- 14 Haziran 2022
- 764
- 963
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.021
Çok dikkate almayın. Benim 5 haftalık gebelik 9000 çıktı hala ciddiye almıyorlar. Hı yavaş artmış dedi neye göre dediyse artık. Kalp atışını duy ondan sonra gebelik takibine başlarız vs. Yani garanticiler, kalp atışı duyana kadar böyle davranıyorlar dert etme.Kızlar benim hcg 3 gunde 249dan 1049a çıkmış. Bence çok güzel artmis. Ama ben aile hekimimi ikna edemiyorum ya. Bu kez de aile ebesi aradı ve sağlıklı artmıyor diyorçok eminim düzgün arttığından ama yine de sinirim bozuldu. Doktor randevum da haftaya cuma. O zamana kadar kandan takip edeyim dedim ama galiba sağlık ocağına adım atmayacağım artık
Çok dikkate almayın. Benim 5 haftalık gebelik 9000 çıktı hala ciddiye almıyorlar. Hı yavaş artmış dedi neye göre dediyse artık. Kalp atışını duy ondan sonra gebelik takibine başlarız vs. Yani garanticiler, kalp atışı duyana kadar böyle davranıyorlar dert etme.Kızlar benim hcg 3 gunde 249dan 1049a çıkmış. Bence çok güzel artmis. Ama ben aile hekimimi ikna edemiyorum ya. Bu kez de aile ebesi aradı ve sağlıklı artmıyor diyorçok eminim düzgün arttığından ama yine de sinirim bozuldu. Doktor randevum da haftaya cuma. O zamana kadar kandan takip edeyim dedim ama galiba sağlık ocağına adım atmayacağım artık
Evet bende birazdan öğrendim 5596 yazıyordu kese için randevu acele etmek istemiyorum aslındaAa evet gerçekten ne kadar yakın ama senin yumurtlaman benden daha önce olmuş benim beta dün 437 çıktı eğer bugün verdiysen seninki daha yüksek gelebilir canım doktorumla iletişime geçtim haftaya salı muayeneye gideceğim artık orda keseyi görürüz inşallah kaç gün gecikmen var
Bende merak ettimTahmini cinsiyetleri nasıl belirlediniz
Merhaba canım benimki doğal yoldan oldu son adet tarihim 7 martMerhaba kızlar ne zaman transfer olmustunuz . Ben 8 nişanda 2 embriyo transferi oldum. 18 nişanda test yapılacak merak ediyorum
Arkadaşlar benim ilk kontrolüm 22 nisan tam 1 hafta var bugün itibariylede başladım tam 6 haftalığım.Fakat çok merak ediyorum kese oluştu mu bebek oluştu mu diye sizce bir hafta beklemeli miyim yoksa bugün gitmeli miyim
Bende bekliyorum canım ya bir arafe de kalmak istemiyorum iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum 3 haftada olabilirArkadaşlar benim ilk kontrolüm 22 nisan tam 1 hafta var bugün itibariylede başladım tam 6 haftalığım.Fakat çok merak ediyorum kese oluştu mu bebek oluştu mu diye sizce bir hafta beklemeli miyim yoksa bugün gitmeli miyim
Yarın pcde hepsini gireceğim. İlk sayfa tablodaki bilgilerinizi yazar mısınız
Son adet tarihiniz
Kese ne zaman göründü
Kalp atışı ne zaman duyuldu
Tahmini cinsiyet
Ve tahmini doğum tarihi
Cinsiyet ve doğum tarihlerini de sonra paylaşacağız inşallah
Haklısın tabiEvet kasıma geçtim ben büyük ihtimal kasıma doğrurum diye
Aminn inşallah sizin de güzel haberleriniz gelsin inşallahhhhHaklısın tabigüzel bir doğum haberi bekliyoruz o zaman senden Kasım'da yazarsın bize de
Tahmini cinsiyetleri nasıl belirlediniz
Tamamen hissiyat diyelim. Kendimi erkek annesi olarak hayal edemiyorumBende merak ettim
Kızlar hadi listemizi yapalım artık
Yarın pcde hepsini gireceğim. İlk sayfa tablodaki bilgilerinizi yazar mısınız
Son adet tarihiniz
Kese ne zaman göründü
Kalp atışı ne zaman duyuldu
Tahmini cinsiyet
Ve tahmini doğum tarihi
Cinsiyet ve doğum tarihlerini de sonra paylaşacağız inşallah
Kızlar ilk muayenenize kaçıncı haftada gideceksiniz?
MaşallahEvet bende birazdan öğrendim 5596 yazıyordu kese için randevu acele etmek istemiyorum aslında
Ay onu deseler yine anliycam kalp atışından önce hamile saymiyoruz der çoğu sağlıkçı. Ama direkt sağlıklı artmıyor ifadesini kullanmaları sinir etti beni. 2 kattan bile çok artmış daha ne yapsın benim yavrum elinden geleni yapmış işteÇok dikkate almayın. Benim 5 haftalık gebelik 9000 çıktı hala ciddiye almıyorlar. Hı yavaş artmış dedi neye göre dediyse artık. Kalp atışını duy ondan sonra gebelik takibine başlarız vs. Yani garanticiler, kalp atışı duyana kadar böyle davranıyorlar dert etme.
Ben 6+2 de gitmiş olacağım nasipseKızlar ilk muayenenize kaçıncı haftada gideceksiniz?
Bende 6+1 de gideceğim inşallah vakit nasıl geçicek hiç bilmiyorumKızlar ilk muayenenize kaçıncı haftada gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?