Cok guzel gidiyor canim saglikla ilerlesin insallah canimBen aşılama oldum kuzum asilamanin14 günü 368 ,14 günü 581 , Şimdi bugün akşam bakicam artışa tekrar inşallah.
Bizde 3 kız kardeşiz ablaşmında iki kızı var oğlu yok babam haberi alır almaz bak kızım sakın erkek olsun kız olsun diye ayrım yapma allah hayırlı evlat versin sağlık versin başka bişey isteme dedi biz doğuluyuz ve bizde ayrım yok ne annem ne ablam erkek çocuk aramamışlar hiç bende öyle nolcak taçmı takacaklar erkek doğurunca sankiResmen ağzına vurmalik.Cinsiyetcilik kaldı mı ya resmen deli oluyorum kız olursa ne olucak mis acaba biz 5 kız kardeşiz 1 erkek var olana kadar resmen akla karayı seçtiler onun yüzü suyu hürmetine dogmusuz gibi davranildi ama şimdi babam diyo ki keşke 5 tane daha kızım olaydi ki benim şuan nasip olursa ikinci bebeğim olucak Rabbimden önce sağlıklı sıhhatli ahlaklı sonrada kız evlat istiyorum ha erkek olsa sevmicem mi yl tabiki sevicdm ama oğlum var diye kız istiyorum ben.Walla kızda olsa erkekse olsa hayırlı olmadikdan sonra ne fayda rabbim hayırlı sağlıklıli imanlı ahlaklı çocuklar dogurmayi nasip etsin inşallah.takma kafana guzelim kız dogurursun ikinci sınıf insan muamelesi çekiyorlar güya deli olucam.
En güzeli biliyomusun en sağlıklısı bu
Ben takılmıyorum inan sadece onun o kendinden emin suratı çok sinirimi bozdu onlar cinsiyetle ilgili konu açana kadar benim aklıma gelmedi valla sadece çocuğumun kalp atışını duymaya odaklıydım. Bide bana hangi gün hamile kaldım ne zaman yaptın ne zaman en son adet oldun gibi saöma sapan sorular sordu tam delirmelikErkek dogurunca başı göğe mi ermiş ne olmuş yani hangi memleketi kurtaracakmis oğlu.sen hiç takılma kızda olsa erkekse olsa evlatlarımız bizim.Rabbim neyi nasip ettiyse o gelecek hayırlısını dileyelim biz.
Sana diyorum işte biz 5 kız kardeşiz babaannem o zamanlar anneme çok yukenirmis erkek doguramadi diye .bizimkilerde senede çocuk yapmışlar mübarekler. Tabi o zaman ultrasonda yok ben erkek olucam diye öyle hissetmisler çocuklarim içinde hastahanesi dogan birtek benimBizde 3 kız kardeşiz ablaşmında iki kızı var oğlu yok babam haberi alır almaz bak kızım sakın erkek olsun kız olsun diye ayrım yapma allah hayırlı evlat versin sağlık versin başka bişey isteme dedi biz doğuluyuz ve bizde ayrım yok ne annem ne ablam erkek çocuk aramamışlar hiç bende öyle nolcak taçmı takacaklar erkek doğurunca sanki
Bende soğudum ve sıkıldım aşırı görgüsüz ve cahillerHic moralini bozma canim benim konusanlara konustugu gibi cevabi vericeksib yoksa tepene cikarlar herkes sinirini bilsin sende guzel kalbini yorma allah saglikli hayirli evlat versin cinsiyeti kimse onemsemiyor bu muhabbetler yuzunden esimin ailesinden sogudum. Hep bir yaris kiskanclik hepsinde oyuzden uzaklastim cokta iyi yaptim
Bende soğudum ve sıkıldım aşırı görgüsüz ve cahiller
Görüşmemekle iyi edersin canım . Saçmalıklarla kendi mutluluğunu hiç ıskalama böyle cahillerin lafıni da hiccc yukarı alıp muhatap olmaVe bunu söyleyen kız benimle aynı yaş 27 yaşında biri ama kendinden başka kimsenin erkek doğurmasını istemeyen biri aynı zamanda her seferinde ben erkek doğurdum diye böbürleniyor cahilliğine veriyorum ama hamileliğim boyunca görüşmeyi düşünmüyorum onunla
Ayyy çok sevindimm sağlıkla gelsin minikSlm kızlar bugün gidip hastaneyle anlaştım ve muayenemi oldum.5+3 dedi keseyi gördük
Aynen öyle doğru söylüyorsun kuzumMalesef turkiyemizde bu tur insanlar cok kendini yetistirmek yerine insanlarin ozellerine mutluluklarina golge dusurmeyi seviyorlar sen iyi kalplisin bosver oyleleri sadece kendini dusunuyor. Canini sikma canim seni anliyorum bende yasiyorum bunlari
Ne güzel bi hikaye maşallah sizeSana diyorum işte biz 5 kız kardeşiz babaannem o zamanlar anneme çok yukenirmis erkek doguramadi diye .bizimkilerde senede çocuk yapmışlar mübarekler. Tabi o zaman ultrasonda yok ben erkek olucam diye öyle hissetmisler çocuklarim içinde hastahanesi dogan birtek benimçıkıyorum ki kizz ama şimdi babama sorsan sen benim bastonumsun der beni ayakta tutan sensin der beraber çalışıyoruz bütün yükünü alıyorum . O yüzden diyorum 5 tane daha kızım olaydi diyor herseylerine biz koşuyoruz.Hayirlisi isticez rabbimin yazdığı geliyor.
