35 2 4+5 @wonderob 33 2 5+4
çook sevindim canımmKızlar sonucum 89 çıktı
Allah izin verirse aralıkta doğum görünüyor henüz daha yeni öğrendim doktora gitmedim
Çok teşekkür ederim canımçook sevindim canımm
Bugün bana da aynısını söyledi sağlık ocağı, kalp atışı duyduktan sonra kaydedicez dedilerBeni de gebe olarak kaydetmediler, kese kalp atışı gördükten sonra kaydederiz dedi
Benim sat 10 mart benim hala oluyor çok şiddetli değil ama ara ara gaz sancısı gibi gelip gidiyor sizinde mi öyle?Benim de sat 15 mart. acaba bu arada gelip giden regl ağrıları ne zaman hangi haftada geçecek biliyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?