- 11 Ağustos 2016
- 118
- 93
- 98
- Konu Sahibi annabelica
-
Ben de bugün karar verdim aksi bı durum olmadıkça on haftaya kadar doktora gitmeyecem umarım sabırlı olabilirm
İkizmi sizinBen bir kaç gün önce rahatsızlanıp doktora gittiğimde kese 154 mm di ve doktor bebekler oluşmuş görünüyor demişti.
Evet ikizİkizmi sizin
Hayırlı olsun benımde cuma günü kese 12 mm di salı günü randevum var görünürmü acaba merak edıyorjmEvet ikiz
Görünür bence benim bir önceki kontrolümde kese boyutları ortalama 8 mm diHayırlı olsun benımde cuma günü kese 12 mm di salı günü randevum var görünürmü acaba merak edıyorjm
Benımde hayalım hep ıkız bebeklerim olsun ıstemıstım ama olmadı hayırlısı saglıklı olsundaGörünür bence benim bir önceki kontrolümde kese boyutları ortalama 8 mm di
Tüp bebekmı sızınGörünür bence benim bir önceki kontrolümde kese boyutları ortalama 8 mm di
Evet tüp bebekTüp bebekmı sızın
Benım normal 3. Olucak nasıp olursaEvet tüp bebeksizin ?
öncelikle sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil. Ben de hem sevindim hem korkuyorum. İkiz gebeliklerde risk daha fazla oluyormuş sanırımBenımde hayalım hep ıkız bebeklerim olsun ıstemıstım ama olmadı hayırlısı saglıklı olsunda
Aaa ne güzel maşallahBenım normal 3. Olucak nasıp olursa
Ah merhaba. Sizin gebelik haftanızı son adet tarihinize göre mi hesapladılar yoksa transfer tarihine göre miEvet tüp bebeksizin ?
Oyle dusunme Allah sağlık verdikten sonra hıcbısey olmaz cok sayıda ıkız ucuz bebek sahıp olanlar var rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınöncelikle sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil. Ben de hem sevindim hem korkuyorum. İkiz gebeliklerde risk daha fazla oluyormuş sanırım
Merhabalar son adet tarihine göre hesapladılarAh merhaba. Sizin gebelik haftanızı son adet tarihinize göre mi hesapladılar yoksa transfer tarihine göre mi
Aslında transfer tarihi daha mantıklı geliyor bana.Merhabalar son adet tarihine göre hesapladılar
Bence de öyle aslında ama sanırım gebelik hesapalamalarında önemi olan son regl tarihiymiş. Sizin ne zaman olmuştu transferiniz ?Aslında transfer tarihi daha mantıklı geliyor bana.bakalım bizimkini neye göre hesaplayacaklar heyecanla bekliyorum
Kese 6-7mm bebek 1mm dedi doktorumMerhaba! Arkadaşlar kese Kac mm iken bebeği gördünüz acaba
Haftaya bebegı gormemız lazım dedı 5 haftalık dedı suan 12 mm olmus büyümüş dedı bakalım salı günü görebılcekmıyızKese 6-7mm bebek 1mm dedi doktorum
keseniz 12mm demi?Haftaya bebegı gormemız lazım dedı 5 haftalık dedı suan 12 mm olmus büyümüş dedı bakalım salı günü görebılcekmıyız
Evt 12 mm olmus dedıkeseniz 12mm demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?