Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Bence de öyle aslında ama sanırım gebelik hesapalamalarında önemi olan son regl tarihiymiş. Sizin ne zaman olmuştu transferiniz ?
29 martta transfer olmuştum. İki kez kan verdim çok şükür normal artıyordu. Doktorum en son Salı ver ultrason için gün verelim dedi

Benim 3 dusugum var nedense bu kez çok rahat hissediyorum kendimi keseyi gördüm bebeği gördüm şükür benim rahmim arkada olduğu için karından görünmüyor sürekli vajinal kontrol de yaptrmk istemiyorum canım Allah herkesin sagsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba naptiniz bir gelisme oldu mu? Ben idrar testlerimde siliklesme fark ettim gibi oldu kan testi yaptim ama daha sonucu gelmedi bekliyorum , belki benzer bi surecte olabiliriz

Canım benim Allah yaşatmasın bir daha sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar sizde de beyaz akıntı oluyor mu? Bazen cevresi su gibi böyle ortası beyazımsı,hafif bazen sarıya dönük beyaz akıntı
Yok canım. Araya bayram girdiği için öyle oldu. Zaten bu değerden 2 gün sonra 6+1 olmuş kalp atışı duyduk.
Hayırlı olsun duymanıza cok sevindim. Vajinal mi oldu karından mı oldu kalp atışı?

Merhaba. Konuyu ben devralmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiniz

Canım editöre mesaj atıp senin üzerine konuyu devretmesini istiyorsun. Sonra pcden düzenleyebiliyorsun sanırım listeyi.
Özel mesaj gönderilmiyor ama ilk gönderiye cevap olarak yazdım simdi bakalım dönüş alacak miyim. Listemizi yaparsak sayfa daha keyifli olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…