Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Kızlar size bir sorum var haftasonu eşimle İstanbul yapı fuarına gitmeyi düşünüyoruz İstanbul dışında oturuyoruz ve uzun bir yol gideceğiz sizce bir problem olur mu daha önce bu aylarda seyahat etmiş olanlar var mı?

Ben 8 aylık hamileyken bile doktorum sıkıntı olmaz demişti. Sadece 2 saate bi inip 5 dk yürümemi söylemişti o ay için. Şuan bi sıkıntı olmaz tabi düşük tehlikeniz yoksa

Ben 3 gün önce uçak yolculuğu yaptım hiçbir şey olmadı. Size de bir şey olmaz inşallah

Ben 8 aylık hamileyken bile doktorum sıkıntı olmaz demişti. Sadece 2 saate bi inip 5 dk yürümemi söylemişti o ay için. Şuan bi sıkıntı olmaz tabi düşük tehlikeniz yoksa
Ben 3 gün önce uçak yolculuğu yaptım hiçbir şey olmadı. Size de bir şey olmaz inşallah
Ya aslında çekincem yolculuk değil de biraz İstanbulu da gezmek istiyoruz belki çok ayakta kalabilirim yorulabilirim o yüzden endişeleniyorum henüz doktora gitmedim herhangi bir yerleşme kanaması veya lekelenme gibi bişeyler de yaşamadım düşük riskim var mı yok mu bilmiyorum şu anda günlük işlerimi ev işlerimi ağrısız sızısız yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum da fakat işim masa başı iş zaten

6+0 dan bildiriyorum bugün doktora gittim kızlar, karından ultrason ile kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor dedi doktor. Hemen vajinal ultrasondan baktı ve kenara saklanmış benim minik korkuttu beni. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktorum

Ben bayramda İstanbul'daydım gezdim de baya 4 ve 5. Haftalarım orda geçti bir sıkıntı olmadı. Gezecekseniz toplu taşıma kullanmamanızı tavsiye ederim, araba ile gezin. onun haricinde kendinizi yormazsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Siz bilirsiniz ama ben olsam rahatça eğlenir keyfime bakardım. Hamileliğin ilk zamanları dinleneyim oturayım derseniz daha çok kilo alır, hamlar ve ilerde daha zorlanırsınız. Ne kadar hareket ederseniz kaslarınız çalışırsa o kadar iyi. Yürüyüş de yapacağınız en sağlıklı şey
Hamileliğinde hareket halinde olanların doğumu daha kolay oluyor

Kızlar bana dua eder misiniz 5+5 oldum biraz ayakta fazla kalmıştım belim ağrımıştı az önce iç çamaşırımda leke gördüm

Beni de gebe olarak kaydetmediler, kese kalp atışı gördükten sonra kaydederiz dedi

Teşekkür ederim yorumlarınız için aslında bende çok gitmek istiyorum kendimi de iyi hissediyorum sadece normale göre daha çabuk yoruluyorum gün içerisinde akşama enerjim bitiyor gibi hissediyorum. Bende o kadar yatayım dinleneyim modunda değilim aslında sadece uykularımı iyi uyumaya çalışıyorum onun dışında gün içerisinde hareketli olmaya yürüyüş yapmaya gayret ediyorum. Fakat eşim biraz endişeli kısa ve hızlı bir seyahat olacağı için uykusuz ve yorgun düşebiliriz diye iptal etmek istiyor. Bende sizlere danışmak istedim

Merhaba beni de ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…