Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Canım normal bazen yoğunlaşır belirtiler vücut alışır gever sonra tekrar yoğunlaşır vuct alisir yavaş yavaş içini ferah tut ayrıca boş gebelikte de vücut kendini hamile sanar belirtilerin onunla alakası yok

Tesekkur ederim belirtim azalinca korktum

ay gerçekten her gün her gün aynı şeyi söylemeye devam edicem ama kabul etmemiz gereken bir şey var: annelik delilik iyi bir anne değil miyim sorusu hep oluyo kafada bir yerde ama keşke olmasa. hepimiz çocuklarımız için olabilecek en iyi anneyiz, bu hep aklımızda kalsa yeter bize. :)
Normal olduğunu kabul edelim. Stres iyi değil hamileliğin tadını çıkaralım. 9ay böyle geçmez. Doktorlar normal diyor. Gebeliğin ilk ayları kasık ağrısı normal evet.
Böyle böyle deliricez
baahahha ay ben bişi anlatcam bununla ilgili. ben gerçekten relax bir tipim, ilk hamileliğimde de böyleydim. doğuma az bi süre kala baya iç çamaşırım ıslanıyodu ama o akıntıdır normaldir diyodum. sonra doğuma gittiğim zaman öğrendim ki kesedeki su baya bitme seviyesindeymiş afgjasfasd ffazla salmışım..... allahtan bişi olmadı tabii de sağ salim doğurdum hamilelik öyle biiey ki gerçekten hem her şey normal hem hiçbir şey normal değil, cidden böyle böyle deliricez...
benim de azaldı kasıntılarım, batmalarım, bel ağrılarım. her günümüz farklı oluyor, bu gayet normal canım

günaydın güzel anneler, bulantılarınız ne alemde?
Eldorin hani bizim günlük motivasyon mesajlarımızzzzz bak herkes yine stres dolmuş motive et bizi başkanımm

Ayy benim kaç gündür resmen topik topik gezdigim aradığım konu.kuzum bende öyleyim yani o deli gibi şişen göğüslerim indi hemde hamile olduğumu ogrendigim gün canım .Allah'tan sonra ki artış da iyiydi şimdi 3.artisa bakicaz ama göğüslerim sadece uçları açıyor şuan o şişen ellemeyen göğüsler gitti yine yumuşacık gogusler geldi.

Gercekten annelik mental ve fiziken zor. Yani okumadigim forumda yorum kalmadi herkesin farkli geciyor tabiki hamileligi ama insan iste tam bu zamanlarda da korkuyor elinde olmadan sanirim vucut alisiyor sakin kalmaya calisiyorum hep. İnsallah kalp atisini duyariz hepimiz saglikla ilerler o degil her ay baska bi seruven buyuyuncede hareketi azaldimi mi diye telaslancaz ay kafayi yicem

Sen şuan 4+5 demisin

Günaydın kuzum kötü düşünme , bende baştan beri kasıklarda hiç ağrım sızım yok belim ağrıdı bir iki kere ve bacak ağrısı vardı ama gerçekten başka bişeyim yok şuan belirtilerin azaldı diye endişelenme topiklerde okuduğum kadarıyla bi gidiyor bi geliyor belirtiler

Kızlar bu arada dün eşimin ailesine haberi verdik. Kayınvalidem ve kayınpederim ağladı. Çok mutlu oldular. Eşimin erkek kardeşi ve eltimin bir oğlu var. Bizi tebrik etmek yerine direk kız geliyor dediler. Gelsin bizim için cinsiyet önemsiz dedim öncelik sağlık tabiki. Ama eltim öyle bişey yaptıki ağzına vurasım geldi bi tane. Oğluna sordu kızmı olcak diye oğluda beni gösterip kız dedi sonra annesini gösterip onada erkek dedi. Eltimde öyle olucak zaten oğlum benim yine erkek olucak , benim içinde onunda kızı olacak dedi. Ben bunu niye söylediğini biliyorum. Bu bana zorbalık gibi geliyor hamile bir kadına sağlıklımı diye sormak yerine bunların söylenmesi çok cahilce değilmi

