Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Kese görünmüş bebek görünmüş beta ile kafa karıştırmaya gerek yok bence kalp atışını bekleyin inşaallah o da duyulacak

Teşekkür ederim sağolun gerçekten sabır isteyen bir süreç yani ben sadece çok yıprandım,yani onu oturtutduğumda sürekli ağlamaları tutmasam kesinlikle zaten yapmaz ama bezinin olmayacağınıkavradı artık şu an sadece tuvalet korkusunu yenmeye çalışıyorum. Ama tutarak yaptırdığımda da ağladığında kendimi de kötü hissediyorum tabi hamileliğin de vermiş olduğu hormonlar var inşallah atlatırız

Sürpriz yumurtalar çok mutluluk getirir ailelere. Sizin de öyle olacak inanıyorum başlangıç sayfasındaki bilgileri yazarsan listemize ekleyebilirim

Sen bizim grupta misin aynı zamanda hamile olduğunu bilmiyordum. Ben de 15 aylık bebeğimle hamileyim şu an. Öyle korkuyorum ki 2 yaş krizine bir yenidoğanla girmek ekstra zor olacak. Allah bir kolaylik verir umarım ya. Senin yine yaş farkı iyiymiş. Tuvalet falan hepsi hallolmus olacak kardeşi doğduğunda

Evet bu gruptayım ben de sat 4 Mart 5 nisan da betam 106 çıktı inşallah bu cuma kontrole gideceğim henüz hiç gitmedim evet kızım 3 yaşında ve tuvalet eğitimi veriyorum inşallah hallolur çünkü baya zor bir süreçteyiz yani stresim arttı sinirlerim biraz yıpranıyor :)

Hayırlı olsun bu arada hiç sıkıntı etme beraber çok güzel büyürler inşallah her zaman diyorum bu dönemlerimiz geçecek büyüyecekler diye büyüdüklerinde unutacağız Allah hepimize hayırlı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin ben de cuma günü için merak içindeyim ya ikinci ama yine de insan çok merak ediyor ne durumdayım diye

Benimde 3 günde 246 dan 1042 ye çıkmıştı ondan sonraki 4.gündü yanlış hatırlamıyorsam 5300 çıktı banada normal dediler bence hiç moralinizi bozmayın sağlık ocağındaki tahliller bile tam net doğru değil çok bekliyor kan orada

Yaş 26
1.çocuk
Sat 4 mart
Doktor kontrolü 22 nisan
Tahmini cinsiyet erkek
Tahmini doğum tarihi 9 Aralık

Arkadaşlar benim ilk kontrolüm 22 nisan tam 1 hafta var bugün itibariylede başladım tam 6 haftalığım.Fakat çok merak ediyorum kese oluştu mu bebek oluştu mu diye sizce bir hafta beklemeli miyim yoksa bugün gitmeli miyim

1. Çocuk
Son adet 7 mart
kese 15 Nisan göründü
Tahmini Cinsiyet kız
tahmini doğum tarihi. 13 Aralık

Kızlaaarrr
Ben bugün kalp atışı duyduumm hem de karından ultrosonla 5+5 te duyabileceğimi hiç süşünmemiştim çok şaşkınım.
Bu arada bilgilerimi de yazıyım beni de listeye eklerseniz çok sevinirim
Yaş 29
İlk çocuk
Sat 6 mart
Kese 4+2
Kalp atışı 5+5
Cinsiyet tahmini kız
Tahmini doğum 11 Aralık

Ya o kadar iyi anlıyorum ki seni. Dün kızımı parka götüreyim dedim asla eve girmek istemiyor. Evdeyken de dışari çıkmak istiyor sürekli. Çıkarsam bi dert çıkarmasam ayrı dert. Bu aralar bununla uğraşıyorum ben de Tek başına bile çok zorluyor beni bazen. Ama bi şekilde büyüyecekler güzel anılar biriktirmeye çalışmak lazım. İlerde kızıma dışarıda ne kadar canıma okuduğunu gülerek anlatacağıma eminim sağlıkla gelsin yeni civcivlerimiz de. Bi şekilde altından kalkacağız

Aynı çıkmış değerlerimiz gerçekten. Zaten 3 günde çok güzel artış bu bence de. 2 kattan bile fazla artmış. Begendiremedim bizim doktora

Ne kadar çok sabredip geç gidersek o kadar iyi bence. Kanama vs. Olmadığı sürece tabi Allah korusun sonra yok kese gorunecek mi. Kese göründü yolk olusmus mu. Sonra kalp duyulacak mi derken stres tüketiyor insanı. Benim de 25 Nisan randevum sabırsızlanıyorum ama tutacağım kendimi
Sizin son adet tarihiniz ne acaba aynı gün mü ki
15 Mart benim sat. Ama 25 gün sürüyor döngüm o sebeple 8 nisanda adet olmam gerekiyordu

Ay maşallah ne mutlu sana. Darisi başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…