Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Çok dikkate almayın. Benim 5 haftalık gebelik 9000 çıktı hala ciddiye almıyorlar. Hı yavaş artmış dedi neye göre dediyse artık. Kalp atışını duy ondan sonra gebelik takibine başlarız vs. Yani garanticiler, kalp atışı duyana kadar böyle davranıyorlar dert etme.

Çok dikkate almayın. Benim 5 haftalık gebelik 9000 çıktı hala ciddiye almıyorlar. Hı yavaş artmış dedi neye göre dediyse artık. Kalp atışını duy ondan sonra gebelik takibine başlarız vs. Yani garanticiler, kalp atışı duyana kadar böyle davranıyorlar dert etme.

Evet bende birazdan öğrendim 5596 yazıyordu kese için randevu acele etmek istemiyorum aslında

Herkese merhaba, ilk hamileliğim , 2 mart son adet tarihi 29 martta testim pozitif çıktı ben doktora görünmedim, direkt ultrasonla karından bakılsın istiyorum, Ankarada olup ilk muayene için öneri verebilen var mı hastane olarak (devlet, özel değil)

ilk kontrol için nerden randevu aldınız

Bende bekliyorum canım ya bir arafe de kalmak istemiyorum iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum 3 haftada olabilir

Kaçıncı çocuk: 2. Çocuk

Son adet tarihiniz: 19 Mart

Kese ne zaman göründü

Kalp atışı ne zaman duyuldu

Tahmini cinsiyet: Gönlümden kız geçiyor

Ve tahmini doğum tarihi: 24.12.2025

Tahmini cinsiyetleri nasıl belirlediniz
Bende merak ettim
Tamamen hissiyat diyelim. Kendimi erkek annesi olarak hayal edemiyorum ya şaka bi yana ben cinsiyet konusunda biraz hassasım yeri gelmişken açıklama yapayım. Tahmini cinsiyet derken temenni şeklinde değil kesinlikle. Hiçbir cinsiyet diğerine üstün tutulamaz. Ama bebeklerimizin gerçek cinsiyetini öğrenince eğlenceli oluyor tahminim tuttu mu tutmadı mi diye eğleniriz bence

Yaş 28
2.çocuk
7 mart
10 nisan kese göründü
17 nisan büyük ihtimal kalp atışını duycaz
Cinsiyeti tahmin edemiyorum
11 aralık tahmini doğum tarihi

Ay onu deseler yine anliycam kalp atışından önce hamile saymiyoruz der çoğu sağlıkçı. Ama direkt sağlıklı artmıyor ifadesini kullanmaları sinir etti beni. 2 kattan bile çok artmış daha ne yapsın benim yavrum elinden geleni yapmış işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…