Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Kızlar grubumuzun konusundan çok bağımsız ama birşey sormak istiyorum deneyimli anneler varsa yardımcı olabilir mi bana benim 3 yaşında kızım var kızıma tuvalet eğitimi veriyorum klozet için oturak vs aldım stickerler bugün 4 günümüz ilk 2 gün WC’de çok uzun süre oturuyordu sürekli gidip geliyordu altına kaçırmalar ilk gün oldu ikinci gün benim zamanlamalarımla tuvalete yaptı klozette hem küçük hem büyüğünü yapmaktan çok korkuyor ağlamaları bağırmaları kendini aşağıya doğru kaydırmaları kalkmak istemeleri oluyor ben de bugün hiç tutmamaya karar verdim altına yaptı üstünü değiştirdim tuvaletten soğusun istemiyorum onun için soru sormuyorum kendisinin bana söylemesini bekliyorum sizce ne yapmalıyım bu durumu nasıl aşabiliriz tecrübeli anneler varsa desteğinizi bekliyorum.

Bende sat 11 mart yumurtlama 25 26 hemen hemen aynıyız bende öğleden sonra sonuclar için gdcm sizin beta deger kaçtı

Maalesef bilgi sahibi değilim ama eski gruplara 2022 anne gruplarına yazarsanız mutlaka yardımcı olacak birileri çıkacaktır. Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaşım. Bende kullanıyorum şimdi Clexane 0.4 benimde iki kaybım var. Dediğin gibi korku mu yorgunluk mu bilemedim ama bi tuhafım. Nasıl gidiyor gidebildin mi kontrole?
Başıma neler geldi, doktora gittim doktor boş gebelik dedi sonra başka doktora gittim kesede bebek gördü tektaş, sonra betahcg verdim değerlerim düşmüş 50bin olması gerekirken 500 çıktı, sonra tekrar betahcg kontrolü için kan verdim hastane aradı kan yetersiz geldi tekrar kan ver dedi tekrar verdim bu sefer 44bin geldi, yani değerim bir gün 500 ertesi günü 44bin geldi doktor laboratuvar hata yapmış bunlardan biri doğrudur dedi, arafta bıraktılar ki ikisi de özel hastane, cumartesi gidecem inşallah tekrar kontrole, şu an sakin kalıp iğnelerimi vuruyorum bence bebek sağlıklı, daha önce 3 düşüğüm var bebek kalp atışı durunca hemen hissediyorum ah ana olcaz diye sıkıldım valla :)

Merhaba naptiniz bir gelisme oldu mu? Ben idrar testlerimde siliklesme fark ettim gibi oldu kan testi yaptim ama daha sonucu gelmedi bekliyorum , belki benzer bi surecte olabiliriz
Laboratuvar hatasıymış benim ki, bebek var gibi hala, bence idrar testi yanıltıcı olur, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza, kaç geldi değerin ?

ilk çocuk
Son adet tarihi : 1 mart
Kese : 5+4
tahmini doğum :15 aralık
tahmini cinsiyet: erkek

Konuşarak anlatmanız lazım bilmediği için korkuyor, şuan her şeyi anlatarak öğretebilirsiniz. Sifona onun basması da eğlenceli hale getirebilir. En önemlisi yüz ifadelerinize dikkat edin sanki bir suç işliyormuş gibi sert bi ifade takınmaktan kaçının. Vücudundan bir şey çıkıyor onu bırakmak istemiyor çünkü tam süper ego döneminde. Tuvalete Baybay demeyi oyunlaştırabilirsiniz. Üstünü ıslattığında rahatsız olmaya başlayacaktır birkaç gün daha sabırla anlatın bekleyin üstünü ıslatsa da kızmayın sonra alışacaktır. Çok zor bi dönem ama en zor günleri atlatmışsınız ve zaten alışması kısa sürüyor. Allah yardımcınız olsun

Bende sat 11 mart yumurtlama 25 26 hemen hemen aynıyız bende öğleden sonra sonuclar için gdcm sizin beta deger kaçtı
Aa evet gerçekten ne kadar yakın ama senin yumurtlaman benden daha önce olmuş benim beta dün 437 çıktı eğer bugün verdiysen seninki daha yüksek gelebilir canım doktorumla iletişime geçtim haftaya salı muayeneye gideceğim artık orda keseyi görürüz inşallah kaç gün gecikmen var

Mide bulantısı koku hassasiyeti yaşayan var mı ben sadece kasık agrısı dışında hiç bişey hissetmiyorum
1 haftadır aşırı bulantım oluyor ağzımda acı metal bi tat var ve sırt ağrısı mahf ediyor iki gündürde sabah uyandığımda hemen kusuyorum

merhabalar, 4 gün önce bata 1 gün kala kan verdim beta 333 doktora 17 si perşembe için randevu aldım, tekrar beta baktırmalı mıyım yarın sizce gerek var mı telefondaki uygulamaya göre perşembe 5 haftalık oluyormuş :)

Ay okurken adrenalin patlaması yaşadım. Çok şükür ki labaratuvar hatasiymis. E biz zaten idrar testlerine güvenemiyoruz kan testine de mi güvenemeyeceğiz ya dalga mı geçiyorlar

Kızlaaaaar sezonun son bebekleri yetişen alıyor Hadi listemiz dolsun bilgilerinizi bekliyorum
Bu arada sata göre listeyi düzenledim. Eksik bilgisi olan varsa onları da ekleyebilirim

Herkese selam umarım herkes iyidir 37 yaşındayım ve tamamen sürpriz yumurtam oldu kendileri cuma günü beta 597 idi dün 1612 çıktı kendimi hiç hazır hissetmesem de perşembe doktor randevumuz var bakalım.7 yıl sonra tekrar başa dönmek hem korkutuyor hem de meraklandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…