Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Bence doğum paketi alma kuzum ben vefat eden kızımda aldım oda süslemesini bile seçtim herşey içinde maalesef riskli gebelik oldu 5 aydan sonra ve bu hastanede devam edemezsiniz riskli gebelik doktorumuz yok diyip beni şutladılar üniversiteye gittim sonrasında yani bu Doğumdur hamileliktir heran herşey olabiliyor bende en mantıklısı zaten devlet özeldense üniversiteleri tavsiye ederim korkulacak birşey de yok aynı ilgi alaka emin olabilirsin tabi illa sezeryan olmak istiyorsan orası ayrı tabi
Canimm sen Ege'ye mi gidiyorsun 9 eylüle mı?

Kızlar bu sabah kusmayla uyandım normalde 16 sına randevu almıştım ama bikaç gündür bulantılarım artınca randevuyu bugüne çektim, 5+5 iz bugün kalp atışını gösterdi ama dinletmedi, prilam dr diye bir ilaç verdi kullanan var mı? Midem malesef gebeliğimi çok keyifsiz hale getiriyor

Kuzucum aslında kabul etseydin için rahat ederdi. Benim doktorum tüp bebek doktoru ve çok ince eleyip sık dokur ona rağmen hep alttan muayene ediyor beni. Ben de ilk bi tedirgin olmuştum ama sence bir sıkıntı olsa zar zor hamile kalmış tüp bebek hastaları alttan muayene edilir mi demişti
İyide doktor o kadar korkuttuki beni tamam diyemedim😢

Kızlar bu sabah kusmayla uyandım normalde 16 sına randevu almıştım ama bikaç gündür bulantılarım artınca randevuyu bugüne çektim, 5+5 iz bugün kalp atışını gösterdi ama dinletmedi, prilam dr diye bir ilaç verdi kullanan var mı? Midem malesef gebeliğimi çok keyifsiz hale getiriyor
Canım geçmiş olsun ❤️ prilam bütün mide bulantısı yaşayan gebelere önerilen bir ilaç gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Mide bulantısı gerçekten çok zorluyor bu süreçte. Umarım rahatlatır mideni.

Canimm sen Ege'ye mi gidiyorsun 9 eylüle mı?
Ege üniversitesine gidiyorum canım beni orada ameliyat etti doktorum ondan başkasına bir daha gitmem özel profesöre randevu oluşturuyorsun arayıp istersen atarım numarasını doğum ne kadar bilmiyorum ama bana geçen sene ocakta 70 bin aldı ameliyatıma normal sezeryan daha uygundur ama

Düşük riski de olabiliyor dedi eşimde bende istemedik o yuzden
Canım vajinal ultrason düşük yapmaz doktorunu acilen değiştir bence. Bakmak istememiş vajinal atmış öyle. Benim bütün gebeliklerim 10 haftaya kadar hep vajinal di. Hatta düşük riski varken özellikle vajinal baktı ki daha net görelim kalp atışını vs diye. ❤️
Ege üniversitesine gidiyorum canım beni orada ameliyat etti doktorum ondan başkasına bir daha gitmem özel profesöre randevu oluşturuyorsun arayıp istersen atarım numarasını doğum ne kadar bilmiyorum ama bana geçen sene ocakta 70 bin aldı ameliyatıma normal sezeryan daha uygundur ama
Sağol canım ben ücretsiz girmek istiyorum bu sefer ya dünya para şu an maddi olarak da o kadar özel doktor, özel hastane karşılayacak durumumuz yok ne yazık ki. Bakalım tabi kısmet bu işler de göreceğiz. Teşekkür ederim cevap verdiğin için ❤️

canımsın ❤️ valla nasıl dayanacaksın 17'sine kadar 😂😂😂 her gün bunu düşünerek sıkıyorum dişimi 😂
Dayanamıyorum ki 😂 sabırsızlanıyorum zaten. Ama şimdi gidersem bir hafta sonra yine kafam kariscak bı daha gitmek isticem ona gitcem bir hafta daha derken benim zaten 12. haftaya kadar içim rahat etmicek o yüzden ilk kontrole ne kadar geç gidersemmo kadar az doktora giderim diyerekten kendimi ikna ediyorum 🤣

Canım vajinal ultrason düşük yapmaz doktorunu acilen değiştir bence. Bakmak istememiş vajinal atmış öyle. Benim bütün gebeliklerim 10 haftaya kadar hep vajinal di. Hatta düşük riski varken özellikle vajinal baktı ki daha net görelim kalp atışını vs diye. ❤️

Sağol canım ben ücretsiz girmek istiyorum bu sefer ya dünya para şu an maddi olarak da o kadar özel doktor, özel hastane karşılayacak durumumuz yok ne yazık ki. Bakalım tabi kısmet bu işler de göreceğiz. Teşekkür ederim cevap verdiğin için ❤️
Doktorumu değiştireceğiz eşimde beğenmedi başka hastaneye geçiş yapacağım

Doktorumu değiştireceğiz eşimde beğenmedi başka hastaneye geçiş yapacağım
Hatta 6+3sun madem hiç haftayayi bekleme bu hafta al başka bir doktordan randevu. Bı bebek olusumu var demiş bir görememiş benim de gözüm tutmadi 🤣 vajinal olursa da izin ver. O kullandıkları prob zaten vajinada kalıyor rahme kadar uzanmiyor. O düşük yapsa inan gebeliklerin %90i düşükle sonuçlandırdı. Herkes ilişkiye giriyor risk olmayanlar 🙈

Ne demek kuzum normal kadın doğum doktoruna da gidebilirsin üniversitenin benim riskli doğumum diye ben mecbur yine aynı doktora gidiyorum kuzucum

Dayanamıyorum ki 😂 sabırsızlanıyorum zaten. Ama şimdi gidersem bir hafta sonra yine kafam kariscak bı daha gitmek isticem ona gitcem bir hafta daha derken benim zaten 12. haftaya kadar içim rahat etmicek o yüzden ilk kontrole ne kadar geç gidersemmo kadar az doktora giderim diyerekten kendimi ikna ediyorum 🤣
valla bazen ben de senin gibi mi yapsam diyorum da sfhsfsf yok anacım ben o kadar sabırlı değilim :KK70::KK70:

Hatta 6+3sun madem hiç haftayayi bekleme bu hafta al başka bir doktordan randevu. Bı bebek olusumu var demiş bir görememiş benim de gözüm tutmadi 🤣 vajinal olursa da izin ver. O kullandıkları prob zaten vajinada kalıyor rahme kadar uzanmiyor. O düşük yapsa inan gebeliklerin %90i düşükle sonuçlandırdı. Herkes ilişkiye giriyor risk olmayanlar 🙈
Doğru söylüyorsun yarın için alayım hem yarın izinliyim rahat rahat gideyim bi başka doktora

X