Sen şuan 4+5 demisin

Evet canim sat 30 ekim uygulamada o sekilde gosteriyor henuz doktora gitmedim yarin gidicem
Evet canim benmde bi ara yogundu smdi azalinca korktum ama icim rahatladi insallah kesede gorurum

Evet canim sat 30 ekim uygulamada o sekilde gosteriyor henuz doktora gitmedim yarin gidicem

Evet canim benmde bi ara yogundu smdi azalinca korktum ama icim rahatladi insallah kesede gorurum
Aramız iki gun seninle haberdar et muhakak bende bugün artışa bakıp cumartesi günü gitmek istiyorum.5+1 oluyor Allah'ın izniyle o zaman kese görünür herhalde.birde canım sen kaçkez kan testi verdin ve artışlar nasıldı sende.

Tamamen fesatlik yani bu konusma tarzlarindan nefret ediyorum benm esimin ailesindede var bu erkek kiz muhabbetleri kayinvalidem gecen senelerde kiz olcak siye kiz kiyafetleri toplamis etraftan o kadar emin yani surekli kiz olsun diye bi muhabbetler hic takma canim icinede atma suratlarina cevabini ver yoksa bi kereyle kalmiyorlar

gelmişiz 2024 yılına kız olması kötü erkek olması iyi diye gururlanmak mı kalmış yaaa cehalete bak benim ilk hamileliğimde sadece 95 yaşındaki dedem ikincide erkek olur kızım üzülme demişti altını çiziyorum 95 yaşında D kendini onunla bir tutuyorsa diyecek bişi yok

3 kez verdim canim kan ilk verdigimde reglme 3-4 gun vardi 67 ile ogrendim iki gun sonra kan verdim 253 cikti en son 28 kasimda kan verdim 1856 ydi

Eklentiler

• IMG_0639.jpeg
    207,4 KB · Görüntüleme: 24
Resmen ağzına vurmalik.Cinsiyetcilik kaldı mı ya resmen deli oluyorum kız olursa ne olucak mis acaba biz 5 kız kardeşiz 1 erkek var olana kadar resmen akla karayı seçtiler onun yüzü suyu hürmetine dogmusuz gibi davranildi ama şimdi babam diyo ki keşke 5 tane daha kızım olaydi ki benim şuan nasip olursa ikinci bebeğim olucak Rabbimden önce sağlıklı sıhhatli ahlaklı sonrada kız evlat istiyorum ha erkek olsa sevmicem mi yl tabiki sevicdm ama oğlum var diye kız istiyorum ben.Walla kızda olsa erkekse olsa hayırlı olmadikdan sonra ne fayda rabbim hayırlı sağlıklıli imanlı ahlaklı çocuklar dogurmayi nasip etsin inşallah.takma kafana guzelim kız dogurursun ikinci sınıf insan muamelesi çekiyorlar güya deli olucam.

Bende iste bu sacma muhabbetler yuzunden allah izin verirse 3 aydan sonra soylemeyi dusunuyorum.

3 kez verdim canim kan ilk verdigimde reglme 3-4 gun vardi 67 ile ogrendim iki gun sonra kan verdim 253 cikti en son 28 kasimda kan verdim 1856 ydi
Ben aşılama oldum kuzum asilamanin14 günü 368 ,14 günü 581 , Şimdi bugün akşam bakicam artışa tekrar inşallah.

Ve bunu söyleyen kız benimle aynı yaş 27 yaşında biri ama kendinden başka kimsenin erkek doğurmasını istemeyen biri aynı zamanda her seferinde ben erkek doğurdum diye böbürleniyor cahilliğine veriyorum ama hamileliğim boyunca görüşmeyi düşünmüyorum onunla

Bende iste bu sacma muhabbetler yuzunden allah izin verirse 3 aydan sonra soylemeyi dusunuyorum.

Erkek dogurunca başı göğe mi ermiş ne olmuş yani hangi memleketi kurtaracakmis oğlu.sen hiç takılma kızda olsa erkekse olsa evlatlarımız bizim.Rabbim neyi nasip ettiyse o gelecek hayırlısını dileyelim biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…