- 10 Haziran 2024
- 270
- 133
- 18
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
hiçbir sorun yok ama demi bebek iyi?Ayy evet canım çok teşekkür ederim3 gün önce yoğun bir kanamam olmuştu acil bir şekilde doktora gittik. İğne başladılar şimdi onu kullanıyorum. Giremedim pek buralarada yazamadım hiç
Ederim tabikinedemek görürsen haber et mutlaka
Çok şükür iyiymiş yavaş yavaş kalp atışların oluşmaya başlamış. Şu anda sorun yok dedi. Pazartesi yani yarın tüp bebek doktoruma gideceğiz bakalım o neler söyleyecek. Senin süreç ne durumda. Sanırım sen de Salı günü gidecektin randevunahiçbir sorun yok ama demi bebek iyi?
ayyh çok şükür ya bebişlerimize bişey olmasınÇok şükür iyiymiş yavaş yavaş kalp atışların oluşmaya başlamış. Şu anda sorun yok dedi. Pazartesi yani yarın tüp bebek doktoruma gideceğiz bakalım o neler söyleyecek. Senin süreç ne durumda. Sanırım sen de Salı günü gidecektin randevuna
Ayy maşallahayyh çok şükür ya bebişlerimize bişey olmasınbendede baş dönmesi ve karnımda batmalar vardı bi hastaneye gidiym dedim içim rahat etsin diye ve bebeğimi gördüm 1mm nokta kadar
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce lekelenme başladı hala devam ediyo kahverengi de değil pembe bazen kırmızı bazen artıyo bazen azalıyo. Daha kese görünmediği için doktor çok umursamadı bi ilaç verdi ama progestan değil kontrol gününü bekliyorum bakalımKızlar merhaba 6+5 benim kahverengi kanamam çok oluyor geçmek bilmedi bir türlü çok yoğun regl gibi ama kahverengi benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba
kız bendede aynı gitti bile bütün belirtiler iştahım acıldı senin belirtilerin ney şuan?Ayy maşallahinşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar hamilelik belirtileri ben de bir gidiyor bir geliyor
Ahahakız bendede aynı gitti bile bütün belirtiler iştahım acıldı senin belirtilerin ney şuan?bu arada randevum perşembeye ertelendi canım
İkiz mi acabaSelam canım benim 20900 çıkmıştı
Merhaba keseyi ne zaman gördünüz acabaGeçen sene 2024 Aralık annesiyimisteyen herkesin gönlüne göre olsun. İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın.Sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve yanıtlarım.
Sevgiler
peki aynı belirtileri yaşamamız doymuyorum resmennAhahaBende inanılmaz iştah arttı ya. Doymuyorum resmen. Ama sabahları çok nadir mide bulantım oluyor bir de bu sıralar göğüs hassasiyeti çok hafif hafif böyle. Başka da bir belirtim yok valla bazen unutuyorum hamile olduğumu 6+4 olduk bugün maşallah senin randevu neden ertelendi bu arada
Nasıl rahatlattın nasııllhiç tedirgin olma benim ilk belirtim sağ kasık batmasıydı ve bu rahmin büyüdüğü anlamıma geliyor bebeğin yerleşiyor hiç merak etme
Amin canım benim içini rahat tut inanıyorum senin içinde herşey güzel olacak sağlıkla gelsin inşallahCanım çok teşekkür ediyorum bu bilgi benim için çok kıymetli geç gitmek en mantıklısı o zaman bnm için aynen dediğin gibi
önceki düşükte de her hafta gittim kalp atışı duyamadık yinede 9 a kadar beklettiler yıpratıcı oldu 9 olunca kanama başladı düşük oldu
Amınn Rabbim bu kez çok sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Geç olsun güç olmasın canımpeki aynı belirtileri yaşamamız doymuyorum resmennmaşallah doktorumun o gün bişeyi çıkmış oyüzden ertelendi
mutlu oldum rahatlamana canımNasıl rahatlattın nasııllÇok teşekkür ederim huzurla sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah bebeklerimizi
inşallah canımGeç olsun güç olmasın canımhadi bakalım senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba! Arkadaşlar kese Kac mm iken bebeği gördünüz acabainşallah canım
Ben bir kaç gün önce rahatsızlanıp doktora gittiğimde kese 154 mm di ve doktor bebekler oluşmuş görünüyor demişti.Merhaba! Arkadaşlar kese Kac mm iken bebeği gördünüz acaba
Merhaba bende arefe günü kan vermiştim beta 47 ile hamile olduğumu öğrenmiştim. Sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim ne durumdasınız bebeği gördünüz mü. Umarım sağlıklıdırEvet 40 çıktı değerim :) sanırım takip etmek gerekiyor ama bayram giriyor araya ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?