Amin canım aminNe güzel bi hikaye maşallah sizeAllah önce sağlık sonra hayırlı evlat versin hepimize inşallah
Gözün aydın canım.saglikla gelsin inşallah darisi başımızaSlm kızlar bugün gidip hastaneyle anlaştım ve muayenemi oldum.5+3 dedi keseyi gördük
ben de mesela aynı bir kızım var diye erkek olursa sevinirim kız olursa da çok sevinirim orası ayrı da insan ikisini de yaşamak istiyo işte sadece o yüzden yaniResmen ağzına vurmalik.Cinsiyetcilik kaldı mı ya resmen deli oluyorum kız olursa ne olucak mis acaba biz 5 kız kardeşiz 1 erkek var olana kadar resmen akla karayı seçtiler onun yüzü suyu hürmetine dogmusuz gibi davranildi ama şimdi babam diyo ki keşke 5 tane daha kızım olaydi ki benim şuan nasip olursa ikinci bebeğim olucak Rabbimden önce sağlıklı sıhhatli ahlaklı sonrada kız evlat istiyorum ha erkek olsa sevmicem mi yl tabiki sevicdm ama oğlum var diye kız istiyorum ben.Walla kızda olsa erkekse olsa hayırlı olmadikdan sonra ne fayda rabbim hayırlı sağlıklıli imanlı ahlaklı çocuklar dogurmayi nasip etsin inşallah.takma kafana guzelim kız dogurursun ikinci sınıf insan muamelesi çekiyorlar güya deli olucam.
ay negatif basan kimseyle görüşmemek en iyisi <3 biz bize yeteriz only positive vibes burdaVe bunu söyleyen kız benimle aynı yaş 27 yaşında biri ama kendinden başka kimsenin erkek doğurmasını istemeyen biri aynı zamanda her seferinde ben erkek doğurdum diye böbürleniyor cahilliğine veriyorum ama hamileliğim boyunca görüşmeyi düşünmüyorum onunla
Gözün aydın canım.saglikla gelsin inşallah darisi başımıza
Ewet aynen ikisinide tatmak istiyorum.ama oğlum olursa da oğlum adına sevinirim çünkü çok erkek kardeş istiyor.ben de mesela aynı bir kızım var diye erkek olursa sevinirim kız olursa da çok sevinirim orası ayrı da insan ikisini de yaşamak istiyo işte sadece o yüzden yani
Rabbim en güzelini gönlümüzden geçeni hayira çevirerek nasip etsin hepimizeEwet aynen ikisinide tatmak istiyorum.ama oğlum olursa da oğlum adına sevinirim çünkü çok erkek kardeş istiyor.
biz 4 kız kardeşiz, erkek kardeşim yok farklı cinsiyetten biriyle kardeş olmak nasıl olur bilmiyorum açıkçası, kızımın bi kız kardeşi olsa çok güzel olur diye içimden geçiriyorum ben de hep ama erkek olursa da olur be kardeşlik bağı bambaşka bir bağ sonuçtaEwet aynen ikisinide tatmak istiyorum.ama oğlum olursa da oğlum adına sevinirim çünkü çok erkek kardeş istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?